Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Anasko @ 2008 02 20, 15:05)
Ir dar......... jei kazkam nepatinka kad as gavau slaptazodi, tai reikejo vakar sakyti, o ne tyleti ir dabar pikti ant viso svieto ir naujokus. Desiree taip ir padare, kai jai pasirode kad anksti dar man.
Yra dabar dvi iseitis, ar keisti slaptazodi, ir man jo neduoti, arba gyventi draugiskai 4u.gif

šnekėdama apie slaptažodį NIEKO ASMENIŠKAI NETURĖJAU OMENYJE. ar ten buvo parašytas tavo vardas? kodėl visada yra įžiūrima daugiau nei parašai rolleyes.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 02 20, 15:07)
svelni ramybe

ko tai ramu paliko žiūrint į šį tavo darbą lotuliukas.gif patinka spalviškai... toks švelnus, ramus, pastelinis. kompoziciškai man norisi, kad stulpas būtų priešingoj pusėj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 20 vasario 2008 - 15:17
QUOTE(bite maja @ 2008 02 20, 15:15)
šnekėdama apie slaptažodį NIEKO ASMENIŠKAI NETURĖJAU OMENYJE. ar ten buvo parašytas tavo vardas? kodėl visada yra įžiūrima daugiau nei parašai  rolleyes.gif 
ko tai ramu paliko žiūrint į šį tavo darbą  lotuliukas.gif patinka spalviškai... toks švelnus, ramus, pastelinis. kompoziciškai man norisi, kad stulpas būtų priešingoj pusėj  biggrin.gif
Turbut del to kad bendravimas vertualus rolleyes.gif del to ir vyksta nesusipratimai. Jau ne karta buvau pastebejusi, kad kazkodel taip bendraujant zmogus tampa jautresnis, gal ir klistu rolleyes.gif
Vadinasi gyvensim draugiskai friends.gif alc.gif biggrin.gif
Atsakyti
Siulau nesigincyt ir nesipykt kaip kokiam Delfyje.
Kadangi as save priskiriu prie nevertai gavusiu slaptazodi - tai tikrai galite ji keisti 4u.gif
Gal prie pirmosios zinutes prirasome ka nors tokio - nori prisijungti ir dalyvauti - idek nuorauka i neuzrakintus ND? Ar kazka tokio? Kitas variantas - nepeskaitei 5 ankstesniu temu - perskaitytk ir tada rasyk!
Pagalvojau apie savo nuotraukas - man visos detos labai patinka, bet patarimai ir komentarai leidzia suprasti kaip tobuleti.
Beje, Bitut, tavo katinas grazus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo de Nada: 20 vasario 2008 - 15:55
QUOTE(Anasko @ 2008 02 20, 12:33)
Bet Getter  vis del to parasiau kudroje blush2.gif  vakar nesigalvojo visai, o 4u.gif 

Dėkui 4u.gif
QUOTE(westa @ 2008 02 20, 14:39)
Anasko, o tu greit pasiūlyk kitą temą  smile.gif iki antradienio dar yra laiko  mirksiukas.gif

Ni ni ni, tai pirmi ND kuriems labai rimtai ruošiuosi biggrin.gif blush2.gif Ir jau turiu darbų tik pirmai nesinori kelti lotuliukas.gif

Paliekam taip kaip yra juk savaitė beliko, o vėliau galim siūlyti savo techninius variantus ir laimėjęs rinktusi iš jų (jei pačiam sudėtinga) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 02 20, 15:07)
manau, kad reikes padaryti bandyma, smalsu man...tik idomu ar visos fotolaboratorijos priima tiff'us g.gif

manau, kad ne... man taip procentre pasakė, kad jiems geriau yra tiff formatas.
Atsakyti
QUOTE(de Nada @ 2008 02 20, 15:55)
nori prisijungti ir dalyvauti - idek nuorauka i neuzrakintus ND?

Ar ir toks dalykas yra? mastau.gif
Atsakyti
Neuzrakinti ND yra naujokams ir ne tik, temos kaip ir labaiau orientuotos i fotografavimo tecnika, dabar tema - sviesa. Ankstesne buvo gatve. Ziurek ir junkis, Cinside.
Atsakyti
ateinu su dar vienu bandymu..

šiandien lijo..

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 20, 16:05)
Dėkui  4u.gif
Ni ni ni, tai pirmi ND kuriems labai rimtai ruošiuosi  biggrin.gif  blush2.gif Ir jau turiu darbų tik pirmai nesinori kelti  lotuliukas.gif

Paliekam taip kaip yra juk savaitė beliko, o vėliau galim siūlyti savo techninius variantus ir laimėjęs rinktusi iš jų (jei pačiam sudėtinga) mirksiukas.gif

cia gera ideja,kad daug kas siulytu o laimetojas isrinktu smile.gif

QUOTE(Cinside @ 2008 02 20, 16:11)
Ar ir toks dalykas yra? mastau.gif

Jep jep, bet tai jei nori gi gali dalyvauti ir kituose nd, nusiusk kam nors foto kad idetu, as jei spesiu savo ideja per savaite igyvendinti,siusiu kad idetu,o ptoo kiti pasakys kaip sekesi 4u.gif
QUOTE(westa @ 2008 02 20, 16:20)
ateinu su dar vienu bandymu..

šiandien lijo..

user posted image

Nepyk, bet uz ta nuotrauka kur anksciau dejai,kur atrode nuotraukoj,kad supyne sjuda,turbut geresnes nebus biggrin.gif
Atsakyti
Matau užvirė diskusija kaip toliau plėtoti šią temą g.gif .
Aš kai užtikau šį skyrelį atsitiktinai įkišau nosį ir į meninės fotografijos klubą. Man labai patiko idėja, kad norint jungtis reikia žinoti ką daro diafragma, bent 6(?) kompozicijos principus, perskaityti iki tol buvusias temas ir įdėti 7(?) savo darbus su detaliais kompozicijos įvardinimais. Kaip stropi mokinė uoliai puoliau skaityti pirmąsias temas, deja, bebaiginėjant paaiškėjo kad smagi klubo kompanija išsiskistė. Ką aš noriu tuo pasakyti? Manau visai naudinga būtų ir čia duoti užduotis naujokams norintiems jungtis prie mūsų - t.y. surašyti literatūrą kurią jie turėtu perskaityti, paprašyti parodyti savo darbų su tam tikrais komentarais ir analize. Visa tai būtų galima surašyti i pirmą temos žinutę. Taip pat manau visai naudinga daugumai šio skyrelio dalyvių būtų detaliai komentuoti kitų dalyvių nuotraukas. Kompozicijos principus, judesį, kokias mintis sukelia ir t.t. Nes dabar daugiausia arba kritikuojama arba giriama, išsamesnę analizę parašo tik kai kurie labiau patyrę senbuviai. Aš suprantu kad naujokai šiek tiek kuklinasi ir bijo išsakyti savo nuomone, bet galbūt į "prirašymą" galėtų įeiti kažkiek svetimų darbų detalios analizės. Taip pat suprantu kad sunku detaliai komentuoti visus darbus, pati irgi susiduriu su laiko trūkumu. Na bet bent vieną darbą per diena detaliai pakomentuoti gal nebūtų sunku? Ką manot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 20, 16:05)
Dėkui  4u.gif
bigsmile.gif man patiko ideja.
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 02 20, 16:30)

Nepyk, bet uz ta nuotrauka kur anksciau dejai,kur atrode nuotraukoj,kad supyne sjuda,turbut geresnes nebus  biggrin.gif

o aš nesistengiu pakartot anos foto.. ir nemanau, kad neverta bandyt.. ir nemanau, kad nebus geresnės smile.gif

pabandžiau derint prie serijos.. pakoregavau dar šiek tiek

user posted image

Atsakyti