Getter, aš praleidau tavo seriją, nepastebėjau, kad nuoroda įdėta.. žinai, man labai patiko.. nustebinai , jei rimtai.. puikūs ieškojimai.. penkta, tiesa, man kiek iš konteksto krenta.. bet šiaip labai
sillwio šitų nedėjau.. peržiūrėjau vėl iš naujo ką dariau ir pastebiu foto, kurios tada neatrodė įdomios ir teisingos dabar atrinkau šitas. kad pažiūrėt ar esu teisi .. na bet matau, kad dar nepataikiau
QUOTE(westa @ 2008 02 19, 22:16)
Getter, aš praleidau tavo seriją, nepastebėjau, kad nuoroda įdėta.. žinai, man labai patiko.. nustebinai , jei rimtai.. puikūs ieškojimai.. penkta, tiesa, man kiek iš konteksto krenta.. bet šiaip labai
Dėkui, kad dabar pastebėjai ir už komentarus ačiū Žinai aš pati labai ilgai galvojau dėl paskutinės bet po to nusprendžiau vainikuoti visą seriją būtent ta nuotrauka ir lyg priminti, kad visą šitą grožį apjungia - žmogus Šiaip ta mergička - padavėja ir grojo jau po koncerto ir buvo nieko prieš, kad ją pafotografuočiau
QUOTE(sillwio @ 2008 02 19, 22:12)
Taip, tu teisi. Kairysis per toli nuo centro dešiniojo atžvilgiu. Man nesižiūri nors tu ką.
Įkelt į variacijas arba įmesk į sillwio@gmail.com. Mėginsiu pasiūlyt savo variantą.
http://www.bluemoonw...t-lessons-2.asp
Įkelt į variacijas arba įmesk į sillwio@gmail.com. Mėginsiu pasiūlyt savo variantą.
http://www.bluemoonw...t-lessons-2.asp
aciu Sillwio uz nuoroda issiunciau tau savo nuotrauka,tai jei turesi kada laiko paziurek,nenoriu taves uzkraut lb ir einu skaityt.
Opa, Vilniuje crossina Procentras, savanorių g. prie Hyper Rimi. Vienintelis Vilniuje prolabas
Andriushka tik dabar perskaičiau tavo patarimą dėl praplovimo su biškeliu fairy viena išdžiuvo, kita dar džiusta, pirmojoj pamačiau, kad lašų pėdsakai... Ją jau sukarpiau, kadangi ji buvo bandomoji daugiau, tai dzin, o tąją kur džiūsta jaučiu perplausiu.. Bet gavosi viskas porą kadrų pagedo, nes jaučiu sukibo vienoj vietoj, bet šiaip viskas liux.. tikrai nesudėtinga
Andriushka tik dabar perskaičiau tavo patarimą dėl praplovimo su biškeliu fairy viena išdžiuvo, kita dar džiusta, pirmojoj pamačiau, kad lašų pėdsakai... Ją jau sukarpiau, kadangi ji buvo bandomoji daugiau, tai dzin, o tąją kur džiūsta jaučiu perplausiu.. Bet gavosi viskas porą kadrų pagedo, nes jaučiu sukibo vienoj vietoj, bet šiaip viskas liux.. tikrai nesudėtinga
sveikutes
graziai jus cia darbuojates
kai ir man taip ismokti kada nors
graziai jus cia darbuojates
kai ir man taip ismokti kada nors
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 19, 20:50)
Važiavau namo, pamačiau dangų ir kai moviau prie marių... Bet truputėlį per vėlai iš kontoros išėjau, reikėjo bent pusvalanduką anksčiau...
Super, nerealu.. as snd vaziavau tokiu metu is VLN i Klp IR miegojau, kai pabudau,pradejau MB rekti,kad kodel nezadino,kai mate toki dangu...
bandziau fotografuoti, bet be statyvo be sansu
QUOTE(westa @ 2008 02 19, 23:35)
as irgi fotografavau snd,bet.. neisejo.. su kuo fotkinai? kokie nustatymai?
As Vilniuje fotografavau kamina, bandziau pagauti idomiau, ir kaip pavyko? Noreciau komentaru
QUOTE(Agniuke* @ 2008 02 20, 00:54)
Super, nerealu.. as snd vaziavau tokiu metu is VLN i Klp IR miegojau, kai pabudau,pradejau MB rekti,kad kodel nezadino,kai mate toki dangu...
As Vilniuje fotografavau kamina, bandziau pagauti idomiau, ir kaip pavyko? Noreciau komentaru
dangus buvo siandien tikrai nerealus. o tavo kaminas man visai idomiai atrodo
QUOTE(linute1030 @ 2008 02 19, 23:59)
dangus buvo siandien tikrai nerealus. o tavo kaminas man visai idomiai atrodo
Aciu
Matau lyg tu naujoke?
Gal turi ir tu ka parodyti?
Truputi patersiu tema: snd juokiausi is MB.. vaziuojam vaziuojam, sako fotkint furos padanga.. sakau kur as ja desiu? nu sako idesi ten kur bendrauji... as sakau- tu nori kad mane isjuoktu visai? ai sako,nesuprantat jus meno
poto vaziuojam,sako trauk fotika,mus BMW lenkia.. nu ir ka as su ja darysiu sakau? nu idesi i interneta.... sakau manes paklaus,kas idomu toj foto.. sako pasakysi kad dizainas, spalvos ir t.t. tai zodziu buvo lb pasipiktines,kad neturiu meno gisleles
QUOTE(Agniuke* @ 2008 02 20, 01:09)
Aciu
Matau lyg tu naujoke?
Truputi patersiu tema: snd juokiausi is MB.. vaziuojam vaziuojam, sako fotkint furos padanga.. sakau kur as ja desiu? nu sako idesi ten kur bendrauji... as sakau- tu nori kad mane isjuoktu visai? ai sako,nesuprantat jus meno
poto vaziuojam,sako trauk fotika,mus BMW lenkia.. nu ir ka as su ja darysiu sakau? nu idesi i interneta.... sakau manes paklaus,kas idomu toj foto.. sako pasakysi kad dizainas, spalvos ir t.t. tai zodziu buvo lb pasipiktines,kad neturiu meno gisleles
Matau lyg tu naujoke?
taip as naujoke, sugalvojau prie jusu prisijungti
na as tai ka turiu tai mano foto yra is vasaros fotografavimu
Papildyta:
kitas dalykas negali ko ir padoryti nes esu mazai zinuciu parasiusiu, tai amn neleidzia foto ideti