QUOTE(Elina @ 2008 02 18, 12:00)
Dar vienas Gretos portretas
. Kažką grybauju, nesuprantu ką
. Fotkinau be blykstės, gal ISQ aukštesnio nei 100 reikėjo
. Žodžiu, pažadėjau mergaitei gražių portretų, špygutė gavosi. Nors jai ir šitie gražūs, o man gėda
. Sutarėm, kad šeštadienį vėl atvažiuos
Dar galvoju, kad su sillwio lyginimo programa kažką ne taip gaminu. Noriu jos veiduką palyginti, bet nė iš tolo taip kaip Sillwio nesigauna
Elina, daugumoje tavo nuotraukų man kliūna tas veidukų išplovimas. Vis tik linkusi manyti, kad vaikams jis netinka, kokio amžiaus jie bebūtų. O ši nuotrauka galėjo būti ir nieko, tik mano nuomone su ps prisilietimais ją sugadinai.
Jei pameni, pačioje pradžioje mes vis tau zirzaliojom per daug ps per daug ps per daug ps, tada buvo pas tave periodas, kai palikai ps ir nuotraukas dėjai natūralias. Pamenu dukružės tavo portretas, ten kur nagučius lakuojasi, rodos vyriausio brolio kambaryje. Tas nuotraukas aš prisimenu. O iš paskutinių kiek pažiūriu kūdroje, kiek čia, išplautos visos, vėl grįžai prie ps. O su apdirbimo programom reikia atsargiai. Galima persistengti.
Kelis spuogelius galima juk tiesiog nuklonuoti, nereikia prausti viso veiduko. Ir akys šitoje foto jau išpraustos, tokios lėliškos, tą jaunatviškumą prigesinai kažkiek.
Žodžiu, man asm. nuotrauka verta būti pristatyta su minimaliu ps prisilietimu.
Atsiprašau, kad vietoj pagirimų išgirsti vat tokį komentarą. Hmm einu.