Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Elina @ 2008 02 16, 10:16)
Niekada negeriu, keletą metų buvau abstinentė visiška, o vakar, kad primaišiau unsure.gif , pasigėriau kaip kiaula blink.gif . Kaip šiandien bloga mad.gif , gal iki vakaro pagerės unsure.gif

čia tokia išankstinė įžanga į tai, kad neateisi smile.gif

mes būsim su peppi 4u.gif

paradoksas.. meeto Lietuvoj neina susiorganizuot, o čia va... Londone biggrin.gif .. šaunuolės ir šaunuoliai smile.gif

mes imanau šiais metais irgi iki Švedijos trauksim .. tai gal ten pasidarytume meetą biggrin.gif .. bent jau su vienu ten prijaučiančiu fotografijai tikrai susimatysiu

ech taip Grand meetą padarius kur nors gamtoj Lietuvoj, kai oras atšils .. kokią kaimo turizmo sodybą savaitgaliui.. kur gražu ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 16 vasario 2008 - 10:26
QUOTE(Desiree @ 2008 02 16, 10:06)
laba,

neturiu nieko protingo pasakyti, todėl nerašau, bet paskaitau.
Pamaniau, kad negaliu praleisti tokio super myto Londone. Hmmmm, beveik ir aš norėčiau. Nu kaip norėčiau. Ką daryt? Vyras išleistų. Ką daryt?

swoon.gif
nu, ką daryt, ką daryt? važiuok lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
na, wyshnia su gus ir papuolė doh.gif

žinokit, kaip aš džiaugiuos... na, tiesiog kaip mažas vaikas blush2.gif . mano kelionė pranoks visus mano lūkesčius thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 16 vasario 2008 - 10:28
QUOTE(bite maja @ 2008 02 16, 09:26)
swoon.gif
nu, ką daryt, ką daryt? važiuok  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
na, wyshnia su gus ir papuolė  doh.gif

smile.gif apžiūrėjau skrydžius. Yra tiesiai iš Dresdeno. Tai galėčiau ir su &Co atkeliauti savaitgaliui. Paieškosiu apsistojimo tinkamo su mažiais ir tada mąstysim galutinai. Jei manęs nenorit tai rėkit garsiai, kol dar bilietų neužsakiau tongue.gif Ir dar gerai būtų jei iš vietinių kas į až parašytų kur susitiksit, kad maždaug zoną apsistojimui netoliese pasirinkti.
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2008 02 16, 05:26)
Paklausei,koks miestas..nezinau,nei tasko A,nei B.Net nelabai zinau,kuriais krantais plauksim.Taciau zinau,kad kelione bus 10m laiveliu ne sausuma..Tai jei ten aplink tave ner vandens,tai turbut nepraplauksiu,ale kai jau viska issiaiskinsiu tada apsiskelbsiu.Bo dar pabaigoj pasirodys,kad Suomija hihihi.gif

Na, Švedija visa tik akmenys ir vanduo smile.gif Kai žinosi tiksliai, parašyk, atvažiuosiu nuo kranto pamojuot smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 02 16, 09:58)
sillwio, dėkui už info. aš tikrai linkstu link to. bent jau išbandyt tikrai noriu..
bet dabar man kilo klausimas.. šiu metu fotkinu keliom juostom (kodak, fuji, turiu fortepan ir ilford).. tai vadinasi, būtų protingiausia apsispręsti, kokiom fotkini ir naudoti tik jas ir joms tinkamus ryškalus ir visa kita? g.gif sorry, jei kvailas klausimas.. pasieiškosiu dar ir internete apie tai per savaitgalį.. ale kažkaip užsimaniau.. nors vyras vakar už galvos susiėmė.. sako, aš tikėjausi, kad šita stadija ateis šiek tiek vėliau..biggrin.gif

Klausimas geras, bet tu teisi - geriausia apsistoti ties vieno gamintojo produkcija, bus mažiau klaustukų ir išlaidų. Skaičiau internete, kad žmonės rykšina juostas ir su kito gaminotjo ryškalais, bet aš kol kas apsistojau ties kodak'u. Vėliau bandysiu ilford, nes pas mus jo gauti labai paprasta.

Aš vakar spausdinau su ilford filtrais ant ilford multikontrastinio popieriaus. Turiu pasakyti, kad be filtrų geriau net negadint popieriaus. Skirtumai didžiuliai. Kas nežino, pasakysiu, kad filtrų pagalba galima reguliuoti nuotraukos kontrastą. Portretams mažesnis, peizažams didesnis. Iš kontrastingo negatyvo galima atspausti nekontrastingą nuotrauką ir atvirkščiai. Aišku lazda turi du galus - atsirado daugiau nežinomųjų biggrin.gif Jeigu be filtrų užteko reguliuoti tik išlaikymą, tai dabar dar reikia parinkti ir filtrą smile.gif Žaidžiau kokias 3 valandas, bet rezultatais labai patenkintas.
Desiree, su kuriuo filtru tu dažniausiai spaudi? Gal ką nors gali papasakot apie Kodak T-Max ISO 3200 (šiandien važiuoju prie jūros išbandyt šią juostą)?

QUOTE(westa @ 2008 02 16, 10:25)
mes imanau šiais metais irgi iki Švedijos trauksim .. tai gal ten pasidarytume meetą  biggrin.gif .. bent jau su vienu ten prijaučiančiu fotografijai tikrai susimatysiu

drinks_cheers.gif
Sekantis tarptautinis meet'as Švedijoje. Aš nejuokauju. Visi laukiami. Nakvynę ir pusryčius, o taip pat gerą laiką ir derlingus medžioklės plotus garantuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 16, 09:46)

Desiree, su kuriuo filtru tu dažniausiai spaudi? Gal ką nors gali papasakot apie Kodak T-Max ISO 3200 (šiandien važiuoju prie jūros išbandyt šią juostą)?
drinks_cheers.gif

spausdindavau dažniausiai su 3 arba 3,5. Kartais su dviem filtrais, kažkiek sekundžiu su vienu, kažkiek su kitu. Taip pat maskuojant gali pakeisti, tik atsargiai reik keisti, kad nesujudinti didintuvo. 5 naudodavau nuotraukoms prie juodo fono, tarkim tai kur buvau su žibintu įdėjusi, ji buvo spausdinta rodos su 3 o paskui įdėtas 5 kad juoda taptų juoda.

Dėl Iso 3200 aš portretams ją naudojau. Ne visiems tinka. Nors atrodo nėra šviesos tai naudosiu šią juostelę ir bus liuks, bet netiesa, nelabai kaip gausis, ta prasme daug grūdo ir tiek. Dienos metu užtat su teisingu eksponavimu galima liuks rezultatus gauti. O jei gamtą fotografuosi taip pat liuks rezultatų lauk.
Pati įsidėjau šią juostelę. Žiūrėsiu kas gausis šįkart
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 16, 10:59)
spausdindavau dažniausiai su 3 arba 3,5. Kartais su dviem filtrais, kažkiek sekundžiu su vienu, kažkiek su kitu. Taip pat maskuojant gali pakeisti, tik atsargiai reik keisti, kad nesujudinti didintuvo. 5 naudodavau nuotraukoms prie juodo fono, tarkim tai kur buvau su žibintu įdėjusi, ji buvo spausdinta rodos su 3 o paskui įdėtas 5 kad juoda taptų juoda.

Dėl Iso 3200 aš  portretams ją naudojau. Ne visiems tinka. Nors atrodo nėra šviesos tai naudosiu šią juostelę ir bus liuks, bet netiesa, nelabai kaip gausis, ta prasme daug grūdo ir tiek. Dienos metu užtat su teisingu eksponavimu galima liuks rezultatus gauti. O jei gamtą fotografuosi taip pat liuks rezultatų lauk.
Pati įsidėjau šią juostelę. Žiūrėsiu kas gausis šįkart

O kiek sekundžių paprastai eksponuoji?
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2008 02 16, 05:26)
tsss,ziurineju bilietus smile.gif[viena,kuri radau 03 06-08 = 10 eu hihihi.gif, bet jus man tiksliai parasykit,koks orouostas,ir kuri diena] kuriom dienom tiksliai susimatot?Tiesa,bitel,a tu viena atalaki,ar su katinu kokiu? smile.gif [nu as ce ne apie tuos veislinukus, jeigu ka smile.gif ] beliktu su bosais suderint jopsisiski...kaip noriu sumatyt.... cool.gif

Zuvialia,tu juk zinai kad aplinkui daug orouostu pas mus,bet gal patogiausias butu City(nzn ar skrenda i Airija) arba Heathrow,cia metro is karto i centra atveza,o Gatwick`e reikia sest i traukini,apie 30 min g.gif
Tu derink 08-09.03 laisvas biggrin.gif
QUOTE(bite maja @ 2008 02 16, 10:26)
swoon.gif
nu, ką daryt, ką daryt? važiuok  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
na, wyshnia su gus ir papuolė  doh.gif

žinokit, kaip aš džiaugiuos... na, tiesiog kaip mažas vaikas  blush2.gif . mano kelionė pranoks visus mano lūkesčius  thumbup.gif

pati irgi laime trykstu biggrin.gif Desiree cia butu nuostabu jei tu atvaziuotum,ne cia nerealu,kas dabar vyksta thumbup.gif mes jau Bitelei sakem,uziimtum ja 100% sestadieni ir sekmadieni,pirmadieni ji isvaziuoja,tai jau nepasimatytum(nors nzn kuria val.iskrenda,gal dar spetum atsisveikint)ir aisku penktadieni vakare galim,bet velgi nzn kuria val atskrenda,gali but kad velai,tai nespetum pasimatyt,ir po keliones pavargus bus,paliksim jai naktini Londona pafotografuot. biggrin.gif
Tad mergaites pirkites bilietus ir prasom prasom 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 16, 01:22)
Aš ryt nuleksiu ir užsakysiu, nors ten ir taip visada vietų yra. Užsakysiu ant bajerio ŽVĖRIAUS vardu 18 val. Ateikit ir klauskit :"Ar ŽVĖRIS" stalą užsakė??? Jaučiu išsigąs smile.gif
Va ateik į meet'ą tai ir Westa ir Elina, (o gal ir aš)ko nors pamokysim tave smile.gifUž bokalą aišku biggrin.gif drinks_cheers.gif

As labai labai norejau sudalyvauti, bet vat snd isvaziuojam i Vilniu snd.. sad.gif
Atsakyti

Užsakiau 18 val šiandien 6 vietas. "Žvėries" vardu nepriėmė, teko pasakyt savajį biggrin.gif Taigi stalas "Lino" vardu yra. IKI.
Čia visa info:

Baras Kakadu PILIES UOSTAS

Adresas:
Žvejų g. 24

Darbo laikas:
P. 12:00-24:00
A. 12:00-24:00
T. 12:00-24:00
K. 12:00-24:00
P. 12:00-24:00
Š. 12:00-24:00
S. 12:00-24:00

Telefonas:
(8 46) 211887

El. paštas:
piliesuostas@kakadu.lt

Vietų skaičius: 80
Salių skaičius: 1
Automobilių stovėjimas: nemokamas. Su automobiliu važiuojant į Klaipėdos pilies uosto teritoriją link kruizinių laivų terminalo. Pėsčiomis patekti galima einant už senos perkėlos, žaliu pasukamu tilteliu link jachtų uosto.
Atsiskaitymas kreditinėmis kortelėmis: visomis
Vidutinės karštųjų patiekalų kainos: 15,00 Lt
Dienos pietūs: 8,80 Lt
Vaikams: Stalas, žaidimai, atskiras meniu
Kondicionavimas: yra
Meniu pateikiamas tokiomis kalbomis: LT, EN
Nuolaidų kortelės: nuolatiniams klientams
Renginiai, programa: savaitgaliais gyva muzika
Pobūviai (banketai, furšetai, kt.): organizuojami banketai ir furšetai
Kitos paslaugos: TV

Atsakyti
Silwio, kai juostelė išryškinta gerai, o ir šiaip kadrų eksponavimas geras, tai spausdinu maždaug 10 - 12s su f11, 20x30 formatu. Bet kai prigrybauju fotografuodama tai ir 2 s tik laikau, arba kad ir visą minutę.
Atsakyti
laba,
merginos man siulomi orouostai Luton'o,Stansted'o ir Gatwicko. Kuris geriau?Tiesa,ta info ka siusit Desireei,gerai ir man butu gaut.Bitela,o gal tu parasyk savo hoteli,tai mes susimesim ten kruvoj?Tiesa,Desiree,tu su mazyliu atlektum?
QUOTE(Desiree @ 2008 02 16, 09:06)
neturiu nieko protingo pasakyti, todėl nerašau, bet paskaitau.
Pamaniau, kad negaliu praleisti tokio super myto Londone. Hmmmm, beveik ir aš norėčiau. Nu kaip norėčiau. Ką daryt? Vyras išleistų. Ką daryt?

eik tu saaaau... bigsmile.gif blink.gif geras!!! Na,jei ir neisleis as pasiryzus "susirgti" hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 16 vasario 2008 - 12:47
Merginos, pagalvojau ar skype neturit, nes AZ tai nelabai susitarsim, o temos pildyt musu pasitarimais nesinoretu g.gif Arba gal reikia tema nauja atidaryt, kur mamu susitikimai g.gif

... Jetus, as tai issisiepus ir tokia laiminga vaikstau... Kaip kad ka tik isimylejus buciau doh.gif ...
Atsakyti