QUOTE(Desiree @ 2008 02 16, 10:06)
laba,
neturiu nieko protingo pasakyti, todėl nerašau, bet paskaitau.
Pamaniau, kad negaliu praleisti tokio super myto Londone. Hmmmm, beveik ir aš norėčiau. Nu kaip norėčiau. Ką daryt? Vyras išleistų. Ką daryt?
blembački, jei tik turi galimybę, šauk ten.. šakės, kažkaip neįtikėtina, kad Jūs ten Londone susitiksit ir ne po vieną, o kokia kompanija
QUOTE(Elina @ 2008 02 16, 10:16)
Niekada negeriu, keletą metų buvau abstinentė visiška, o vakar, kad primaišiau
, pasigėriau kaip kiaula
. Kaip šiandien bloga
, gal iki vakaro pagerės
čia Tau bausmė už abejones, ar eiti į meetą..
p.s. jauskis geriau ir eik vakare pataisyt sveikatos..
QUOTE(sillwio @ 2008 02 16, 10:46)
Na, Švedija visa tik akmenys ir vanduo Kai žinosi tiksliai, parašyk, atvažiuosiu nuo kranto pamojuot
Klausimas geras, bet tu teisi - geriausia apsistoti ties vieno gamintojo produkcija, bus mažiau klaustukų ir išlaidų. Skaičiau internete, kad žmonės rykšina juostas ir su kito gaminotjo ryškalais, bet aš kol kas apsistojau ties kodak'u. Vėliau bandysiu ilford, nes pas mus jo gauti labai paprasta.
Aš vakar spausdinau su ilford filtrais ant ilford multikontrastinio popieriaus. Turiu pasakyti, kad be filtrų geriau net negadint popieriaus. Skirtumai didžiuliai. Kas nežino, pasakysiu, kad filtrų pagalba galima reguliuoti nuotraukos kontrastą. Portretams mažesnis, peizažams didesnis. Iš kontrastingo negatyvo galima atspausti nekontrastingą nuotrauką ir atvirkščiai. Aišku lazda turi du galus - atsirado daugiau nežinomųjų
Jeigu be filtrų užteko reguliuoti tik išlaikymą, tai dabar dar reikia parinkti ir filtrą
Žaidžiau kokias 3 valandas, bet rezultatais labai patenkintas.
Sekantis tarptautinis meet'as Švedijoje. Aš nejuokauju. Visi laukiami. Nakvynę ir pusryčius, o taip pat gerą laiką ir derlingus medžioklės plotus garantuoju
ačiū. pasiklausinėsiu ir ką nors sugalvosiu.. iš principo tikriausiai teks tiek kodak'u apsistoti, nes kodak'o man ir juodai baltos, ir porta pacinka.. nors va, vakar ilford'ą nusipirkau.. vieną 400, kitą 3200
žodž, eksperimentuoju toliau.. šiandien beveik baigiau vieną tmax'ą, nešiu greit ryškint, pasirodysiu, jeigu bus ką..
dėl Švedijos.. *****.. nebenervinkit manęs..
koks oras šiandien, šakės.. šakės šakės.. aš pasivaikščiojau, tai jaučiuosi prisisiurbusi šviesos, saulės ir laimės dalelių, noriu šokt..
fotografavau miestą, man tai visai nebūdinga, jau dabar matau, kad vietom tikrai peršviesta, bet manau, vis tiek parodysiu, kai vyras prileis prie didžiuko kompo..
beje, su kitiniu šiandien vaikštinėjau. vis tik norisi platesnio kampo, portretinį ant juostos užsimoviau ir dubliavau kai kurias vietas. tas kitinis visai gerai išlaužia kartais.. bent jau ekranėly kai kas visai nieko atrodo..
Desiree, miela malonu Tave matyti..
a tai mes čia našlaičiais jaučiamės be Tavęs..