Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2008 02 17, 22:08)
Gal smile.gif Tu nesinervuok. Išeina tau ir miestą fotografuot. Pastebi įdomius dalykus, pastebi kitokius rakursus. Tiesiog reikia praktikos truputį.

Ai, aš kažkaip labai ramiai, nes jaučiuosi neblogai su portretais.. dabar turiu naują susidomėjimo objektą - street photography, bet jai paprastai keliamos kelios sąlygos - būtinai juosta, būtinai juodai balta, akcentuojama itin gera kompozicija, būtinai autoriaus susiliejimas su aplinka. todėl su skaitmena treniruojuosi - pigu ir greita.. bigsmile.gif
bet prisipažinsiu, kad neišlaikiau ir kelis alia street photo kadrus padariau su juosta.. poryt nešiu ryškinti, lauksim, kas gavosi..
iki to laiko gal ir procentras, jomajo, teiksis išryškinti vieną juostą.. ten jeigu su kokybe viskas ok, turėtų būti juokingų kadrų..smile.gif
Atsakyti
Sayonara, Silwio, Elina, dekui uz komentarus. Primaklinau cia as kazka su PS, lyg bandziau pakontrastinti, o gavosi sh... Nemoku as graziai su PS portretu apdirbti.
Dar perziurejau, be atspindziu. Kadruota ir vos vos sharp.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 02 17, 22:15)
Sayonara, Silwio, Elina, dekui uz komentarus. Primaklinau cia as kazka su PS, lyg bandziau pakontrastinti, o gavosi sh... Nemoku as graziai su PS portretu apdirbti.
Dar perziurejau, be atspindziu. Kadruota ir vos vos sharp.

paprašyk jos nusiimti akinius.. tai viena.. antra, šitas kampas man rodos jai netinka.. anas žymiai palankesnis buvo.. ir.. man šita spalva drabužių vis tik nepatinka.. blush2.gif gal pabandyk verst Tu-žinai-į-kokias-spalvas biggrin.gif nors gali pritrūkti kokio charakteringo šešėlio, bet pabandyti gal ir verta..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 17 vasario 2008 - 22:49
QUOTE(sayonara @ 2008 02 17, 23:19)
pprašyk jos nusiimti akinius.. tai viena.. antra, šitas kampas man rodos jai netinka.. anas žymiai palankesnis buvo.. ir.. man šita spalva drabužių vis tik nepatinka.. blush2.gif gal pabandyk verst Tu-žinai-į-kokias-spalvas biggrin.gif nors gali pritrūkti kokio charakteringo šešėlio, bet pabandyti gal ir verta..

Buvo nusiemusi akinius, bet nea, negerai... Jai labai tinka akinukai, tik va fotografas grybas doh.gif (kaip ten sakoma, blogam sokejui... )
O del situ spalvu-nespalvu... pilkai gavosi, tai nebemaklinau siandien, gal ryt dienos sviesoj kitaip ziuresis. Nesu su savo kompu dar susidraugavusi - tik savaite turiu nesiojama su blizgiu ekranu, o per ji ziurint man dabar veik visos nuotraukos persviestos atrodo. Net nezinau ka daryt - kito palyginimui neturiu.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 17, 22:00)
gal kad artimiausia dūšiai sritis..?
o su miestu šiek tiek save prievartauju, nes noriu išmokti.. vis bandau ir neužtaikau.. gal tiesiog neduota man miesto fotografuoti.. bet noriu bandyti tol, kol pavyks arba įsitikinsiu, kad tai ne man..smile.gif

o kam tau save prievartaut? daryk, tai kas patinka.... pvz., man šiandien fotkint jūsų visai nekilo noras lotuliukas.gif ne taip, kaip jums lotuliukas.gif
arba bandyk fotografuot žmogų mieste (pažiūrėjus į tavo nuotraukas realiai taip ir darei) ... turėsi 2 in 1 ... ir portretą ir miestą...
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 02 17, 22:25)
Buvo nusiemusi akinius, bet nea, negerai... Jai labai tinka akinukai, tik va fotografas grybas  doh.gif (kaip ten sakoma, blogam sokejui... )
O del situ spalvu-nespalvu... pilkai gavosi, tai nebemaklinau siandien, gal ryt dienos sviesoj kitaip ziuresis. Nesu su savo kompu dar susidraugavusi - tik savaite turiu nesiojama su blizgiu ekranu, o per ji ziurint man dabar veik visos nuotraukos persviestos atrodo. Net nezinau ka daryt - kito palyginimui neturiu.

fotografas viskas ok, pirma nuotrauka tą puikiausiai parodo. o antroje ne fotografo kaltė, o aplinkybės - tarkim, aš irgi žinau, kaip manęs negalima fotografuoti, nes bus linksma visiems, tik ne man. kiekvienas žmogus turi kampus, kurie jam tiesiog netinka. man rodos šią merginą galima drąsiai fotografuoti iš priekio. ir su akiniais tokiu atveju viskas puikiai. akinukus nusiimti siūliau, nes jos akys labai gražios..smile.gif

viskas, gal gana plepėt.. dar kokius tris kartus atsisveikinsiu ir eisiu gult..wink.gif
Atsakyti
Greitas paretušavimas PS, jums leidus.

Pareguliuotas spalvų balansas (sumažinta raudonos), patampyti level'iai, uždėta vinjetė, šiek tiek šarpo, truputis invazijos į veido odą smile.gif Jei nenori, kad būtų, sakyk. Išimsiu, kol dar galiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 17 vasario 2008 - 22:37
QUOTE(bite maja @ 2008 02 17, 22:27)
o kam tau save prievartaut? daryk, tai kas patinka.... pvz., man šiandien fotkint jūsų visai nekilo noras  lotuliukas.gif ne taip, kaip jums lotuliukas.gif
arba bandyk fotografuot žmogų mieste (pažiūrėjus į tavo nuotraukas realiai taip ir darei) ... turėsi 2 in 1 ... ir portretą ir miestą...

biggrin.gif tai va to ir norėjau. žmogaus ir miesto viename.. head and shoulders, žodžiu..biggrin.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 02 17, 22:29)

user posted image

Pareguliuotas spalvų balansas (sumažinta raudonos), patampyti level'iai, uždėta vinjetė, šiek tiek šarpo, truputis invazijos į veido odą smile.gif

puikiai smile.gif

ir dar.. kokios jos gražios rankos....
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 17, 22:29)

vau swoon.gif eik tu sau... tiesiog nerealu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 17, 23:29)

Super, man labai patiko. Manau, kad modeliui irgi patiktų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 17 vasario 2008 - 22:49
QUOTE(bite maja @ 2008 02 17, 23:27)
o kam tau save prievartaut? daryk, tai kas patinka.... pvz., man šiandien fotkint jūsų visai nekilo noras  lotuliukas.gif ne taip, kaip jums lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(sayonara @ 2008 02 17, 23:29)
fotografas viskas ok, pirma nuotrauka tą puikiausiai parodo. o antroje ne fotografo kaltė, o aplinkybės - tarkim, aš irgi žinau, kaip manęs negalima fotografuoti, nes bus linksma visiems, tik ne man. kiekvienas žmogus turi kampus, kurie jam tiesiog netinka. man rodos šią merginą galima drąsiai fotografuoti iš priekio. ir su akiniais tokiu atveju viskas puikiai. akinukus nusiimti siūliau, nes jos akys labai gražios..smile.gif

Na, kadangi ji pas mane daznai ateina, bandysiu ja dar visaip fotkint. Smagu, kad jai tai patinka ir tai ji daro puikiai. Va tik prisirinksiu komentaru ir patarimu kitam kartui smile.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 02 17, 23:29)
Pareguliuotas spalvų balansas (sumažinta raudonos), patampyti level'iai, uždėta vinjetė, šiek tiek šarpo, truputis invazijos į veido odą smile.gif Jei nenori, kad būtų, sakyk. Išimsiu, kol dar galiu.

Silwio, dekui labai. KAdangi as irgi neketinu labai ilgai laikyti siu nuotrauku, tai gal veliau isimk ir tu. Del PS. Ar gali siek tiek trumpai paaiskinti apie vinjete, nes visa kita ka darei suprantu. blush2.gif (Tik va su portreture irgi nesusidraugauju)

Dar karta pasiziurejau, nu super! Silwio, tu genijus, manau kad jai tikrai patiks bigsmile.gif Dabar tik belieka man taip ismokti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 17 vasario 2008 - 22:38
Rida R , Liova 4u.gif 4u.gif aciu ax.gif
Atsakyti