Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ajas @ 2008 02 18, 13:01)
Turbūt konsultacijų pas tave reiks prašytis  biggrin.gif  O tu tik su 50 mm fotkini, ar dar kokius objektyvus naudoji?  g.gif
Kažkaip reiktų pirmam puslapį visų technikas visas surašyti...

pagrinde su 50mm, bet turiu ir kitinį. vakarykštis miestas su kitiniu darytas. vis tik lauke reikia platesnio kampo, todėl visai nesigailiu, kad jį pasiėmiau.. kainavo su viskuo tik 200 Lt, o tikrai kartais praverčia..
dėl paties aparato kažką tikrai galėsiu patarti, kiek pati žinau, o wyshniux galės apie menus papasakoti biggrin.gif ji irgi tokį turi..smile.gif
Atsakyti
ir vėl aš čia blush2.gif

vėl konsultacijos...
taigi, vis tik su pagalba apsistojau ties CANON 400D, beliko sulaukt, kol man jį atveš.
dabar norėčiau sužinot apie objektyvus šiek tiek. vis tik koks pradedant būtų geriausias? nes fotoapratas kol kas be objektyvo, reikia išsirinkt.

ir išvis- gal galima kur nors lietuviškai pasiskaityt apie objektyvus? bet taip, kad tokie žali kaip aš suprastų kažką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(luokė @ 2008 02 18, 14:15)

taigi, vis tik su pagalba apsistojau ties CANON 400D, beliko sulaukt, kol man jį atveš.
dabar norėčiau sužinot apie objektyvus šiek tiek. vis tik koks pradedant būtų geriausias? nes fotoapratas kol kas be objektyvo, reikia išsirinkt.

Man- universaliausias Canon zoom Lens EF 17-40 mm 1:4 L USM
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 18, 12:00)
Dar vienas Gretos portretas unsure.gif . Kažką grybauju, nesuprantu ką cool.gif . Fotkinau be blykstės, gal ISQ aukštesnio nei 100 reikėjo unsure.gif . Žodžiu, pažadėjau mergaitei gražių portretų, špygutė gavosi. Nors jai ir šitie gražūs, o man gėda verysad.gif . Sutarėm, kad šeštadienį vėl atvažiuos smile.gif
Dar galvoju, kad su sillwio lyginimo programa kažką ne taip gaminu. Noriu jos veiduką palyginti, bet nė iš tolo taip kaip Sillwio nesigauna cool.gif

Elina, daugumoje tavo nuotraukų man kliūna tas veidukų išplovimas. Vis tik linkusi manyti, kad vaikams jis netinka, kokio amžiaus jie bebūtų. O ši nuotrauka galėjo būti ir nieko, tik mano nuomone su ps prisilietimais ją sugadinai.
Jei pameni, pačioje pradžioje mes vis tau zirzaliojom per daug ps per daug ps per daug ps, tada buvo pas tave periodas, kai palikai ps ir nuotraukas dėjai natūralias. Pamenu dukružės tavo portretas, ten kur nagučius lakuojasi, rodos vyriausio brolio kambaryje. Tas nuotraukas aš prisimenu. O iš paskutinių kiek pažiūriu kūdroje, kiek čia, išplautos visos, vėl grįžai prie ps. O su apdirbimo programom reikia atsargiai. Galima persistengti.
Kelis spuogelius galima juk tiesiog nuklonuoti, nereikia prausti viso veiduko. Ir akys šitoje foto jau išpraustos, tokios lėliškos, tą jaunatviškumą prigesinai kažkiek.
Žodžiu, man asm. nuotrauka verta būti pristatyta su minimaliu ps prisilietimu.
Atsiprašau, kad vietoj pagirimų išgirsti vat tokį komentarą. Hmm einu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 18 vasario 2008 - 13:27
QUOTE(Desiree @ 2008 02 18, 14:26)

Žodžiu, man asm. nuotrauka verta būti pristatyta su minimaliu ps prisilietimu.
Atsiprašau, kad vietoj pagirimų išgirsti vat tokį komentarą. Hmm einu.

Labai dėkui. Užrakinsiu kol kas PS unsure.gif . Gaila, niekaip klonuot neišmokstu
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 17, 20:37)
o mes rimtai su peppi galvojam gal visgi paorganizuojam kokiam gegužės - birželio mėn grand meetą? kokioj gražioj sodyboj, su fotografavimu.. užduotim kokiom a?

aha, as turiu viena minti - ideja ax.gif prigalvojau dar visko...ziuresim kiek tai realu, kai bus aiskiau is anksto siulysiu, aptarsim, diskutuosim...organizuosim smile.gif

istryniau pora savo nuotrauku is myto kur negrazi as sau, kur pagurklis lipo ant barzdos biggrin.gif nepykit mirksiukas.gif
tikiuosi tuojau ikelti ir savo kazka ax.gif is myto tai manau greitai parodysiu o veliau susisteminsiu visos keliones reportaziuka - parodysiu smile.gif
labai dekoju geriesiems Klaipedos zmogeliukams (ypac Westai) 4u.gif apturejau gera laika smile.gif
Atsakyti
Ištrinsiu nuotraukytes, nieko gero ten nėra, nedidelis nuostolis smile.gif . Vis turiu viltį padaryt gerų portretų rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas,

pirmiausia noriu padėkoti klaipėdiečiams už puikų susitikimą. Tikrai labai smagu buvo, laikas prabėgo kaip viena akimirka wub.gif Įkelsiu vakare dar porą foto smile.gif

QUOTE(ajas @ 2008 02 18, 00:53)
Po pavogto mano Nikono su 18-200 objektyvu, blykste ir kitais priedais, namuose liko tik 50mm f/1.8  verysad.gif  Beveik naujas (net su dėžute ir instrukcija tongue.gif ), spėjau tik porą kartų ant fotiko uždėti. Galiu parduoti  blush2.gif

O už kiek parduotum g.gif , gal parašyk į AŽ smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 18 vasario 2008 - 14:20
Parduodama Pentax AF-360FGZ blykstė. Tinka visiems Pentax fotoaparatams. Nepamainomas dalykas, kai reikia fotografuoti patalpose.

Blykstė naudota, bet funkcionuoja be priekaištų.

Apie šitą blykstę galite pasiskaityti čia:
http://www.vilbrafot...id=164&pid=5354
http://www.pentaxslr...ashes/flash_360

Dėl kainos rašyti į AŽ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 18 vasario 2008 - 17:38
QUOTE(Smiltis @ 2008 02 18, 15:20)
Labukas,

pirmiausia noriu padėkoti klaipėdiečiams už puikų susitikimą. Tikrai labai smagu buvo, laikas prabėgo kaip viena akimirka  wub.gif Įkelsiu vakare dar porą foto  smile.gif 
O už kiek parduotum  g.gif , gal parašyk į AŽ  smile.gif

Labas smile.gif Duok fotkių kokių savo pažiūrėt, juk tokį turi superinį fotiką.. (Kaip mano.. blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 18 vasario 2008 - 14:26
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 18, 14:23)
Labas smile.gif Duo fotkių kokių savo pažiūrėt, juk tokį turi superinį fotiką.. (Kaip mano.. blush2.gif 0

Įkelsiu vakare, dabar išlekiam truputį smile.gif

vaje, nuėjau nuo kompo ir pagalvojau, juk Peppi tai ne klaipėdietė lotuliukas.gif doh.gif Tai su peppi irgi labai smagu buvo susipažinti, labai fotogeniška ir simpatiška mergina wub.gif
Atsakyti
Aš vis dar ieškau naudoto teleobjektyvo. Būtinai, kad būtų zoomas. Jei ką išgirsit, šūktelkit 4u.gif
Atsakyti