Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Opa @ 2008 02 17, 22:36)
Silwio, dekui labai. KAdangi as irgi neketinu labai ilgai laikyti siu nuotrauku, tai gal veliau isimk ir tu. Del PS. Ar gali siek tiek trumpai paaiskinti apie vinjete, nes visa kita ka darei suprantu. blush2.gif  (Tik va su portreture irgi nesusidraugauju)

Dar karta pasiziurejau, nu super! Silwio, tu genijus, manau kad jai tikrai patiks  bigsmile.gif  Dabar tik belieka man taip ismokti...

Aš ištryniau ir iš čia ir iš talpinimo saito, ale citatose matosi. Pratrinam visi, kol galim, ką?

Vinjetė - http://photography-o...ad.php?t=263377

Yra koks milijonas skirtingų būdų smile.gif
Atsakyti
sillwio, tikrai turi neeilinius gabumus tvarkyt fotoklaidas smile.gif

rodau dar kelias foto

Smiltynė po didžiojo gaisro.. labai skauda širdį tokius vaizdus matant unsure.gif galvojau jb daryt, bet taip matosi geriau visos žaizdos unsure.gif

user posted image

user posted image

user posted image

o čia šiaip patiko momentas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 17, 22:29)
Greitas paretušavimas PS, jums leidus.

Kažin, ar šito gali išmokti kiekvienas mirtingasis g.gif
Atsakyti
Paskutinis Westos stulpas su zuvedra man labai graziai ziurisi tik kad geriau ziuretusi jei tas stulpas butu islindes is desinio apatinio kampo, as taip buciau kadravus ax.gif .

Kas man galit patart is technines puses. Ryt einam i Zoo-soda toki atkurta atograzu miska patalpoj. Viduj bus tamsoka,daug medziu, o sviesa bus sonu pereinanti pro stiklinius narvus kur bezdziones. Noreciau padaryt foto su suneliu ir kad gyvuliukas matytusi. Koki islaikyma statyt, blykste naudot? (speedlite EX 420), ar atsimus nuo stiklo? koki ISO...patarkit man profai, labai noriu sunelio pirma karta i zoo uzfiksuot. I ka, eksponuot?
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 17, 22:58)
Koki islaikyma statyt, blykste naudot?

į stiklinius narvus su blykste neapsimoka kalti. klizma gausis. iso dėk iki maximumo, žiūrėk kaip su išlaikymu, bandyk kuo trumpesnį, nes jaučiu, kad ten tamsu kaip...
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 17, 22:58)
Paskutinis Westos stulpas su zuvedra man labai graziai ziurisi tik kad geriau ziuretusi jei tas stulpas butu islindes is desinio apatinio kampo, as taip buciau kadravus  ax.gif .

turiu ir tokį variantą.. man šitas daug geriau žiūrėjosi... anoj kadruotėj žuvėdra per daug taisyklingai per vidurį atsiranda..
Atsakyti
Westa, nuotraukose vaizdas tikrai liūdnas. O Tau 2 ir 3 nuotraukos trupuį į dešinę nekrenta? Ar taip turi būti?
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 17, 16:48)
Man labai nesmagu ir gaila. Į sekantį meetą tikrai ateisiu. Tiesiog viskas jau nuo ryto klostėsi mano atėjimo nenaudai. Blogino tai siaubingai, bet dar ir sesę su dukra iš Norvegijos važiavom pasitikti į orouostą 19 val., gal būčiau nevažiavus, bet vyras dar ir savo dukrą pasiėmė, ją palikom pas mano mamą su visais vaikais. Tai kažkaip nedrįsau dingti, juk mama ruošėsi sesės sutikimui, buvo baliukas, tiesiog va taip gavosi verysad.gif

Nesiteisink...kazkaip nepasiduodi susitikimui, tai sloga, tai dar kas... nestuke.gif (Siaip as cia juokauju biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2008 02 17, 23:29)
Westa, nuotraukose vaizdas tikrai liūdnas. O Tau 2 ir 3 nuotraukos trupuį į dešinę nekrenta? Ar taip turi būti?

trečioj nekrenta, ten kopos kyla už medžių liekanų.. o antrą aš specialiai taip palikau..

Zveri , bus foto ar ne? aš pakeičiau slp į mūsų ND slaptažodį.. kad galėtų visi pažiūrėt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 17 vasario 2008 - 23:43
QUOTE(westa @ 2008 02 18, 00:43)
trečioj nekrenta, ten kopos kyla už medžių liekanų.. o antrą aš specialiai taip palikau..

Zveri , bus foto ar ne?  aš pakeičiau slp į mūsų ND slaptažodį.. kad galėtų visi pažiūrėt

Tuoj biggrin.gif Kurios nepatiks pacios issitrinkit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 17 vasario 2008 - 23:56
Na sukeliau savo fotkes. Kur j/b buvo su WB problemos.. Aisq daug yra broko, na bet jaudinaus juk tarp triju... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 02 17, 22:15)
Produktyviai siandien. Visa diena ramu, o link vakaro daug darbeliu pasirode.
Pas mane siandien buvo drauge sveciuose. Pirma karta teko fotografuoti mergina su akinukais, tai nezinau kaip su tais atspindziais tvarkytis. Va viena.

user posted image

Suguldziusi vaikus ateisiu kitu pakomentuot.

Visai nieko čia tie atspindžiai, tačiau jeigu nori jų išvengti, tai taisyklė gana paprasta ax.gif : šviesa į akinius turi kristi tokiu kampu, kad atspindys nekristų į objektyvą, o nueitų kažkur kitur mirksiukas.gif.

Su plokščiu paviršiumi pvz veidrodžiu viskas paprasta. Praktikoje, akinukai būna lenkti, todėl yra daug taškų iš kurių šviesa vistiek atsispindi į fotoapratą (tiesiog nuo kitos akinukų vietos). Todėl legviausia atspindžių išvengti kai žmogus šiek tiek pasisukęs.
Fotografuojant iš priekio reikia apšviesti gana nuožulniai, kad nebūtų atspindžių.
Tikiuosi aiškiai surašiau 4u.gif
Atsakyti