Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Elina @ 2008 02 17, 20:28)

O kaip pamatyt? unsure.gif

slaptažodis kaip ir visų ND

Elina visai įdomi serija.. man tik pirmoji spalviškai nedera.. ir kelias išimčiau ..
Atsakyti
Labukas,
Sillwio, labai tau aciu uz patarimus ir pamokymus 4u.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 02 16, 16:03)
Mano ligoniuke.Gaila kojytes, bet neturejau kur trauktis atgal blush2.gif

Man pirmoji super wub.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 02 17, 14:56)
iš šiandienio tokio netikėto ir šaunaus meet'o  biggrin.gif  bigsmile.gif

Labai patiko 1-oji ir 2-oji, taip ir norisi pabuvoti toj vietoj bigsmile.gif Sakes, jau nebeatsimenu kada tikra ziema maciau doh.gif
Elinos nuotraukeliu nebematau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 17, 20:27)
Man patiko

dziekui smile.gif

apžiūrėjau Tavo seriją. nepozuojant kitas reikalas. 4u.gif Tik atvirai pasakysiu, man truputį nejauku, kai mažos mergičkos dažosi biggrin.gif vyresnėlė tai ok, amžius atitinkamas, jau truputį galima, o mazgei maksimum nagučius leisčiau nusilakuot biggrin.gif kitą kartą lai kasas abi pinasi..smile.gif
jėzus, aš vis kritikuoju ir kritikuoju.. o pati.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 17, 21:32)
man tik pirmoji spalviškai nedera.. ir kelias išimčiau ..

O kitų spalvos normalios tau? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Liova @ 2008 02 17, 21:33)

Elinos nuotraukeliu nebematau verysad.gif

Ištryniau, nes tikrai nevykusios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 17, 20:34)
O kitų spalvos normalios tau? blink.gif

nesakau, kad geros, bet tiesiog ta iš viso iš konteksto iškrenta..

sayonara, man irgi nejauku, kai tokie maži vaikai dažos .. jaučiuos kartais kaip kokia davatka

o mes rimtai su peppi galvojam gal visgi paorganizuojam kokiam gegužės - birželio mėn grand meetą? kokioj gražioj sodyboj, su fotografavimu.. užduotim kokiom a?
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 17, 20:26)
Rida, iš karto pirmoj kliūva vienas dalykas.. mano akimis foto turi turėti vieną traukos objektą.. tavo foto objektai du.. net neaišku ką norėjai parodyt.. ar bažnyčią ar medį..
antroj kadruotė nepatinka.. vienoj pusėj ervdės daug, kitoj bažnyčia prispausta prie šono.. trečioji miela mano akimis  smile.gif

Pirmoje, ir medį, ir bažnyčią ax.gif
O su kadruote man problemos, jau rašiau. Gavau 4 Li Frost knygas apie fotogarfiją, tai reik studijuoti dabar.
Atsakyti
grand meet'as tikrai gera idėja ir aš nuoširdžiai tikiuosi, kad jis įvyks.. kai bus geras oras, daug spalvų, daug kas galės laisvai savaitgaliais keliauti ir pan.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 17, 21:33)
Tik atvirai pasakysiu, man truputį nejauku, kai mažos mergičkos dažosi biggrin.gif vyresnėlė tai ok, amžius atitinkamas, jau truputį galima, o mazgei maksimum nagučius leisčiau nusilakuot

žinok, pasakiau, kad fotkinsiu, tai damos labai rimtai pradėjo ruoštis fotosesijai bigsmile.gif , aš tik pafotkinau kol dažėsi ir liepiau abiems nusipraust tongue.gif . Dabar žiūrėsiu kaip pavyko tikroji su albumu sesija. Vyresnėlė, žinok, pasidažo jau ir rimtai, tai nenori ji be makiažo fotkintis. Jai tuoj 18 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 17, 20:39)
žinok, pasakiau, kad fotkinsiu, tai damos labai rimtai pradėjo ruoštis fotosesijai bigsmile.gif , aš tik pafotkinau kol dažėsi ir liepiau abiems nusipraust tongue.gif . Dabar žiūrėsiu kaip pavyko tikroji su albumu sesija. Vyresnėlė, žinok, pasidažo jau ir rimtai, tai nenori ji be makiažo fotkintis. Jai tuoj 18 rolleyes.gif

vyresnioji tai viskas ok, matosi, kad mergina, o ne vaikas.. man mažikės dažymasis kažkaip kliuvo.. 4u.gif net ir fotkėms.. nors suprantu, kaip mažoms norisi visko, ką mama ir vyresnioji sesuo daro..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2008 02 17, 20:38)
Pirmoje, ir medį, ir bažnyčią ax.gif

o iš foto turėtų be suflerio būti aišku smile.gif

sayonara šanu, kad pritari.. aš labai norėčiau.. rytinis fotografavimas, naktinis.. susirandam gražų kampelį, fotogenišką.. galim su konkursais rolleyes.gif .. prizais netgi biggrin.gif .. prabudo mano organizatorės siela hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 17, 19:36)
sillwio, ačiū už komentarus. sakyk atvirai, kuriose fotkėse trūksta ryškumo..
oho, nauja technika. lauksim bandymų.wink.gif

Ryškumo netrūksta. Kompozicija man nelabai. Nepasverta kažkaip. Skubėjai matyt.

QUOTE(westa @ 2008 02 17, 19:36)
sillwio, ne eilinės gulbės.. tau eilinės gal  tongue.gif  smile.gif .. manipuliuot nežadu tiesiog pasidžiaugsiu  gražiu kadru

turiu keletą kadrų su žuvimis.. privargau jas gaudydama.. o apšvietimas muziejui  unsure.gif .. kaip vienoj vietoj...

A kodėl neeilinės? Gulbės kaip gulbės tongue.gif

Žuvis tvarkinga ir spalvinga.

QUOTE(sayonara @ 2008 02 17, 19:49)
pora kadrų iš šios dienos.

QUOTE(sayonara @ 2008 02 17, 20:17)
dar dvi.. iš bažnyčios ir iš parduotuvės..

Su fotiku susitvarkai puikiai. Randi smagių siužetų. Bet matau tas pačias klaidas, kaip ir senesnėj serijoj - skubi padaryt daug nuotraukų ir dėl to kenčia kompozicija. Neskubėk. Geriau iš pasivaikščiojimo parsinešk 1 kadrą, bet šedevrą, negu 10 pusėtinų 4u.gif

QUOTE(Rida_R @ 2008 02 17, 20:25)
Aš šiandien aplankiau Zapyškio bažnyčią. Ji vis traukdavo akį važiuojant pro šalį, tai pagaliau užsukom. Graudus vaizdas. Apleista, griūvanti. Štai ką pavyko užfiksuoti.

Pirmoji būtų nebloga, jeigu būtum palikus daugiau erdvės iš šonų. Dabar ir bažnyčia ir medis remiasi į kadro kraštus. Antrojoje be reikalo patraukei bažnyčią į šoną.
Nesu didelis šunų žinovas, taigi nematau nuotraukoje kažko, kas patraukų dėmesį.
Atsakyti
Aciu jums labai uz kritika ir patarimus 4u.gif
Mokysiuos toliau fotografuoti biggrin.gif ir jums foto rodysiu 4u.gif
Atsakyti