Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ajas @ 2008 02 19, 10:57)
Dėl to labai ilgai ir svasčiau (ir dabar nesu tikra dėl pasirinkimo  unsure.gif ), peržiūrėjau begalybę nuotraukų internete. Bet žiūrint į ateitį.....
Šiaip labiausiai norisi full frame'o  blush2.gif  , bet Nikon D3 - neįperkamas ir nemanau, kad greitu laiku jis atpigtų arba kažkas naujo būtų pasiūlyta ne pro klasės  g.gif . Canon'as jau turi 5D, dabar laukiamas jo upgrade'as, ir šiaip turiu viltį, kad jie ir toliau eis ta linkme, dėdami full frame'ą į žemesnės klasės (ir pigesnius) body  ax.gif
Žodžiu, svajuko dramblionės  doh.gif

Tai jau tikrai drambliuko svajonės smile.gif

35mm formato kadras savo plotu yra 2,5 karto didesnis, nei APS-C. Atitinkamai (ir spėju netgi daugiau) 35mm formato jutiklis yra brangesnis, nei APS-C dydžio. Ir dėl to 35mm formato jutikliai nebus žemesnės klasės ir pigesniuose DSLR (bent jau artimiausius keletą metų).

Beje, tu pati žinai kodėl tu nori 35mm formato DSLR? smile.gif Kuo konkrečiai tavęs APS-C netenkina?
Atsakyti
mano akimis geriausia foto iš visų parsivežtų.
fotografuota pro važiuojančios mašinos langą. bet rūkas ir taip detalumą nuimą, tai visai man neblogai žiūrisi. tai vienintelis kadras kurį vežiausi namo, su mintim, kad gal kažko vertas verysad.gif
o visas miestas su nukrapytomis smilėmis nuo bokštų, bokštai be pagrindų, žmonės be kojų ir t.t. man gėda tai rodyt ir nenoriu to rodyt, nes pati jomis nesu patenkinta, jūs gi irgi nerodot savo broko tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Tai jei sutinkančių daug, išsųskit slaptažodį, ji jo dar neturi.
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2008 02 19, 10:57)
Man labai keista buvo, kad tiek mažai naujokų parodė norą ir pastangas sudalyvauti namų darbuose  g.gif

Gali būti ir taip, kad pastangų ir noro, ir darbo buvo daug - bet nesigavo joks vertas dėmesio vaizdelis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2008 02 19, 12:18)
Tai jau tikrai drambliuko svajonės smile.gif

Pritariu 100% drinks_cheers.gif

QUOTE(fotolama @ 2008 02 19, 12:18)
Beje, tu pati žinai kodėl tu nori 35mm formato DSLR? smile.gif Kuo konkrečiai tavęs APS-C netenkina?

Čia paskutinio mėnesio DIDŽIOJI TEMA mūsų namuose biggrin.gif
Tiesą sakant, vyras kliedi FF, po truputį užkrėtė ir mane, nors aš dar galutinai nepasiduodu provokacijai doh.gif O fotikas abiems bus bendro naudojimo...
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2008 02 19, 12:20)
Tai jei sutinkančių daug, išsųskit slaptažodį, ji jo dar neturi.

Išsiunčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2008 02 19, 11:31)

Išsiunčiau  mirksiukas.gif

jau turėjo smile.gif turės daba du biggrin.gif
Atsakyti
Nu ir jūsų tempai !

Nubuvau Lietuvėlėje 4 dienas, o prirašėt kaip už visą mėnesį.
Įdomių fotkių pridėjot.

Prisipažinsiu, kad kažkaip dar man nedrąsu komentuot jūsų fotografijas. Žinau, kad už išsakytą nuomone nieks galvos nenuraus, bet vistiek. Bet čia tik laiko klausimas.

O del namų darbų, tai blush2.gif . Pažadu pradėti aktyviau dalyvauti.
Atsakyti
laba,

prisijungiu prie pradedanciu mokytis fotografuoti 4u.gif
Cia sio ryto pusryciai su zaisliuku, kuriuo mokausi, Panasonic DMC FX30:
user posted image

user posted image

O cia kiek anksciau darytos nuotraukeles su juostiniu canon eos:
user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga: 19 vasario 2008 - 12:42
QUOTE(Sansara @ 2008 02 19, 11:20)
mano akimis geriausia foto iš visų parsivežtų.
fotografuota pro važiuojančios mašinos langą. bet rūkas ir taip detalumą nuimą, tai visai man neblogai žiūrisi. tai vienintelis kadras kurį vežiausi namo, su mintim, kad gal kažko vertas  verysad.gif
o visas miestas su nukrapytomis smilėmis nuo bokštų, bokštai be pagrindų, žmonės be kojų ir t.t. man gėda tai rodyt ir nenoriu to rodyt, nes pati jomis nesu patenkinta, jūs gi irgi nerodot savo broko  tongue.gif

user posted image

man gražu.. gal kiek akcento trūksta, bet kadangi pati vakar nuo rūko svaigau, tai gražu ir tiek.. patinka pasikartojantys elementai, gal, atidžiau pažiūrėjus, jų ir pakanka, nebereik akcento, pvz., kokio briedžio biggrin.gif (juokauju dėl briedžio)

QUOTE(olo @ 2008 02 19, 12:06)
Prisipažinsiu, kad kažkaip dar man nedrąsu komentuot jūsų fotografijas. Žinau, kad už išsakytą nuomone nieks galvos nenuraus, bet vistiek. Bet čia tik laiko klausimas.

ko-men-tuok. niekas nenumirs ir nenužudys..biggrin.gif

QUOTE(Jurga @ 2008 02 19, 12:27)
laba,

prisijungiu prie pradedanciu mokytis fotografuoti  4u.gif
Cia sio ryto pusryciai su zaisliuku, kuriuo mokausi, Panasonic DMC FX30:
user posted image

user posted image

O cia kiek anksciau darytos nuotraukeles su juostiniu canon eos:
user posted image

user posted image

pirmos dvi man nieko gero.. bet jose išmanantys galėtų pakomentuoti kompoziciją.. aš tai kategoriškai to nekomentuosiu, nes esu šioje srityje bum bum smile.gif

kitos dvi, jei ne visiška centrinė kompozicija, man būtų net visai neblogos.. nes žaidei su šviesa.. gana gražu, šaunuolė..smile.gif
Atsakyti
turiu viena nuotrauka daryta rudeni, ji man patinka, bet turbut todel,kad mano vaikas joje biggrin.gif O kaip jums?
user posted image

O komentuot jusu nuotrauku as jau nebemoku blush2.gif Na tik Jurgos pastebejau vaikuciu nukirstas galunes 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 02 19, 14:39)
turiu viena nuotrauka daryta rudeni, ji man patinka, bet turbut todel,kad mano vaikas joje biggrin.gif O kaip jums?

Man labai patiko ši nuotrauka smile.gif Tokia nuotaikinga - maža keliautoja pasišnekučiuodama sau traukia miško keliuku. Gražiai žaidžia šviesa ir šešėliai, tik labai gaila kad vaikiuko veidukas liko šešėlyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laputaitė: 19 vasario 2008 - 13:49
QUOTE(Sea_ @ 2008 02 19, 13:39)
user posted image
O komentuot jusu nuotrauku as jau nebemoku blush2.gif Na tik  Jurgos pastebejau vaikuciu nukirstas galunes 4u.gif .

būtų viskas gerai, bet veidelis šešėlyje... apačios per daug, o viršaus praktiškai nebeliko.. jeigu ji būtų žiūrėjus į saulės pusę... wub.gif gaila neišnaudotų šviesos galimybių, bet tikrai faina nuotrauka ir išraiška prisiminimui..smile.gif ir modeliukas koks išraiškingas..biggrin.gif
Atsakyti