Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(linute1030 @ 2008 02 20, 00:18)
taip as naujoke, sugalvojau prie jusu prisijungti 4u.gif
na as tai ka turiu tai mano foto yra is vasaros fotografavimu blush2.gif
Papildyta:
kitas dalykas negali ko ir padoryti nes esu mazai zinuciu parasiusiu, tai amn neleidzia foto ideti verysad.gif

Tai tu prisiregistruok www.photobucket.com
As per ten dedu foto 4u.gif
butu idomu paziureti ka turi.. ir pafotografuok nauju..
jei idomu,prisijunk prie musu namu darbu,dar savaite liko, tema - sviesa ir pasaka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 02 20, 01:24)
Tai tu prisiregistruok www.photobucket.com
As per ten dedu foto 4u.gif
butu idomu paziureti ka turi.. ir pafotografuok nauju..
jei idomu,prisijunk prie musu namu darbu,dar savaite liko, tema - sviesa ir pasaka  4u.gif

geras idomu net pasidare. Jungiuosi prie jusu be kalbu bigsmile.gif
ir iseinu registruotis mirksiukas.gif

Papildyta:
pavyzdziui:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linute1030: 20 vasario 2008 - 01:02
Linute, drugelis mielas, bet aš asmeniškai gal kadruočiau šiek tiek kitaip ir patvarkyčiau kontrastą ir spalvas, kažkaip va taip:

user posted image

Mano nuomonė tai nebūtinai teisinga ir vienintelė tongue.gif Aš galiu ir klysti, tiesiog man va taip gražiau žiūrisi 4u.gif

Sveika prisijungus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 20, 02:20)
Linute, drugelis mielas, bet aš asmeniškai gal kadruočiau šiek tiek kitaip ir patvarkyčiau kontrastą ir spalvas, kažkaip va taip:

user posted image

Mano nuomonė tai nebūtinai teisinga ir vienintelė tongue.gif  Aš galiu ir klysti, tiesiog man va taip gražiau žiūrisi  4u.gif 

Sveika prisijungus  mirksiukas.gif

aciu uz nuomone, tikrai taip geriau blush2.gif bet suprask cia tik siaip foto buvo daryta. o be to man dar reikia daug daug mokytis, pvz., kad ir tas spalvas ryskinti, nes as su tuo nebuvau iki siol susidukusi. teks ieskoti info ir mokytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linute1030 @ 2008 02 20, 01:29)
aciu uz nuomone, tikrai taip geriau  blush2.gif  bet suprask cia tik siaip foto buvo daryta. o be to man dar reikia daug daug mokytis, pvz., kad ir tas spalvas ryskinti, nes as su tuo nebuvau iki siol susidukusi. teks ieskoti info ir mokytis biggrin.gif

4u.gif Nepagalvok aš čia ne mokau, tik komentuoju kaip man geriau akiai matosi ax.gif O kokių nors programų turi su kuriom patvarkyt nuotraukėles galėtum?
Ir vienas labai labai didelis patarimas (manau nuo visų) nuimk fotike datą biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 20, 02:33)
4u.gif  Nepagalvok aš čia ne mokau, tik komentuoju kaip man geriau akiai matosi  ax.gif  O kokių nors programų turi su kuriom patvarkyt nuotraukėles galėtum?
Ir vienas labai labai didelis patarimas (manau nuo visų) nuimk fotike datą  biggrin.gif  4u.gif

jau dabar ant foto datos nebera, cia buvo seniai daryta dar foto su data biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
niu pvz turiu photoshop g.gif
Papildyta:
gal gali ka gero patarti?
Atsakyti
QUOTE(linute1030 @ 2008 02 20, 01:41)
gal gali ka gero patarti?

Na PSh yra gėris jei juo moki naudotis nepiknaudžiaujant biggrin.gif Aš dar neįvaldžiau jo visiškai blush2.gif O šiaip matei pirmame temos puslapyje yra nuorodos į visas temas ir BLOG'ą? va jas ir siūlyčiau skaityt nuo pirmos iki dabartinės biggrin.gif Laaaabai daug gėrio ten surasi, įv nuorodos į pamokas (su PS), į straipsnius ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
linute1030, man pirmoje nuotraukoje, kažkaip tas kreivas horizontas lenda į akis. Reikėtų patiesinti, arba visai nukirpti. Antroji fotke man patinka.Gražios apalvos, bet gal ir šia aš kirpčiaušiek tiek iš kairės pusės.

Pora nuotraukų jūsų teismui.
"Visraktis"
user posted image

"Prie šventovės "
user posted image

Atsakyti
Jeigu kas ieško juostinio canon'o, yra neblogas pasiūlymas Kūdroje:

http://fotokudra.lt/...php?p=6790#6790

labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kooala @ 2008 02 18, 21:21)
Šendien kaime pafotografavau ciucę šiene ax.gif  Įdedu nuotraukas, kurios man pasirodė kažkuo įdomios 4u.gif  Pirma patinka, nes šuo ryškus, o aplink sulieta blush2.gif

user posted image

O ši man tiesiog graži ax.gif  Labai patinka šienas lotuliukas.gif

user posted image

gulėjo mano katinai ant akvariumo visai įdomiai susirangę. man ši nuotrauka pasirodė kažkuom įdomi. ką manot?

user posted image

kaip tau atrodo, ar vieta šitai nuotraukai šioje temoje? Ne, nes jos vieta šeimos albume ir kornish rex temoje.

nepykit, bet man jau atsibodo žiūrėt ir komentuot tokio tipo nuotraukas... aš suprantu, kad čia tema yra mokomės fotografuoti, bet....
Atsakyti
olo, pirmoje man trūksta to gražaus juodai balto.. viskas pilka.. ir man kažkaip nesižiūri toks rakursas, bet kas konkrečiai negerai, negaliu pasakyti. bjaurus žodis "kliūna". bnet nerandu kito blush2.gif

antroji man visai patinka, mėgstu tvoras ir kitokius pasikartojančių elementų turinčius objektus, bet vėlgi norisi arba kontrastingesnio j/b, arba spalvų..

įdėk dažniau savo darbų, akivaizdu, kad turi ką parodyti..smile.gif

linute, man sunku komentuoti drugelius, nes pati jais nesidomiu.. nesupyk, nepakomentuosiu..

Getter, nekomentuosiu čia, nes kūdroje pakomentavau. 4u.gif
Atsakyti