Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(luokė @ 2008 02 18, 14:15)
ir vėl aš čia  blush2.gif

vėl konsultacijos...
taigi, vis tik su pagalba apsistojau ties CANON 400D, beliko sulaukt, kol man jį atveš.
dabar norėčiau sužinot apie objektyvus šiek tiek. vis tik koks pradedant būtų geriausias? nes fotoapratas kol kas be objektyvo, reikia išsirinkt.

ir išvis- gal galima kur nors lietuviškai pasiskaityt apie objektyvus? bet taip, kad tokie žali kaip aš suprastų kažką  ax.gif

Siūlyčiau pradžiai paimti Canon 50mm f1.8 (arba f1.4). Pamatysi greito objektyvo privalumus thumbup.gif. Kainuoja jis nedaug, o kokybė labai gera. Praktiškai vienintelis objektyvas už tokią kainą, kurį verta pirkti. Jeigu pirksi kokį kitą pigesnį (ypač ne fixą), tai netruks ilgai kol pradėsi gailėtis išmetusi pinigus.

O vėliau sugalvosi ar reikia tele ar wide ir pagal tai išsirinksi sekantį. Penkesdešimtukas, manau, bet kuriuo atveju nedulkės lentynoje.
Atsakyti
O mūsų Žvėris koks simpatukas bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 02 18, 15:26)
Įkelsiu vakare, dabar išlekiam truputį  smile.gif

vaje, nuėjau nuo kompo ir pagalvojau, juk Peppi tai ne klaipėdietė  lotuliukas.gif  doh.gif Tai su peppi irgi labai smagu buvo susipažinti, labai fotogeniška ir simpatiška mergina  wub.gif

Man patinka žmonės su kuriais per pirmą susitikimą nepritrūksta kalbos. Na Westa tai tikra tarškalynė (aišku tik gerąja prasme), man labai patinka tokie žmonės . Peppi savo užkrečiančiu juoku , bet kam nuotaika pakels (jaučiu net per gedulingus pietus ), O Smiltis, tai matyt vis apie WB galvojo.. Vienžo, super kompanija. Na Elina, dabar tavo eilė meet'ą suorganizuot, mums reik ir tave "apžiūrėt" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2008 02 18, 15:27)
Aš vis dar ieškau naudoto teleobjektyvo. Būtinai, kad būtų zoomas. Jei ką išgirsit, šūktelkit 4u.gif

Kaip mes visi tavęs laukėm ir taip norėjom tavo techniką pačiupinėt.. o tu.... Juk būtume pagydę tave, anokia čia liga -paxmelas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 18 vasario 2008 - 14:34
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 18, 15:31)
Na Elina, dabar tavo eilė meet'ą suorganizuot, mums reik ir tave "apžiūrėt" biggrin.gif

Aš tadum tau nepatiksiu, nes esu tylenė ir jei prakalbu, tai kalbu storu dusliu balsu blink.gif . Nesijuokiu visiškai, niekada blink.gif . Ir nesu draugiška blink.gif . Ar vis dar nori su manim susimatyt biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 18, 15:34)
Aš tadum tau nepatiksiu, nes esu tylenė ir jei prakalbu, tai kalbu storu dusliu balsu blink.gif . Nesijuokiu visiškai, niekada blink.gif . Ir nesu draugiška blink.gif . Ar vis dar nori su manim susimatyt biggrin.gif ?

Obana, tada būtinai reik pažiūrėt į tave. Biški baisu , bet kaip nors.. užsidėsiu neperkandamą kokį kostiumą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 18, 15:36)
Obana, tada būtinai reik pažiūrėt į tave. Biški baisu , bet kaip nors.. užsidėsiu neperkandamą kokį kostiumą biggrin.gif

Tada gerai. Kai tik pasakysit, kad norit meetuko, atlėksiu, pažadu 4u.gif . Nes nebegeriu, o ir sesė jau išvažiuoja neužilgo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 18, 15:39)
Tada gerai. Kai tik pasakysit, kad norit meetuko, atlėksiu, pažadu 4u.gif . Nes nebegeriu, o ir sesė jau išvažiuoja neužilgo smile.gif

Ne "atlėksiu', o "suorganizuosiu":) Kai pats organizuoji, juk negali neateiti biggrin.gif Reik dar paieškoti klaipėdiečių, negi mes tik keturi esam iš tokio didelio ir superinio miesto?
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 18, 14:43)
Ne "atlėksiu', o "suorganizuosiu":) Kai pats organizuoji, juk negali neateiti biggrin.gif Reik dar paieškoti klaipėdiečių, negi mes tik keturi esam iš tokio didelio ir superinio miesto?

Dar as dar as is Klaipedos biggrin.gif
Atsakyti
Seniai nieko nedėjau, tai dedu kad ir šeimynines, gal ir ryškumo stingančias - dėl itin blogos šviesos, iso 1000 ir visgi šiokio tokio judesio, bet man mielas nuotraukytes. Balionų serija smile.gif Komentarai? 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
4u.gif Pupeliuk, paskutinė patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 18, 16:31)
Seniai nieko nedėjau, tai dedu kad ir šeimynines, gal ir ryškumo stingančias - dėl itin blogos šviesos, iso 1000 ir visgi šiokio tokio judesio, bet man mielas nuotraukytes. Balionų serija smile.gif Komentarai? 4u.gif

Man patiko pirma ir ketvirta..
antroj,kazkaip ta rankyte sudrebinta man akis kabina,o trecia kazkaip nelabai ryski.. 4u.gif

O as savaitgali fotografavau ir nemuna,ir ruzava dangu,bet... kazkaip nieko doro nera.. verysad.gif

Bandziau dar laselius pagauti,tai man viena lb patinka (ypac tie 4 lasiukai nuo maziausio iki didziausio ) biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuke*: 18 vasario 2008 - 16:52
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 18, 16:31)

balionų berniukas biggrin.gif ną, žinok, man visos labai mielos. spalviškai labai gražiai žiūrisi. pavydžiu tokių nuotraukų tavo vaikui wub.gif
labiausiai trečia - toks atsipūtęs vaikis biggrin.gif
Atsakyti