Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2008 02 19, 13:39)
turiu viena nuotrauka daryta rudeni, ji man patinka

o man nelabai. busiu kaip smoriginas: o kas ja taip aprenge?! lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o jei rimtai, per didelis zaismas seseliu, blico cia reikejo.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 19, 10:18)

QUOTE(sayonara @ 2008 02 19, 10:34)

QUOTE(ajas @ 2008 02 19, 10:57)

QUOTE(westa @ 2008 02 19, 11:08)

swoon.gif Aciu blush2.gif 4u.gif tiesa sakant viduje va kas vyksta didis.gif assa.gif bijau.gif assa.gif Bet jums neparodysiu hihihi.gif Atsimenu Sayonara kazkada rase kad slaptazodis naujuokui yra kaip ( neatsimenu tiksliai, bet panasiai kaip musei medus hihihi.gif ) Dabar prisipazinsiu, topsecret.gif tai tiesa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 02 19, 14:08)
tiesa sakant viduje va kas vyksta  didis.gif  assa.gif  bijau.gif  assa.gif  Bet jums neparodysiu 

nescia? blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2008 02 19, 11:57)
Man labai keista buvo, kad tiek mažai naujokų parodė norą ir pastangas sudalyvauti namų darbuose  g.gif

Jau geriau nerodyt nieko, nei rodyt beleką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 19, 14:20)
nescia? blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
lotuliukas.gif tu taip nejuokauk bigsmile.gif o tai mano drauge man antra taip irgi juokais ispranasavo blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 02 19, 14:08)
swoon.gif  Aciu  blush2.gif  4u.gif  tiesa sakant viduje va kas vyksta  didis.gif  assa.gif  bijau.gif  assa.gif  Bet jums neparodysiu  hihihi.gif Atsimenu Sayonara kazkada rase kad slaptazodis naujuokui yra kaip ( neatsimenu tiksliai, bet panasiai kaip musei medus  hihihi.gif ) Dabar prisipazinsiu,  topsecret.gif tai tiesa biggrin.gif

sakiau, kad sparnai užauga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(toro @ 2008 02 18, 18:12)
Labas vakaras.

almantė_k, koks fotoaparatas tavo, ryškumo trūksta smarkai.

Toro, kaltint reikia ne fotika o ranku drebejima ir stovo neturejima cool.gif o fotkinu su Fuji Finepix s6500fd. kai padarau 2 sec self-timeri, viskas gaunasi gerai, o sita nuotrauka buvo daryta paskubom blush2.gif nes kiti butu jau mane palike viena su fotiku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almantė_k: 19 vasario 2008 - 15:13
QUOTE(Anasko @ 2008 02 19, 14:45)
lotuliukas.gif  tu taip nejuokauk bigsmile.gif

o as rimts visai blush2.gif
Atsakyti
Ačiū Sillwio ir Andriushkai už techninius komentarus, šiandien nuėjau peržiūrėti crossintos juostos ir ta proga tikėjausi, kad gal jau bus išryškinta ir j/b, aišku nebuvo išryškinta, tai atsiėmiau atgal, nusipirkau ryškalų ir bandysiu šįvakar burti smile.gif Crossinta juosta gavosi raudona doh.gif taip tikėjausi žalios rolleyes.gif ryt parsinešiu atspausdintas nuotraukas ir gal pavyks ką nuskenavus parodyti..

Ačiū visiems už komentarus mano šeimyninėms nuotraukoms 4u.gif reikia dabar daug daug fotografuoti, kad vėl prikraut tuščią kompiuterį nuotraukų lotuliukas.gif

Loreli - na jokių ypatingų čia nustatymų nebuvo, fotografuota su 50mm objektyvu, diafragma 1,8, išlaikymas automatinis.. o toliau - ropojimas paskui vaiką ir pleškinimas stengiantis keik įmanoma geriau kadruoti smile.gif

Sea - labai trūksta viršaus, o apačios daugoka, bet nuotaika tikrai smagi, gaila aišku ir veiduko šešėlyje..
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2008 02 19, 08:58)
OK, matau, kad čia nieko pardavinėti neleidžia, tad gaila, tad teks pardavinėti blykstę visai „svetimiems“....

Taigis pasakiau, kad "tyliai" pasiūlyt gali, bet be kainų mirksiukas.gif

Mano antras bandymas su serijom, bet jaučiu ir šis niekam tikęs, nors stengiausi, galvojau, atrinkinėjau doh.gif lauksiu komentarų, jei ne ten tai čia 4u.gif

Va čia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 19, 15:01)
sakiau, kad sparnai užauga biggrin.gif
user posted image biggrin.gif

Sansara labai graziai gavosi spalvu perejimas

Sea jau parase pastabas nuotraukai, o siaip man patiko.

Atsakyti
Getter as dar bandau suprast tavo nuotrauku stiliu,man asmeniskai(tik nesupyk) patiktu paskutine jei nebutu sujudejusi moters(?) ranka,pirma kazkaip tiesmukiskai nufotografuota klavisai,reikejo paieskot kitokio kampo,kitu nepamenu unsure.gif man lb grazu muzikos instrumentu nuotraukos 4u.gif pati jau 4men svajoju nufotografuot daugiau nei 100metu senumo pianina,bet vis dar neprileidzia manes unsure.gif o tau pavydziu siuo atveju rolleyes.gif
nekomentuoju kitu nuotrauku,nes viskas issakyta 4u.gif
Atsakyti