QUOTE(Jurga @ 2008 02 20, 13:45)
sveiki,
fotografavau miestą... Suprantu, kad tokias pradedančių nuotraukas labai nuobodu komentuoti, bet būsiu dėkinga, jei sulauksiu pastabų ir komentarų
Šioje galvojau, gal nukirpti apačią smarkiai, bet dar nenukirpau...
fotografavau miestą... Suprantu, kad tokias pradedančių nuotraukas labai nuobodu komentuoti, bet būsiu dėkinga, jei sulauksiu pastabų ir komentarų
Šioje galvojau, gal nukirpti apačią smarkiai, bet dar nenukirpau...
Neaišku ką čia mums rodai:jei mergaitę, tai kodel be kojų? Jei vazoniką, tai jis visai neįdomus, tiltas vėl ne prie ko.. vienžo visko daug , o žiūrėt nėr į ką. Vienas kelias , autoriau į MŪSŲ BLOGĄ!!!!!!!!
QUOTE(Cinside @ 2008 02 20, 15:28)
Aš irgi pasisakysiu Kažkada šios temos tikslas buvo - mokytis fotografuoti, o dabar, tie, kurie nuo pirmųjų temų čia - neabejotinai išmoko tai daryti. Tai naujokai čia lyg ir nebeįsipaišo. Nes komentuojami aukštesnės vertės darbai.
Kitą vertus, nereikia gi aiškint žmogui, kad fotografijoje su užrašyta data, meno ieškot neįmanoma
Gal naujokams naujos temos reikėtų ir baigtųsi bėdos.
Aš vat pavyzdžiui pirmą kartą po kokių 5 metų pertraukos šiandien PS susiinstaliavau. Ir ką, mažai pamenu O klausti gėda Tai ir nardau ieškodama informacijos ką ir kai daryti.
Kitą vertus, nereikia gi aiškint žmogui, kad fotografijoje su užrašyta data, meno ieškot neįmanoma
Gal naujokams naujos temos reikėtų ir baigtųsi bėdos.
Aš vat pavyzdžiui pirmą kartą po kokių 5 metų pertraukos šiandien PS susiinstaliavau. Ir ką, mažai pamenu O klausti gėda Tai ir nardau ieškodama informacijos ką ir kai daryti.
Bet juk tiek yra nuorodų, kai naudoti PS mūsų brangiajam blog;e. Ir dar priedo keliom kalbom
QUOTE(Jurga @ 2008 02 20, 15:30)
Bite, kad vaikas nukištas ir apkapotas , taip. Bet tikrai nežinau, ką daryt su WB, nemoku šito dar nu. Ir nežinau, ką darau blogai, kad pasilieję. Gal gali patart?
Apie WB geriausia sužinot per meet;ą, taip kad organizuok savo miestiečius
QUOTE(westa @ 2008 02 20, 15:32)
Jurga atsakysiu taip, kaip man į tokį klausimą atsakė čia esantys žmonės, kai tik čia atėjau... perskaityk visas ansktesnes temas !!!apsilankyk mūsų Blog'e..
Ir dar instrukciją fotoaparato, būūūūūūtinaiiiii.
QUOTE(laputaitė @ 2008 02 20, 16:13)
Dariau apšvietimo virtualių pamokų namų darbus - bandžiau fotografuoti blizgantį objektą. Gal turite idėjų kaip reiktų naikinti raudono stovelio atspindį taurėje . Kita kritika irgi labai laukiama
Raudoną atspalvį padės išnaikint PS yra tikia funkcija, paimiir tas vietas kur nereik spalvos , padarai J/B
QUOTE(laputaitė @ 2008 02 20, 17:37)
Matau užvirė diskusija kaip toliau plėtoti šią temą .
Aš kai užtikau šį skyrelį atsitiktinai įkišau nosį ir į meninės fotografijos klubą. Man labai patiko idėja, kad norint jungtis reikia žinoti ką daro diafragma, bent 6(?) kompozicijos principus, perskaityti iki tol buvusias temas ir įdėti 7(?) savo darbus su detaliais kompozicijos įvardinimais. Kaip stropi mokinė uoliai puoliau skaityti pirmąsias temas, deja, bebaiginėjant paaiškėjo kad smagi klubo kompanija išsiskistė. Ką aš noriu tuo pasakyti? Manau visai naudinga būtų ir čia duoti užduotis naujokams norintiems jungtis prie mūsų - t.y. surašyti literatūrą kurią jie turėtu perskaityti, paprašyti parodyti savo darbų su tam tikrais komentarais ir analize. Visa tai būtų galima surašyti i pirmą temos žinutę. Taip pat manau visai naudinga daugumai šio skyrelio dalyvių būtų detaliai komentuoti kitų dalyvių nuotraukas. Kompozicijos principus, judesį, kokias mintis sukelia ir t.t. Nes dabar daugiausia arba kritikuojama arba giriama, išsamesnę analizę parašo tik kai kurie labiau patyrę senbuviai. Aš suprantu kad naujokai šiek tiek kuklinasi ir bijo išsakyti savo nuomone, bet galbūt į "prirašymą" galėtų įeiti kažkiek svetimų darbų detalios analizės. Taip pat suprantu kad sunku detaliai komentuoti visus darbus, pati irgi susiduriu su laiko trūkumu. Na bet bent vieną darbą per diena detaliai pakomentuoti gal nebūtų sunku? Ką manot
Aš kai užtikau šį skyrelį atsitiktinai įkišau nosį ir į meninės fotografijos klubą. Man labai patiko idėja, kad norint jungtis reikia žinoti ką daro diafragma, bent 6(?) kompozicijos principus, perskaityti iki tol buvusias temas ir įdėti 7(?) savo darbus su detaliais kompozicijos įvardinimais. Kaip stropi mokinė uoliai puoliau skaityti pirmąsias temas, deja, bebaiginėjant paaiškėjo kad smagi klubo kompanija išsiskistė. Ką aš noriu tuo pasakyti? Manau visai naudinga būtų ir čia duoti užduotis naujokams norintiems jungtis prie mūsų - t.y. surašyti literatūrą kurią jie turėtu perskaityti, paprašyti parodyti savo darbų su tam tikrais komentarais ir analize. Visa tai būtų galima surašyti i pirmą temos žinutę. Taip pat manau visai naudinga daugumai šio skyrelio dalyvių būtų detaliai komentuoti kitų dalyvių nuotraukas. Kompozicijos principus, judesį, kokias mintis sukelia ir t.t. Nes dabar daugiausia arba kritikuojama arba giriama, išsamesnę analizę parašo tik kai kurie labiau patyrę senbuviai. Aš suprantu kad naujokai šiek tiek kuklinasi ir bijo išsakyti savo nuomone, bet galbūt į "prirašymą" galėtų įeiti kažkiek svetimų darbų detalios analizės. Taip pat suprantu kad sunku detaliai komentuoti visus darbus, pati irgi susiduriu su laiko trūkumu. Na bet bent vieną darbą per diena detaliai pakomentuoti gal nebūtų sunku? Ką manot
QUOTE(Keite @ 2008 02 20, 17:53)
labai ačiū už kritiką, ir išvis ačiū už tai kad bent jau pastebėjai mane
spalvų žaismas
spalvų žaismas
Jaučiu, jei nebūt spalvos sutepliotos , o kiekvienas teptukas turėtų savo spalvą, būtų super...
QUOTE(westa @ 2008 02 20, 18:13)
Kažką čia painioji, jo kaina virš 20000 lt.
QUOTE(westa @ 2008 02 20, 18:44)
nu kiek supratau ji apie objektyvą klausė 70-200 f4, kurį siūlo už 2999 .. matyt nesusikalbėjom
Sansara pasirašau po kiekvienu tavo žodžiu.. ir dabar suvokiau, kad ir aš nebenoriu čia dėt foto.. tiesiog
Sansara pasirašau po kiekvienu tavo žodžiu.. ir dabar suvokiau, kad ir aš nebenoriu čia dėt foto.. tiesiog
Tik nepradėk, a geraaa???