Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(gus @ 2008 02 19, 17:25)
Getter as dar bandau suprast tavo nuotrauku stiliu,man asmeniskai(tik nesupyk) patiktu paskutine jei nebutu sujudejusi moters(?) ranka,pirma kazkaip tiesmukiskai nufotografuota klavisai,reikejo paieskot kitokio kampo,kitu nepamenu unsure.gif man lb grazu muzikos instrumentu nuotraukos 4u.gif pati jau 4men svajoju nufotografuot daugiau nei 100metu senumo pianina,bet vis dar neprileidzia manes unsure.gif o tau pavydziu siuo atveju rolleyes.gif
nekomentuoju kitu nuotrauku,nes viskas issakyta 4u.gif

Dėkui Gus mirksiukas.gif Pykti tai nėra už ką juk mokausi blush2.gif O čia tas fortepiono fotografavimas gavosi ekspromtu smile.gif Buvau labai nuostabiam koncerte, klausėmės dueto (grojo prie skirtingų fortepionų) ir kai viskas baigėsi, šovė į galvą nueit ten padirbėt biggrin.gif Ale trūksta man dar to "įžvelgimo" g.gif Na kaip nors, išmoksim biggrin.gif Va kaip tik šį savaitgalį pasigavau fotografą, važiuosim kažkur totografuoti, tikiuosi šio bei to išmoksiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 19, 16:20)
Ačiū visiems už komentarus mano šeimyninėms nuotraukoms 4u.gif reikia dabar daug daug fotografuoti, kad vėl prikraut tuščią kompiuterį nuotraukų lotuliukas.gif

O kas atsitiko? Visas nuotraukas praradai???? blink.gif Daug ka praleidau... blush2.gif Uzmaciau tavo klecko nuotraukas su balionais, patiko- nuotaikingos, geros spalvos, puosmena albume wub.gif

Idomu, ar pas mus paprasius "crossintu" juosta g.gif Jauciu nezino kas tas yra lotuliukas.gif Uz keleto dienu isryskinsiu pora juostu, ziuresim...gal turesiu ka parodyti, o gal ir ne biggrin.gif

Smagu matyti sugryzusia Sea 4u.gif Kur jus dabar, Lietuvoje??? Sveikinu su nauju stebukliuku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 19 vasario 2008 - 17:35
Imetu pora nuotrauku. Gal ir nieko ipatinga, bet noriu pasidziaugti, kad vaikus prigavau kartu ax.gif
user posted image

user posted image
Sioje visi pozavo...taip nebuna blink.gif doh.gif Todel labai esu laiminga, kad viena tokia turesiu i seimos albuma ax.gif Spalvas nuemiau, nes drabuzeliai visu margi, fotografuotis nesiruosem....jie tik siaip pribego ir kazkaip netycia sutiko nusifotografuoti biggrin.gif
Atsakyti
California bigsmile.gif jau paskutine kokia jegiska!!!!nu kai idedi tai idedi,lb lb wub.gif
idedu ir as,nes cia tik kitus moku kritikuot,jei uzmatysit pasisakykit 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 19 vasario 2008 - 19:18
Dekoju visiems 4u.gif Tai as ir toliau deliosiu savo bandymus jums biggrin.gif Turiu keleta vakaryksciu ax.gif

Californiagirl,ir man smagu sugristi 4u.gif Dar esu su vaikais Lietuvoje,bet balandi gristam atgal 4u.gif Tiesa,kova visa praleisiu Taurageje mirksiukas.gif Grazi labai visu triju vaikinu nuotraukyte thumbup.gif
Atsakyti
Savo archyvuose radau viena fotke tinkančia į šviesos temą. cool.gif

" Tvarto dvasių nusileidimo takas " čia

Didelio grožio čia nerasta,bet va toks radinukas !
Atsakyti
sveiki.. tikiuosi amnes dar nelaidojat smile.gif
greit leksiu kur silta.. pailset.. tikiuosi atsigauti... tikiuosi po to bus nuotaikos geresnes.. ir vel busiu cia daznas svecias smile.gif

kad nepamirstumet manes idesiu kelias foto...
vakar trumpam buvau i miesta islekus...

cia kol raudona dege is masinos fotografavau... pro rasota langa..
"trimates sviesos kurimo procesas"
user posted image

cia kate norejau pagaut ir iamzint smile.gif bet nepagavau.. liko tik buteliai..
bet man patinka si foto, nes procesas slapias buvo.. priguliau ant zemes..
cross'o bandziau priduot... kazkaip norejos spalvas pabrezt..
user posted image

xixi smile.gif cia pliurpiu telefonu... truputis cross'o tad akiu spalva netikra smile.gif
zaidziau su sumazintuy variantu... tai toks ir liko smile.gif tad sakau nuotrauka nuo salcio susitrauke smile.gif
user posted image

na ir paskutine... labai prasta kokybe buvo.... tai vel zaidziau PS kaip nekokybe uzmaskuoti ir gaut ala "mena" smile.gif
user posted image

Atsakyti

maloniai perziurejau temos nuotraukytes... gera.. tikrai gera..
daug nauju vardu.... vadinasi tikrai daug laiko nebuvau ir daug praleidau...
o del meeto Londone.. na ka galiu pasakyti.. pavydziu.. labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 19, 17:20)
tai atsiėmiau atgal, nusipirkau ryškalų ir bandysiu šįvakar burti smile.gif

maladec. senai reikėjo ryžtis. nustebsi, kaip paprasta. tik viską daryk pagal instrukciją, teisingai atskiesk, temperatūrą nustatyk, laiką paskaičiuok (ten paklaida kad ir 10 proc. nelabai ką lems.... bent jau tiek, kad pati ar kas kitas pamatytų). labai svarbu gerai išplauti. jei neturi minkšto vandens (arba distiliuoto) paskutiniam praplovimui, gali tokią gudrybę panaudoti - paskutiniam praplovimui į bakelį įlašink lašą fairy ar kito indų ploviklio ir tame vandenyje paskalauk trumpai juostą. liks mažiau (ar iš viso neliks) kalkėtų lašų pėdsakų. neskubėk nuiminėti išdžiuvusios juostos. ji gali atrodyti sausa, bet įdėsi į knygą lyginti - prilips prie lapų (na čia jei karpysi). bet geriau lyginti - lengviau skanuoti, saugoti sliveriuose patogiau.

jei netyčia kas neišeis - neskubėk jos išmesti. pagal ją galima nustatyti, ką blogai padarei. pvz. jei ant perforacijos skaičiukai ir užrašai gerai matosi, o vaizdas kadruose nekoks - eksponavimo klaida. o jei skaičiukų tų nesimato - ryškinant prigribauta. nu ir panašiai.
Atsakyti
California 4u.gif Ech pasiilgstu tavo nutraukyčių, nes kai pasirodai, tai visad su nuostabiomis 4u.gif na tik spalvas norėčiau matyti, kadangi žinau, kad pas tave jos visad gražios smile.gif O kas ten man atsitiko su kompu, tai labai nesmagus dalykas - vyras per klaidą suformatavo kompiuterį (paprastai tariant, iš tikrųjų viskas sudėtingiau buvo) ir dar Vista ant viršaus užrašė, tai žodžiu viskas sunaikinta amžiams, kompiuteristui nepavyko nieko atstatyt verysad.gif
Dėl crossinimo, elementariam fotolabe atsisakė crossint, sakė kad chemijos daug išgadins, bet prolabe - be problemų smile.gif

Vvvv, iš visų gal trečioji tik visai nieko, kitų nelabai supratau 4u.gif

Dar užmiršau pasakyt, kad Westos miestas man visai patiko, ir atspalvis ir rakursai smile.gif šaunuolė 4u.gif

Gus - visai patiko 4u.gif , bet ar mano akys kreivos, ar biški kreiva? jei nekreiva, tai truputį tada kompozicija kliūva, nelabai stabili smile.gif

Tiek komentarų eisiu burt iš juostos, tikiuosi nesugadinsiu doh.gif o gaila būtų...
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 19, 21:26)
California 4u.gif Ech pasiilgstu tavo nutraukyčių, nes kai pasirodai, tai visad su nuostabiomis 4u.gif  na tik spalvas norėčiau matyti, kadangi žinau, kad pas tave jos visad gražios smile.gif O kas ten man atsitiko su kompu, tai labai nesmagus dalykas - vyras per klaidą suformatavo kompiuterį (paprastai tariant, iš tikrųjų viskas sudėtingiau buvo) ir dar Vista ant viršaus užrašė, tai žodžiu viskas sunaikinta amžiams, kompiuteristui nepavyko nieko atstatyt  verysad.gif
Dėl crossinimo, elementariam fotolabe atsisakė crossint, sakė kad chemijos daug išgadins, bet prolabe - be problemų smile.gif

Pupeliuk, o kur Vilniuje crosini? Ir kiek kainuoja?

Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 19, 20:26)

Dar užmiršau pasakyt, kad Westos miestas man visai patiko, ir atspalvis ir rakursai smile.gif šaunuolė  4u.gif

oi ačiū blush2.gif .. jau galvojau, kad visgi visai nugrybavau ..
o tau sekmės, papasakosi ar labai sunku buvo.. nes turiu kelias juosteles, rankomis ryškinamas, tai jei nerasiu mūsų kaime kur išryškint mažu teks pačiai doh.gif

caiforniagirl
va dabar tik trečią tavo atžalą pamačiau.. nebuvau mačius smile.gif

vvvv sugrįžk
Atsakyti