Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Čia šiaip, neilgam įkeliu. Pabandžaiu su portretiniu objektyvu judantį vaiką fotografuoti. Dabar galvoju, jei būčiau normaliai nustatymus susitvarkiusi, visai įmanoma fotkinti bigsmile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
labvakarėli 4u.gif

Pupeliuk, faina serija labai.. pirma ir trečia man pačios pačios smile.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 18, 14:33)
Na Westa tai tikra tarškalynė (aišku tik gerąja prasme), man labai patinka tokie žmonės

blink.gif blink.gif blink.gif nu nu.. tarškalynė blink.gif smile.gif .. iš tiesų visgi esu super optimistė, nelabai randu kalbą su depresuojančiais amžinai žmonėmis .. ką davė Dievas tą davė smile.gif

Peppi abipuisiai malonu buvo susitikt mirksiukas.gif .. o dėl planų-- kurk kurk, po to įgyvendinsim smile.gif
Atsakyti
Nu va, savaitgalį neprisėda, tai kol perskaičiau bigsmile.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 02 16, 16:13)
user posted image

Senamiesčio godos

user posted image

Man šitos abi patiko smile.gif Pirma dėl fotkinimo kampo. O antroj vaizdelis toks grynas, švarus. Smagu smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 02 16, 16:16)
Kodėl jie nuo manęs bėga?

user posted image

Šita patiko. Kažkoks juokingas dešinys žmogelis su smailu kapišonu nuotraukai nuotaikos priduoda ax.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 02 16, 17:03)
Echhhhhhh, paskraidyti gal
user posted image

Šita gera smile.gif

Anasko varvekliai įdomiai žiūrisi, gaila tik antroj tas stulpas maišosi.

Loreli, sveika bigsmile.gif "Šviesos išdaigos" įdomiai atrodo smile.gif
Gaila, mažos visos labai.

QUOTE(bite maja @ 2008 02 17, 15:56)
iš šiandienio tokio netikėto ir šaunaus meet'o  biggrin.gif  bigsmile.gif

Oi, smagiai čia jūs pavaikštinėjot bigsmile.gif Pirmoji man labai labai. Tokia kaip piešta smile.gif
O aš savaitgalį turėjau svečių, tai apie fotiką nebuvo kada ir galvot... Ir sniego, ir rūko buvo. Mano mylimiausi orai...

Sea_, pirmoji gera, tik ryškumo ir šviesumo veideliui norėtusi smile.gif

westa, surikiavai paukštukus kaip pagal užsakymą smile.gif Dar kad horizonto kraštelis matytusi ax.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 02 17, 19:49)
o čia šiaip.. kaip pagailėtumėt depresovo šuns..biggrin.gif
user posted image

Čia man labai trūksta apačios, ant ko tas šunis galvą savo liūdną pasidėjęs ax.gif
Nu bet kaip fainai snigo ax.gif
O katinukas tai mano meilė ax.gif antra atrodo, lyg žaist bandytų, bet išraiška tokia liūdna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 18 vasario 2008 - 19:24
"Kaip Atukas saldainį valgė" smile.gif arba "Kaip Atukas nušalo lūpas"

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 17, 20:17)
dar dvi.. iš bažnyčios ir iš parduotuvės..

Nu nematau nei bažnyčios, nei parduotuvės blink.gif

QUOTE(Rida_R @ 2008 02 17, 20:25)

Norėtusi gal aštrumo, kontrasto daugiau. Įdomiai taip visi kampai sueina į piramidę. Čia ji natūroj tokia?

QUOTE(Rida_R @ 2008 02 17, 21:08)
Tas, mane sužavėjęs medis

Medžiui tai fonas maišo. Va, jei jis vienišas būtų smile.gif Arba toliau ta jo aplinka būtų... Ir dar pasvirę viskas į kairę.

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 18, 16:31)
Seniai nieko nedėjau, tai dedu kad ir šeimynines, gal ir ryškumo stingančias - dėl itin blogos šviesos, iso 1000 ir visgi šiokio tokio judesio, bet man mielas nuotraukytes. Balionų serija smile.gif Komentarai? 4u.gif
user posted image

Visos mielos, bet man ypatingai šita ax.gif Burbuliukai bigsmile.gif

QUOTE(Agniuke* @ 2008 02 18, 16:51)
Bandziau dar laselius pagauti,tai man viena lb patinka (ypac tie 4 lasiukai nuo maziausio iki didziausio )  biggrin.gif

user posted image

Fainai bigsmile.gif Galima įvairių eksperimentų su tokiu kadriuku pridaryti.

QUOTE(almantė_k @ 2008 02 18, 17:16)
sveiki, idedu sestadienini vaizdeli is mano iskylos i Wiclow kalnus (Dublinas)

Va, jei dar saulė kur įsimaišius būtų... Ir spalvos pagyvėtų.

QUOTE(bite maja @ 2008 02 18, 17:54)
šiek tiek su PS pažaidžiau  ax.gif

Beveik piešinukas.

QUOTE(Elina @ 2008 02 18, 18:38)
Čia šiaip, neilgam įkeliu. Pabandžaiu su portretiniu objektyvu judantį vaiką fotografuoti. Dabar galvoju, jei būčiau normaliai nustatymus susitvarkiusi, visai įmanoma fotkinti bigsmile.gif

Tai va, nustatymai g.gif Nu ir fono norėtusi kitokio. O gal čia pavyktų paningą padaryt? Fonas išsilietų, judesys atsirastų.
Atsakyti
ryškalai saugomi įvairiai ir čia nėra vienos taisyklės.... nors ne - man atrodo, kad yra. ryškalas, kuriame buvo kažkas daroma, ilgai nesaugomas. net šaldytuvas nepadės. savaitė - maximum.
d-76 dėl to ir atsisakau, pereinu prie ilfordo skystų koncentratų. d-76 pakuotė yra 3,8 litro tirpalo, kuris "nepadirbėjęs", užpiltas iki kamščio stovi šaldytuve berods iki kelių (6?) mėnesių. bet kas gi gali galoną šaldytuve laikyti? be to baisu, kad kas su kokiu vandeniu ar degtine nesupainiotų ir nemirtų tau ant rankų g.gif
tai bandžiau visaip - ir į smulkesnes dalis miltelius skaidžiau (bet yra pavojus, kad medžiagos netolygiai pasiskirstys), ir po puslitrį pilsčiau, o iš ten 1:2 skiedžiau ir išpilinėjau po pirmo ryškinimo.... bet skystas koncentratas patogiau. bakelio talpą žinau, paimu švirkštu, pasimatuoju kiek reikia (vieną dozę) ir vsio. išryškinau - išpuliau. fiksažą tai kiek ilgiau palaikau.

su pupeliuku pasibendravom. jai gerai - yr kas pamoko. ojei yra daugiau susidomėjusių - gal technomytą paorganizuojam? skirtą juostai, chemijai ir ryškinimui, kitiem su tuo susijusiems klausimams. pasidalinsime patirtimi, "know how" taipskant....
vilniuje - duosim atkirtį pajūriui cool.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 02 18, 19:55)
ryškalai saugomi įvairiai ir čia nėra vienos taisyklės.... nors ne - man atrodo, kad yra. ryškalas, kuriame buvo kažkas daroma, ilgai nesaugomas. net šaldytuvas nepadės. savaitė - maximum.
d-76 dėl to ir atsisakau, pereinu prie ilfordo skystų koncentratų. d-76 pakuotė yra 3,8 litro tirpalo, kuris "nepadirbėjęs", užpiltas iki kamščio stovi šaldytuve berods iki kelių (6?) mėnesių. bet kas gi gali galoną šaldytuve laikyti? be to baisu, kad kas su kokiu vandeniu ar degtine nesupainiotų ir nemirtų tau ant rankų g.gif 
tai bandžiau visaip - ir į smulkesnes dalis miltelius skaidžiau (bet yra pavojus, kad medžiagos netolygiai pasiskirstys), ir po puslitrį pilsčiau, o iš ten 1:2 skiedžiau ir išpilinėjau po pirmo ryškinimo.... bet skystas koncentratas patogiau. bakelio talpą žinau, paimu švirkštu, pasimatuoju kiek reikia (vieną dozę) ir vsio. išryškinau - išpuliau. fiksažą tai kiek ilgiau palaikau.

su pupeliuku pasibendravom. jai gerai - yr kas pamoko. ojei yra daugiau susidomėjusių - gal technomytą paorganizuojam? skirtą juostai, chemijai ir ryškinimui, kitiem su tuo susijusiems klausimams. pasidalinsime patirtimi, "know how" taipskant....

paorganizuojam. tik jei suprasit, kas ne visi tokie pažengę kaip Tamsta. aš tai pvz. net nežinau, nuo ko pradėti ir ko reikia ryškinimui, bet noriu išmokti..biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
turiu klausimuką - kaip ruošiat nuotraukas spausdinimui? ypač jei reikia didint? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 18, 17:02)
Iš šitų gal man pačiai antra silpniausia, bet čia jau atrinktos kur geriausias ryškumas, nes vaikis lakstė tais balionais apsikarstęs, tai ištisinis judesys doh.gif gaila, kad pačios linksmiausios su visišku judesiu, į albumą jos eis, tačiau čia net nerodau smile.gif
O man labiausiai patinka trečioji, kaip paršelis iš Mikės Pūkuotuko einantis sveikinti asiliuko smile.gif

Labiausiai ką noriu išmokti tai va taip gražiai fotkint vaikus. Papasakok kaip fotkini, o čia fotike tas nustatymas, kad fonas susiliejęs. Nes mano fotike nerandu tokios funkcijos g.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 02 18, 19:22)

Loreli, sveika  bigsmile.gif  "Šviesos išdaigos"  įdomiai atrodo smile.gif
Gaila, mažos visos labai.

Ačiū už pastebėjimą 4u.gif (pradedančiajam labai svarbu, nors ir suprantu, kaip silpnai dar man sekasi . O didesnes fotkes kaip įdėti kol kas neišsiaiškinu, bandysiu toliau
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 02 18, 20:55)

Na va, prasided konkurencija biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 18, 20:39)
Na va, prasided konkurencija biggrin.gif thumbup.gif

a mūsų grand meet'o Londone nieks neperspjausit tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 18, 14:33)
O Smiltis, tai matyt vis apie WB galvojo..

tongue.gif Šiaip jei rimtai man tas WB kur nusistatėm pagal baltą servetėlę vis tiek nelabai natūralus atrodė, man jis per mėlynas kažkaip unsure.gif
Įdedu tavo prašymu foto smile.gif

"Tiesiog antys"

user posted image

QUOTE(Elina @ 2008 02 18, 14:34)
Aš tadum tau nepatiksiu, nes esu tylenė ir jei prakalbu, tai kalbu storu dusliu balsu blink.gif . Nesijuokiu visiškai, niekada blink.gif . Ir nesu draugiška blink.gif . Ar vis dar nori su manim susimatyt biggrin.gif ?

Norim, norim drinks_cheers.gif

Įdedu dar porą foto iš susitikimo smile.gif

Pupeliuk, tavo ši serija, man labai labai, ypač paskutinė foto wub.gif Dabar nebeapsisprendžiu pati dėl objektyvo ar imti iš Ajas , ar vis tik nepagailėti ir nusipirkti 50 mm 1.4 g.gif

Elina, tavo paskutinėse man kaip visada erdvės trūksta unsure.gif Kodėl tu vis nenori jos vaikams palikti g.gif Šiaip kokybė, tai thumbup.gif O kur lauke, tai jau kažkaip perdegę viskas unsure.gif
Atsakyti