Čia šiaip, neilgam įkeliu. Pabandžaiu su portretiniu objektyvu judantį vaiką fotografuoti. Dabar galvoju, jei būčiau normaliai nustatymus susitvarkiusi, visai įmanoma fotkinti
labvakarėli
Pupeliuk, faina serija labai.. pirma ir trečia man pačios pačios
nu nu.. tarškalynė .. iš tiesų visgi esu super optimistė, nelabai randu kalbą su depresuojančiais amžinai žmonėmis .. ką davė Dievas tą davė
Peppi abipuisiai malonu buvo susitikt .. o dėl planų-- kurk kurk, po to įgyvendinsim
Pupeliuk, faina serija labai.. pirma ir trečia man pačios pačios
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 18, 14:33)
Na Westa tai tikra tarškalynė (aišku tik gerąja prasme), man labai patinka tokie žmonės
nu nu.. tarškalynė .. iš tiesų visgi esu super optimistė, nelabai randu kalbą su depresuojančiais amžinai žmonėmis .. ką davė Dievas tą davė
Peppi abipuisiai malonu buvo susitikt .. o dėl planų-- kurk kurk, po to įgyvendinsim
Nu va, savaitgalį neprisėda, tai kol perskaičiau
Man šitos abi patiko Pirma dėl fotkinimo kampo. O antroj vaizdelis toks grynas, švarus. Smagu
Šita patiko. Kažkoks juokingas dešinys žmogelis su smailu kapišonu nuotraukai nuotaikos priduoda
Šita gera
Anasko varvekliai įdomiai žiūrisi, gaila tik antroj tas stulpas maišosi.
Loreli, sveika "Šviesos išdaigos" įdomiai atrodo
Gaila, mažos visos labai.
Oi, smagiai čia jūs pavaikštinėjot Pirmoji man labai labai. Tokia kaip piešta
O aš savaitgalį turėjau svečių, tai apie fotiką nebuvo kada ir galvot... Ir sniego, ir rūko buvo. Mano mylimiausi orai...
Sea_, pirmoji gera, tik ryškumo ir šviesumo veideliui norėtusi
westa, surikiavai paukštukus kaip pagal užsakymą Dar kad horizonto kraštelis matytusi
Čia man labai trūksta apačios, ant ko tas šunis galvą savo liūdną pasidėjęs
Nu bet kaip fainai snigo
O katinukas tai mano meilė antra atrodo, lyg žaist bandytų, bet išraiška tokia liūdna...
QUOTE(sayonara @ 2008 02 16, 16:13)
Man šitos abi patiko Pirma dėl fotkinimo kampo. O antroj vaizdelis toks grynas, švarus. Smagu
QUOTE(sayonara @ 2008 02 16, 16:16)
Šita patiko. Kažkoks juokingas dešinys žmogelis su smailu kapišonu nuotraukai nuotaikos priduoda
QUOTE(Anasko @ 2008 02 16, 17:03)
Šita gera
Anasko varvekliai įdomiai žiūrisi, gaila tik antroj tas stulpas maišosi.
Loreli, sveika "Šviesos išdaigos" įdomiai atrodo
Gaila, mažos visos labai.
QUOTE(bite maja @ 2008 02 17, 15:56)
iš šiandienio tokio netikėto ir šaunaus meet'o
Oi, smagiai čia jūs pavaikštinėjot Pirmoji man labai labai. Tokia kaip piešta
O aš savaitgalį turėjau svečių, tai apie fotiką nebuvo kada ir galvot... Ir sniego, ir rūko buvo. Mano mylimiausi orai...
Sea_, pirmoji gera, tik ryškumo ir šviesumo veideliui norėtusi
westa, surikiavai paukštukus kaip pagal užsakymą Dar kad horizonto kraštelis matytusi
QUOTE(sayonara @ 2008 02 17, 19:49)
Čia man labai trūksta apačios, ant ko tas šunis galvą savo liūdną pasidėjęs
Nu bet kaip fainai snigo
O katinukas tai mano meilė antra atrodo, lyg žaist bandytų, bet išraiška tokia liūdna...
QUOTE(sayonara @ 2008 02 17, 20:17)
dar dvi.. iš bažnyčios ir iš parduotuvės..
Nu nematau nei bažnyčios, nei parduotuvės
QUOTE(Rida_R @ 2008 02 17, 20:25)
Norėtusi gal aštrumo, kontrasto daugiau. Įdomiai taip visi kampai sueina į piramidę. Čia ji natūroj tokia?
QUOTE(Rida_R @ 2008 02 17, 21:08)
Tas, mane sužavėjęs medis
Medžiui tai fonas maišo. Va, jei jis vienišas būtų Arba toliau ta jo aplinka būtų... Ir dar pasvirę viskas į kairę.
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 18, 16:31)
Seniai nieko nedėjau, tai dedu kad ir šeimynines, gal ir ryškumo stingančias - dėl itin blogos šviesos, iso 1000 ir visgi šiokio tokio judesio, bet man mielas nuotraukytes. Balionų serija Komentarai?
Visos mielos, bet man ypatingai šita Burbuliukai
QUOTE(Agniuke* @ 2008 02 18, 16:51)
Bandziau dar laselius pagauti,tai man viena lb patinka (ypac tie 4 lasiukai nuo maziausio iki didziausio )
Fainai Galima įvairių eksperimentų su tokiu kadriuku pridaryti.
QUOTE(almantė_k @ 2008 02 18, 17:16)
sveiki, idedu sestadienini vaizdeli is mano iskylos i Wiclow kalnus (Dublinas)
Va, jei dar saulė kur įsimaišius būtų... Ir spalvos pagyvėtų.
QUOTE(bite maja @ 2008 02 18, 17:54)
šiek tiek su PS pažaidžiau
Beveik piešinukas.
QUOTE(Elina @ 2008 02 18, 18:38)
Čia šiaip, neilgam įkeliu. Pabandžaiu su portretiniu objektyvu judantį vaiką fotografuoti. Dabar galvoju, jei būčiau normaliai nustatymus susitvarkiusi, visai įmanoma fotkinti
Tai va, nustatymai Nu ir fono norėtusi kitokio. O gal čia pavyktų paningą padaryt? Fonas išsilietų, judesys atsirastų.
ryškalai saugomi įvairiai ir čia nėra vienos taisyklės.... nors ne - man atrodo, kad yra. ryškalas, kuriame buvo kažkas daroma, ilgai nesaugomas. net šaldytuvas nepadės. savaitė - maximum.
d-76 dėl to ir atsisakau, pereinu prie ilfordo skystų koncentratų. d-76 pakuotė yra 3,8 litro tirpalo, kuris "nepadirbėjęs", užpiltas iki kamščio stovi šaldytuve berods iki kelių (6?) mėnesių. bet kas gi gali galoną šaldytuve laikyti? be to baisu, kad kas su kokiu vandeniu ar degtine nesupainiotų ir nemirtų tau ant rankų
tai bandžiau visaip - ir į smulkesnes dalis miltelius skaidžiau (bet yra pavojus, kad medžiagos netolygiai pasiskirstys), ir po puslitrį pilsčiau, o iš ten 1:2 skiedžiau ir išpilinėjau po pirmo ryškinimo.... bet skystas koncentratas patogiau. bakelio talpą žinau, paimu švirkštu, pasimatuoju kiek reikia (vieną dozę) ir vsio. išryškinau - išpuliau. fiksažą tai kiek ilgiau palaikau.
su pupeliuku pasibendravom. jai gerai - yr kas pamoko. ojei yra daugiau susidomėjusių - gal technomytą paorganizuojam? skirtą juostai, chemijai ir ryškinimui, kitiem su tuo susijusiems klausimams. pasidalinsime patirtimi, "know how" taipskant....
vilniuje - duosim atkirtį pajūriui
d-76 dėl to ir atsisakau, pereinu prie ilfordo skystų koncentratų. d-76 pakuotė yra 3,8 litro tirpalo, kuris "nepadirbėjęs", užpiltas iki kamščio stovi šaldytuve berods iki kelių (6?) mėnesių. bet kas gi gali galoną šaldytuve laikyti? be to baisu, kad kas su kokiu vandeniu ar degtine nesupainiotų ir nemirtų tau ant rankų
tai bandžiau visaip - ir į smulkesnes dalis miltelius skaidžiau (bet yra pavojus, kad medžiagos netolygiai pasiskirstys), ir po puslitrį pilsčiau, o iš ten 1:2 skiedžiau ir išpilinėjau po pirmo ryškinimo.... bet skystas koncentratas patogiau. bakelio talpą žinau, paimu švirkštu, pasimatuoju kiek reikia (vieną dozę) ir vsio. išryškinau - išpuliau. fiksažą tai kiek ilgiau palaikau.
su pupeliuku pasibendravom. jai gerai - yr kas pamoko. ojei yra daugiau susidomėjusių - gal technomytą paorganizuojam? skirtą juostai, chemijai ir ryškinimui, kitiem su tuo susijusiems klausimams. pasidalinsime patirtimi, "know how" taipskant....
QUOTE(andriuska @ 2008 02 18, 19:55)
ryškalai saugomi įvairiai ir čia nėra vienos taisyklės.... nors ne - man atrodo, kad yra. ryškalas, kuriame buvo kažkas daroma, ilgai nesaugomas. net šaldytuvas nepadės. savaitė - maximum.
paorganizuojam. tik jei suprasit, kas ne visi tokie pažengę kaip Tamsta. aš tai pvz. net nežinau, nuo ko pradėti ir ko reikia ryškinimui, bet noriu išmokti..
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 18, 17:02)
Iš šitų gal man pačiai antra silpniausia, bet čia jau atrinktos kur geriausias ryškumas, nes vaikis lakstė tais balionais apsikarstęs, tai ištisinis judesys gaila, kad pačios linksmiausios su visišku judesiu, į albumą jos eis, tačiau čia net nerodau
O man labiausiai patinka trečioji, kaip paršelis iš Mikės Pūkuotuko einantis sveikinti asiliuko
O man labiausiai patinka trečioji, kaip paršelis iš Mikės Pūkuotuko einantis sveikinti asiliuko
Labiausiai ką noriu išmokti tai va taip gražiai fotkint vaikus. Papasakok kaip fotkini, o čia fotike tas nustatymas, kad fonas susiliejęs. Nes mano fotike nerandu tokios funkcijos
QUOTE(Degutė @ 2008 02 18, 19:22)
Ačiū už pastebėjimą (pradedančiajam labai svarbu, nors ir suprantu, kaip silpnai dar man sekasi . O didesnes fotkes kaip įdėti kol kas neišsiaiškinu, bandysiu toliau
QUOTE(andriuska @ 2008 02 18, 20:55)
Na va, prasided konkurencija
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 18, 20:39)
Na va, prasided konkurencija
a mūsų grand meet'o Londone nieks neperspjausit
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 18, 14:33)
O Smiltis, tai matyt vis apie WB galvojo..
Šiaip jei rimtai man tas WB kur nusistatėm pagal baltą servetėlę vis tiek nelabai natūralus atrodė, man jis per mėlynas kažkaip
Įdedu tavo prašymu foto
"Tiesiog antys"
QUOTE(Elina @ 2008 02 18, 14:34)
Aš tadum tau nepatiksiu, nes esu tylenė ir jei prakalbu, tai kalbu storu dusliu balsu . Nesijuokiu visiškai, niekada . Ir nesu draugiška . Ar vis dar nori su manim susimatyt ?
Norim, norim
Įdedu dar porą foto iš susitikimo
Pupeliuk, tavo ši serija, man labai labai, ypač paskutinė foto Dabar nebeapsisprendžiu pati dėl objektyvo ar imti iš Ajas , ar vis tik nepagailėti ir nusipirkti 50 mm 1.4
Elina, tavo paskutinėse man kaip visada erdvės trūksta Kodėl tu vis nenori jos vaikams palikti Šiaip kokybė, tai O kur lauke, tai jau kažkaip perdegę viskas