Iš šitų gal man pačiai antra silpniausia, bet čia jau atrinktos kur geriausias ryškumas, nes vaikis lakstė tais balionais apsikarstęs, tai ištisinis judesys gaila, kad pačios linksmiausios su visišku judesiu, į albumą jos eis, tačiau čia net nerodau
O man labiausiai patinka trečioji, kaip paršelis iš Mikės Pūkuotuko einantis sveikinti asiliuko
sveiki, idedu sestadienini vaizdeli is mano iskylos i Wiclow kalnus (Dublinas)
nuotrauka nekarpyta tik sumazinta ir spalvos koreaguotos
nuotrauka nekarpyta tik sumazinta ir spalvos koreaguotos
Trečia Pupeliuko foto kaip atvirukas Labai patiko
Sveiki
Norėjau tik pasakyti/paburbėti, kad jei jau rašot čia, kad kažką parduodat, tai akivaizdžiai nevadinkit posto "komerciniu" ir rašykit nenurodant kainų, galit parašyt, kad dėl kainų ir viso kito rašytų jums į až, nes forume apart skelbimų lentos, skelbimai ir komercinės žinutės draudžiamos
Viską paskaičiau, paveizėjau tik pakomentuot laiko nebeliko, begu
Norėjau tik pasakyti/paburbėti, kad jei jau rašot čia, kad kažką parduodat, tai akivaizdžiai nevadinkit posto "komerciniu" ir rašykit nenurodant kainų, galit parašyt, kad dėl kainų ir viso kito rašytų jums į až, nes forume apart skelbimų lentos, skelbimai ir komercinės žinutės draudžiamos
Viską paskaičiau, paveizėjau tik pakomentuot laiko nebeliko, begu
Pupeliuk, man patinka kad tavo foto visada yra emocijos, todel nevisada kazkokius trukumus iskart pastebi. Patinka spalvos, tokios minkstos, vaikiskos.
1- gaila nukirptos rankytes. Labiausiai patiko 3 ir 4. Net ir antroje tokia miela mimika. Butu mano vaikas visos keliautu i albuma
Neislaike
Atgimimas
1- gaila nukirptos rankytes. Labiausiai patiko 3 ir 4. Net ir antroje tokia miela mimika. Butu mano vaikas visos keliautu i albuma
Neislaike
Atgimimas
Labas vakaras.
Pupeliukas, 4 labiausiai patinka. Triukšmas truputį lenda visose, bet viskas suprantama kai toks aukštas iso.
Agniuke*, geri lašiukai. Čia turbūt visi yra tokius eksperimentus bandę
almantė_k, koks fotoaparatas tavo, ryškumo trūksta smarkai.
bite maja, viskas gerai tik šiukšles iš dangaus surankiok.
Anasko, pirma gal tokia įdomesnė, bet lyg trūksta ko tai ir kompozicija kažkokia įdomi. Antroje grudas bais lenda.
Pupeliukas, 4 labiausiai patinka. Triukšmas truputį lenda visose, bet viskas suprantama kai toks aukštas iso.
Agniuke*, geri lašiukai. Čia turbūt visi yra tokius eksperimentus bandę
almantė_k, koks fotoaparatas tavo, ryškumo trūksta smarkai.
Anasko, pirma gal tokia įdomesnė, bet lyg trūksta ko tai ir kompozicija kažkokia įdomi. Antroje grudas bais lenda.
QUOTE(toro @ 2008 02 18, 18:12)
ten sniegas, o ne šiukšlės
marakes, tu berods, svarstei del 50tuko ant Nikon40 - as turiu 1,4f 50tuka ir dziaugiuos, fokusuot rankomis ismokau gan nesunkiai, nors pries tai sito nesu darius gyvenime, dizaugiuosi ji turedama. taip, be autofokuso netenki galimybes fotografuot greit, bet man net si praradima sito objektuvo astrumas ir sviesumas atperka as neagituoju, tik dalinuos savo ispudziais