Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Getter, aš praleidau tavo seriją, nepastebėjau, kad nuoroda įdėta.. žinai, man labai patiko.. nustebinai , jei rimtai.. puikūs ieškojimai.. penkta, tiesa, man kiek iš konteksto krenta.. bet šiaip labai mirksiukas.gif

sillwio šitų nedėjau.. peržiūrėjau vėl iš naujo ką dariau ir pastebiu foto, kurios tada neatrodė įdomios ir teisingos smile.gif dabar atrinkau šitas. kad pažiūrėt ar esu teisi smile.gif .. na bet matau, kad dar nepataikiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 19, 22:16)
Getter, aš praleidau tavo seriją, nepastebėjau, kad nuoroda įdėta.. žinai, man labai patiko.. nustebinai , jei rimtai.. puikūs ieškojimai.. penkta, tiesa, man kiek iš konteksto krenta.. bet šiaip labai  mirksiukas.gif

Dėkui, kad dabar pastebėjai 4u.gif ir už komentarus ačiū 4u.gif Žinai aš pati labai ilgai galvojau dėl paskutinės g.gif bet po to nusprendžiau vainikuoti visą seriją būtent ta nuotrauka ir lyg priminti, kad visą šitą grožį apjungia - žmogus rolleyes.gif Šiaip ta mergička - padavėja ir grojo jau po koncerto ir buvo nieko prieš, kad ją pafotografuočiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 19, 22:12)
Taip, tu teisi. Kairysis per toli nuo centro dešiniojo atžvilgiu. Man nesižiūri nors tu ką.
Įkelt į variacijas arba įmesk į sillwio@gmail.com. Mėginsiu pasiūlyt savo variantą.
http://www.bluemoonw...t-lessons-2.asp

aciu Sillwio uz nuoroda 4u.gif issiunciau tau savo nuotrauka,tai jei turesi kada laiko paziurek,nenoriu taves uzkraut lb mirksiukas.gif ir einu skaityt.
Atsakyti
smagu visgi paskaitinėt kartais ankstesnes temas smile.gif .. kiek smagių foto prikelta buvo.. kokias nesamones nekurie rašė doh.gif blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 19 vasario 2008 - 22:41
Turėjau mintį įamžinti, beveik kieme esančius, pastatus vaiduoklius. Kaip tai pavyko, galima pažiūrėti štai čia Nekėliau čia, nes... ai, papraščiausiai nedrįsau blush2.gif Nesinori gadinti vaizdo ax.gif Jei būtų komentarų kas negerai ir ką būtų galima keisti, būsiu dėkinga.
Atsakyti
Opa, Vilniuje crossina Procentras, savanorių g. prie Hyper Rimi. Vienintelis Vilniuje prolabas smile.gif

Andriushka doh.gif tik dabar perskaičiau tavo patarimą dėl praplovimo su biškeliu fairy doh.gif viena išdžiuvo, kita dar džiusta, pirmojoj pamačiau, kad lašų pėdsakai... Ją jau sukarpiau, kadangi ji buvo bandomoji daugiau, tai dzin, o tąją kur džiūsta jaučiu perplausiu.. Bet gavosi viskas thumbup.gif porą kadrų pagedo, nes jaučiu sukibo vienoj vietoj, bet šiaip viskas liux.. smile.gif tikrai nesudėtinga thumbup.gif
Atsakyti
pilnatis už lango smile.gif

user posted image

labanakt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 19 vasario 2008 - 23:43
sveikutes

graziai jus cia darbuojates 4u.gif
kai ir man taip ismokti kada nors blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 19, 20:50)
Važiavau namo, pamačiau dangų ir kai moviau prie marių... Bet truputėlį per vėlai iš kontoros išėjau, reikėjo bent pusvalanduką anksčiau...

user posted image

Super, nerealu.. as snd vaziavau tokiu metu is VLN i Klp IR miegojau, kai pabudau,pradejau MB rekti,kad kodel nezadino,kai mate toki dangu...
bandziau fotografuoti, bet be statyvo be sansu verysad.gif

QUOTE(westa @ 2008 02 19, 23:35)
pilnatis už lango smile.gif
labanakt  4u.gif

as irgi fotografavau snd,bet.. neisejo.. su kuo fotkinai? kokie nustatymai?

As Vilniuje fotografavau kamina, bandziau pagauti idomiau, ir kaip pavyko? Noreciau komentaru 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 02 20, 00:54)
Super, nerealu.. as snd vaziavau tokiu metu is VLN i Klp IR miegojau, kai pabudau,pradejau MB rekti,kad kodel nezadino,kai mate toki dangu...
bandziau fotografuoti, bet be statyvo be sansu verysad.gif
as irgi fotografavau snd,bet.. neisejo.. su kuo fotkinai? kokie nustatymai?

As Vilniuje fotografavau kamina, bandziau pagauti idomiau, ir kaip pavyko? Noreciau komentaru 4u.gif

user posted image

dangus buvo siandien tikrai nerealus. o tavo kaminas man visai idomiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linute1030: 19 vasario 2008 - 23:59
QUOTE(linute1030 @ 2008 02 19, 23:59)
dangus buvo siandien tikrai nerealus. o tavo kaminas man visai idomiai atrodo thumbup.gif

Aciu wink.gif
Matau lyg tu naujoke?
Gal turi ir tu ka parodyti? blush2.gif

Truputi patersiu tema: snd juokiausi is MB.. vaziuojam vaziuojam, sako fotkint furos padanga.. sakau kur as ja desiu? nu sako idesi ten kur bendrauji... as sakau- tu nori kad mane isjuoktu visai? ai sako,nesuprantat jus meno lotuliukas.gif
poto vaziuojam,sako trauk fotika,mus BMW lenkia.. nu ir ka as su ja darysiu sakau? nu idesi i interneta.... sakau manes paklaus,kas idomu toj foto.. sako pasakysi kad dizainas, spalvos ir t.t. lotuliukas.gif tai zodziu buvo lb pasipiktines,kad neturiu meno gisleles lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuke*: 20 vasario 2008 - 00:11
QUOTE(Agniuke* @ 2008 02 20, 01:09)
Aciu wink.gif
Matau lyg tu naujoke?
Gal turi ir tu ka parodyti? blush2.gif
Truputi patersiu tema: snd juokiausi is MB.. vaziuojam vaziuojam, sako fotkint furos padanga.. sakau kur as ja desiu? nu sako idesi ten kur bendrauji... as sakau- tu nori kad mane isjuoktu visai? ai sako,nesuprantat jus meno  lotuliukas.gif
poto vaziuojam,sako trauk fotika,mus BMW lenkia.. nu ir ka as su ja darysiu sakau? nu idesi i interneta.... sakau manes paklaus,kas idomu toj foto.. sako pasakysi kad dizainas, spalvos ir t.t.  lotuliukas.gif  tai zodziu buvo lb pasipiktines,kad neturiu meno gisleles  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

taip as naujoke, sugalvojau prie jusu prisijungti 4u.gif
na as tai ka turiu tai mano foto yra is vasaros fotografavimu blush2.gif
Papildyta:
kitas dalykas negali ko ir padoryti nes esu mazai zinuciu parasiusiu, tai amn neleidzia foto ideti verysad.gif
Atsakyti