Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2008 02 19, 09:05)
čia kurioj vietoj?  g.gif

na jūs buvot matau iki baltaramėjaus bažnyčios nusigavę. tai ten gatvės skiriasi į užupio, kuri vėliau pereina į krivių ir į polocko. tai jei užupio, po to krivių gatve paeiti kokias 5 min, bus užupio gimnazija. už tos gimnazijos reik eit ir ten yra na tas pats Bekešo kalnas, kurį galima pasiekti iš sereikiškių parko, perėjus tiltuką ir užlipus iiiilgais ir staičias laiptais g.gif ten dar toks bokštelis yra apleistas unsure.gif
manau tu jau ten tikrai buvus blush2.gif
Atsakyti
Graziu nuotrauku prikrovet, labai smagus Vilnieciu susibegimas buvo, ypac patiko nuotrauka kur mergelkos sutupusios biggrin.gif
Sukroviau ir as nuotraukas is myto mirksiukas.gif
Atsakyti
Westa, issaugojau as griuvimo taisyma 4u.gif
PS aktyvuoji nuotrauka ( ctrl+ a), edit>transform>skew(arba distort) ir uz kampus tempi (tik gali neriski nuotrauka pasidaryti).
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 02 19, 08:54)
labas rytas
pikta aš ant savo likimo ir fotiko  lotuliukas.gif 50tukas geras objektyvas, bet ne kai užstringa  verysad.gif nieko galima sakyt nenufotografavau... NIEKAS netilpo. nei pločiu, nei aukščiu. o Rygoje aukšti bokštai ir t.t. vakar važiavom per fantastišką rūką visą kelią, ale nuotaikos net nebuvo fotiko traukt iš kuprinės  verysad.gif

bitėmaja, sayonara, mano gimtųjų vietų prifotografavot  mirksiukas.gif jei žinot kur užupio gimnazija, už jos yra kalnai nuo kurių irgi atsiveria puikūs vilniaus vaizdai. kiek kitokiu rakursu nei nuo gedimino kalno. galit kada ten nuzyliot  mirksiukas.gif

nu tai rodyk, kas išėjo. neglai būti, kad visai nieko neišėjo.. 4u.gif

ačiū už nuorodą. kartą paragavęs negali sustot, aš tai noriu dabar jau kasdien valkiotis, tik deja, šeimos statusas neleidžia biggrin.gif

bite, aš maždaug įisivaizduoju, kur gimnaziją, ne kartą esu pro šalį važiavus, jei kas, tikrai rasčiau biggrin.gif dabar tik laiko reik rast..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 19 vasario 2008 - 09:35
laba, kažkas kažkada pasiūlė Anasko duoti ND slaptažodį, o aš suburbėjau, kad gal palaukiam, kol atliks namų darbus. Juos atliko labai puikiai, tai dabar aš atlekiu su pasiūlymu jai suteikti ND slaptažodį.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 19, 10:18)
laba, kažkas kažkada pasiūlė Anasko duoti ND slaptažodį, o aš suburbėjau, kad gal palaukiam, kol atliks namų darbus. Juos atliko labai puikiai, tai dabar aš atlekiu su pasiūlymu jai suteikti ND slaptažodį.

pritariu. ND temos laimėtoja tikrai turi teisę į slaptažodį, juolab, kad vos ne kasdien parodo savo darbų.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 19, 10:18)
Juos atliko labai puikiai, tai dabar aš atlekiu su pasiūlymu jai suteikti ND slaptažodį.

aš už smile.gif

sayonara, žinok vidutinės foto... įdėsiu ir susilauksiu komentaro, kad galiu geriau blush2.gif o aš negalėjau, nes pykau ant fotiko, ant 50tuko ir ant likimo, kuris taip žiauriai su manim pasielgė lotuliukas.gif turiu tik vieną unikalią foto, bet tai ir ne mano nuopelnas. pavyko nufotografuot apvalią vaivorykštę aplink mėnulį blush2.gif jau ca_gril atrodo apie saulę rodė, o aš vat aplink mėnulį nutraukiau.
aš tingiu net kvėpuot, taip pavargau per tą tąsymąsi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 02 19, 10:37)
aš už smile.gif

sayonara, žinok vidutinės foto... įdėsiu ir susilauksiu komentaro, kad galiu geriau  blush2.gif o aš negalėjau, nes pykau ant fotiko, ant 50tuko ir ant likimo, kuris taip žiauriai su manim pasielgė  lotuliukas.gif turiu tik vieną unikalią foto, bet tai ir ne mano nuopelnas. pavyko nufotografuot apvalią vaivorykštę aplink mėnulį  blush2.gif jau ca_gril atrodo apie saulę rodė, o aš vat aplink mėnulį nutraukiau.
aš tingiu net kvėpuot, taip pavargau per tą tąsymąsi  doh.gif

ai, vis tiek parodyk..biggrin.gif
beje, o ką darysi su tuo strigusiu objektyvu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 19, 10:47)
ai, vis tiek parodyk..biggrin.gif
beje, o ką darysi su tuo strigusiu objektyvu?  blink.gif

o ką daryt? nešiu taisyt sad.gif
ten matyt nulūžo atkabinančio mygtuko liežuvėlis. reikia jį keist. nors vyras juokauja, kad susilydė mano fotoapratas su objektyvu amžiams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2008 02 19, 09:58)
Hmm, o kokie argumentai?

Po Nikon D200, manau, smarkiai nusivilsi Canon ergonomika...

Dėl to labai ilgai ir svasčiau (ir dabar nesu tikra dėl pasirinkimo unsure.gif ), peržiūrėjau begalybę nuotraukų internete. Bet žiūrint į ateitį.....
Šiaip labiausiai norisi full frame'o blush2.gif , bet Nikon D3 - neįperkamas ir nemanau, kad greitu laiku jis atpigtų arba kažkas naujo būtų pasiūlyta ne pro klasės g.gif . Canon'as jau turi 5D, dabar laukiamas jo upgrade'as, ir šiaip turiu viltį, kad jie ir toliau eis ta linkme, dėdami full frame'ą į žemesnės klasės (ir pigesnius) body ax.gif
Žodžiu, svajuko dramblionės doh.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 02 19, 11:18)

Aš labai . Man labai keista buvo, kad tiek mažai naujokų parodė norą ir pastangas sudalyvauti namų darbuose g.gif
Atsakyti
va mano vaivorykštė. kokybės nežiūrėkit. triukšmą ir pati matau. išvalyt negaliu, nes išsivalo visa vaivorykštė doh.gif galit ir nekomentuot, suprantu, kad nėra ką čia ir sakyt. džiaugiuos dėl pačio fakto, kad pavyko tai pamatyt ir užfiksuot blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū Anasko 4u.gif ..

pritariu ajas.. buvo daug norinčių tarp naujokų o sudalyvavo va kiek

o dėl slaptažodžio maniau, kad viskas jau po ND buvo aišku

Bite maja atrašiau meilą.. 4u.gif

Sansara tikrai, parodyk gi.. be foto skyrelis nuobodus atrodo, o kritika gi nepakenks .. ypač kai išmokt nori..

ačiū sayonara už pastabas mano miestui.. iš tiesų reikėtų daugiau pasivaikščiot, paieškot kadrų.. pas mus senamiestis mažiukas.. pavydžiu, kad turit tokį didelį .. kad turit kalvų, kalnelių .. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 19 vasario 2008 - 11:16