Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2008 02 20, 13:17)
o nenori nueit į gretimą temą... ten bent jau kas nors pagirs  unsure.gif

bitute siandien pikta biggrin.gif

Jurga, pirmoje nuotraukoje truksta kokybes ir ji tamsi, antroji irgi nelabai, nezinia i ka ziureti, jei vaika komponavai i kadra tai gal reikejo pritupti o jei be vaiko tai vel kitaip reikejo kadruoti mirksiukas.gif

Westa, ilgai ten teks studijuoti biggrin.gif
Orchideja idomi, cia gal su lomo mirksiukas.gif ? Tik va virsuje vieno ziedlapio krastelis melsvas - nervyja mane biskeli biggrin.gif

Anasko, pirmoji butu idomi jei fokusas butu ne i siena bet i gelyte jame, antrojoje virsaus per daug nors jis ir visai idomus o pati gele isdegusi be to tas zalias sienas kazkoks nekokybiskas g.gif

Ir sharpinti reikia nesumazintas nuotraukas !!! (cia visiems...kazkas kazkada primoko netikusiu dalyku tai po to ilgai tenka kalti galvon priesingai doh.gif )

siautejam siandien bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 20, 13:22)
atėjęs sillwio vėl pricituos vaikų, gėlių, šuniukų ir nebus ką komentuot  smile.gif 

Ką turi omenyje?

QUOTE(peppi @ 2008 02 20, 13:27)
Ir sharpinti reikia nesumazintas nuotraukas !!! (cia visiems...kazkas kazkada primoko netikusiu dalyku tai po to ilgai tenka kalti galvon priesingai doh.gif )

Paaiškink prašau tiems, kurie kažkada primoko netikusių dalykų, kodėl reikia: Ir sharpinti reikia nesumazintas nuotraukas !!!
Atsakyti
aš kartais nuotraukas šarpinu ir sumažintas, nes kartais taip pasirodo esant reikalinga.. intuityviai..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 20, 13:29)
Ką turi omenyje?
Ir sharpinti reikia nesumazintas nuotraukas !!!

kažkada gavai moralo, kad nekritikuoji foto.. suskaičiavai per visą temą n vaikų, šunų foto .. smile.gif ..gi nepiktai aš mirksiukas.gif

ko čia šian visi tokie nekokie g.gif įtariu reik pristabdyt truputį unsure.gif

beje pasiilgstu tos kritikos, kuri kažkada buvo skyrelyje.. dabar pastebimi tik ,,meno šedevrai", o kitos tiesiog nepastebimos, permatomos.. o joms gi ir reikia labiausiai dėmesio.. gi skyrelis - mokomės, o ne mokam fotografuot

pasiilgau Desiree's kritikos.. ji paskutiniu metu nepraleisdavo nei vienos foto.. na beveik nei vienos smile.gif .. bet tai ir buvo mūsų skyrelio esmė..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 20 vasario 2008 - 13:38
QUOTE(westa @ 2008 02 20, 13:33)
ko čia šian visi tokie nekokie  g.gif  įtariu reik pristabdyt truputį  unsure.gif

biggrin.gif
Atsakyti
kažkada gavai moralo, kad nekritikuoji foto.. suskaičiavai per visą temą n vaikų, šunų foto .. smile.gif ..gi nepiktai aš  mirksiukas.gif

As irgi ne piktai.
Jo, as nekomentuoju vaiku. Sunis, kates ir geles komentuoju, kai turiu laiko, o jo ne visada buna.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 20, 13:39)

Jo, as nekomentuoju vaiku. Sunis, kates ir geles komentuoju, kai turiu laiko, o jo ne visada buna.

lauksim tavo darbų ir komentarų
Atsakyti
dar Keite praleidau, gelytes spalvos neblogos, kokybe yra bet pats kadras nelabai idomus mirksiukas.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 02 20, 13:29)
Paaiškink prašau tiems, kurie kažkada primoko netikusių dalykų, kodėl reikia:

nematai skirtumo tarp sharpinto mazinto ir nemazinto kadro?
bet rekomendacija sharpinti nemazinta nuotrauka ne pati sugalvojau, skaiciau tarp kitu fotografavimo pamoku, knygose beje taip pat rasoma...

na o tiff nuo jpeg taip pat skiriasi, jpeg formatas skirtas internetui, tiff - spaudai
cia siek tiek apie tai
http://gimp.akl.lt/s...20formatai.html
Atsakyti
Ačiū Peppi, už komentarą. Taip aiškiai ir paprastai smile.gif
Atsakyti
beje pasiilgstu tos kritikos, kuri kažkada buvo skyrelyje.. dabar pastebimi tik ,,meno šedevrai", o kitos tiesiog nepastebimos, permatomos.. o joms gi ir reikia labiausiai dėmesio.. gi skyrelis - mokomės, o ne mokam fotografuot

pasiilgau Desiree's kritikos.. ji paskutiniu metu nepraleisdavo nei vienos foto.. na beveik nei vienos  smile.gif .. bet tai ir buvo mūsų skyrelio esmė..

Desiree, kur tu!!! biggrin.gif
Man keista tavo tokia nuomone. Desiree turi komentuoti visas nuotraukas? O kur visi kiti? Visi kiti tik laukia kritikos ar kaip cia suprast? Skyrelis "mokomes fotografuoti" ar "mus moko fotografuoti"?
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 02 20, 13:27)
bitute siandien pikta biggrin.gif

aš nepikta, bet man taip liūdna paliko peržiūrėjus paskutines nuotraukas... kažkada Sillwio bambėjo į ką pavirtom... tada galvojau - ai, nusišneka ax.gif bet dabar žiūriu ir tikrai liūdna... toks jausmas, kad dedama bilekas (Bilekai, čia ne apie tave mirksiukas.gif )... aš net nežinau nuo kurios vietos pradėt komentuot tokius darbus ir net jokių pastabų neturiu visiškai, nes aš ten nieko nematau unsure.gif

Atsakyti
ko čia šian visi tokie nekokie  g.gif

taigi pilnatis biggrin.gif
einu nuo kompo smile.gif
Atsakyti