Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2008 02 20, 19:52)
1. pirma - paprastai temos pirmos žinutės niekas neskaito.
2. antra - man labai įdomu kaip tu įsivaizduoji komentavimą. kažkada jau buvo šnekėta apie tai... komentavimas užima labai daug laiko. beveik visi čia dirbantys, auginantys vaikus, turintys šeimas etc., todėl sėdėt ir komentuot tokias nuotraukas nėra nei jėgų, nei noro, nei laiko...
3. ir dar aš norėčiau, kad kas nors išsamiai pakomentuotų šunį ant šieno ar močiutės gėles   - judesį, kompoziciją ir kokias mintis nuotrauka sukelia.

1. Aš skaitau 4u.gif Ir laikausi visų nurodymų blush2.gif
2. Kalbu ne apie visų nuotraukų komentavimą, o apie vienos labiausiai patikusios (kurios kiti dar neanalizavo) ar pan.
3. Jei naujokai ateis su kompozicijos ir technikos teorijos bagažu manau kad tokių nuotraukų komentuoti nebereiks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laputaitė: 20 vasario 2008 - 19:02
Ok, vadinkit mane paranojiku, bet man supermama is visu lietuvisku forumu patinka vienu - tai ne delfis, ir daznai apsieinam be nesvaraus santykiu aiskinimosi. Manau, cia susirinko puiki kompanija, ne ten pateke - atsisijos, ir nereiks aiskint - nuimkit data nuo nuotraukos (man tai siaba kelia, ale kiekvienam savo). Antravertus - visiems ne po 16, ir manau, galim isvengti baprasmio jaunatvisko kategoriskumo. As suprantu Bite, kuria sunervino suo ant sieno, bet prisimink - Desiree prase "slapuku" prisijungti wink.gif as nieko nekaltinu, gal tik vertinu pagal save - daugumai musu tema idomi, tik ne visi drista prisijungti. Mano pirmos nuotraukos prastos, bet man jos visvien mielos; to jokia kritika nepakeis smile.gif ir siaip as ne fotografas, o turistas (pagal kazkuria klasifikacija) lotuliukas.gif Tiesiog, man noris, kad mano nuotraukos ir matyti vaizdai kitiems irgi si ta bylotu... Ar kas matet mano pasakos varianta? as zinau, kad nuotrauka prasta, bet noreciau, kad kitakart kazka tokio pamacius/pajutus sugebeciau nufotografuoti taip, kad ir ziurovui nuotrauka kazka sakytu...
Velnias, mane ant beletristikos nesa. Bite Maja, eisi savaitgali fotkint? siulau vyna/vakariene/nu kazka uz pora pamoku; nes teoriskai apie visokias diafragmas ismanau, o praktiskai - snipstas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 02 20, 19:56)
gerai, taika smile.gif

vis tiek nesuprantu, kodėl laputaitės klausimas apie raudoną kojelę toks juokingas. juk tema - "mokomės fotografuoti", o ne "mokomės naudotis fotošopu". gal įmanomas koks nors fotografavimo kampas, be redagavimo? apie tai gi ir buvo klausimas...

A dar paaiškint? Čia jau tu iš manęs tyčiojies smile.gif Na jei raudona koja prie pat veidrodinio paviršiaus , na kaip ji gali neatsispindėti? Bendrai tai žinau kaip :jei iš kelių šimtų kadrų nesigauna, reik iš vis nefotkint thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 20 vasario 2008 - 19:03
Laputaite, vat tokių pratimų nesu niekad bandžiusi daryti, tai net neturiu suvokimo kaip tai įgyvendint, berods Blavaščiūnas kūdros forume yra rašęs, kad yra tokia užduotis - nufotografuoti iš arti eglutės žaisliuką, kad jame nesimatytų fotografas, bandžiau, rebusas man buvo neišsprendžiamas unsure.gif gal jis iš tikrųjų neišsprendžiamas, nežinau.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 20, 20:00)
Laputaite, vat tokių pratimų nesu niekad bandžiusi daryti, tai net neturiu suvokimo kaip tai įgyvendint, berods Blavaščiūnas kūdros forume yra rašęs, kad yra tokia užduotis - nufotografuoti iš arti eglutės žaisliuką, kad jame nesimatytų fotografas, bandžiau, rebusas man buvo neišsprendžiamas unsure.gif gal jis iš tikrųjų neišsprendžiamas, nežinau.. unsure.gif

Įsivaizduoju kad eglutės žaisliukas ir ši taurė panašūs objektai fotografavimo prasme. Va mano taurėje fotografo nesimato, čia PS nenaudotas smile.gif Fotografuodama labai stengiaus kad nesimatytų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laputaitė: 20 vasario 2008 - 19:08
Laputaite, nu tu pavarai... kur kazkam, pvz. man, su tavim lygintis? as maciau tavo nuotraukas prie menines fotografijos ir matau, kad tu esi kelias sviemeciais uz mane toliau smile.gif ir nereikia taikyti visu pastabu sau - juk sudalyvavai ND - ir laimetoja 4u.gif Beje, pin-up varianto nebandei? as tai ji puikiai isivaizduoju, ir kaip gali atlikti... victory.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo de Nada: 20 vasario 2008 - 19:15
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 20, 18:08)
Elina, jei siūlo pigiau kaip už 10000 lt. gali būti vogtas (Pabrėžiu "GALI BŪTI" nesakau kad "yra vogtas")

Gali būti blush2.gif . O vogtą daiktą didelė nuodėmė pirkti? blush2.gif

QUOTE(westa @ 2008 02 20, 18:44)
nu kiek supratau ji apie objektyvą klausė 70-200 f4, kurį siūlo už 2999 .. matyt nesusikalbėjom  smile.gif

Kūnas 4900 4u.gif
Ką tik grįžom iš miesto, sušąlom, drėgna, lija. Gėrėm vyno vyninėj. Žiūrėsiu kokias foto padariau blush2.gif . Bijau ir dėt čia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(de Nada @ 2008 02 20, 18:58)
Velnias, mane ant beletristikos nesa. Bite Maja, eisi savaitgali fotkint? siulau vyna/vakariene/nu kazka uz pora pamoku; nes teoriskai apie visokias diafragmas ismanau, o praktiskai - snipstas  4u.gif

šiaip sekmadienį, nors dar žiūrėsiu, koks oras bus... noriu iki Užupio nueit, kur Sansara minėjo tą vietą. o šeštadienis vienareikšmiškai paskirtas knygų mugei.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 20, 19:18)
Gali būti blush2.gif . O vogtą daiktą didelė nuodėmė pirkti? blush2.gif

jeigu žinočiau, kad daiktas vogtas.. schmoll.gif
Atsakyti
Niekada nepirkčiau vogto daikto, perkant vogtą daiktą toliau skatinamos vagystės. žinau, kad tikrai nenorėčiau, kad kas iš manęs pavogtų įrangą, dėl to niekada nesusigundysiu pirkti vogto daikto. Kategoriškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 20 vasario 2008 - 19:23
Elina, pati pagalvok - neduok dieve, kas tavo visa komplekta pavogtu - taigi kaip skaudu butu... o perkant vogta - remi vagi... nu, as ****** ir didaktisku zmogum tampu g.gif Skaiciau cia viena siulyma del fotiko, bet kaina itartina pasirode. Gal ir nereikalingas, ne vogtas, buvo, bet - nesiryzau.
Bitut, as ta mineta vieta Uzupy tiksliai zinau, ne karta vaiksciojau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo de Nada: 20 vasario 2008 - 19:30
Žmogus -patikimas, turi savo internetinį puslapį, menininkas. Gal nevogtas? Plius nesutinka siųsti, nori susitikti, kad apžiūrčiau prie jo
Atsakyti