Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Elina @ 2008 02 17, 21:35)
Aha, su blykste, ir aha- sienos ir lubos apelsino spalvos, lengvos labai, bet vistiek ne balta. Ir visas namas pas mane gelsvai, apelsinine, persikine spalva išdažytas doh.gif . Net baldai- geltoni ohmy.gif . Jau jau darysim remontą, tai labai noriu tokio stiliaus kaip AVEDOS ( berods), barokinio. Ir vieną kambariuką darysiu grynai baltą, studijikę. Šiandien dariau merginų fotosesiją drabužinėj doh.gif . Žiūrėsiu kas gavosi
Papildyta:

4u.gif  thumbup.gif  Aš ieškau teleobjektyvo, gal naudotą pabandyt pirkt. Nes senis šaltis jau objektyvams nebepasirašo biggrin.gif

todel ir geltonos tavo nuotraukos. Nieko nepakeisi. Nebent dek ilgesne balta juostele, popieriu kartonini ir statyt ant blykstes virsaus., kad blykste i ji sviestu, nes kitaip, bus geltona, nes atsimusa i ta geltona spalva ir... gauni tokias nuotraukas. Po remonto prasom parodyt busta savo smile.gif O dar geriau, pries remonta dar nufotografuok, kad pati matytum skirtuma smile.gif

Drabuzinej tikiuosi lubos baltos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 17 vasario 2008 - 19:53
Pupeliukas sakė, kad gali dėt. jei nepatiks, pati ištrins biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 02 17, 19:49)
pora kadrų iš šios dienos.

žiūriu, mano dėmesys į visai kitus dalykus, negu bitės..biggrin.gif

Papildyta:
o čia karališkasis Ryžikas...

tuoj gaus pasą..

iš tokių susitikimų ir yra įdomiausia, kas ką kaip mato... nu man labai įdomu, nes išskyrus tą šunį, aš nemačiau to, ką tu matei smile.gif nors man kompozicija kliūna.

Ryžiokas mano koks fainulka wub.gif ... man ta pirma ir antra labai patinka... tik gaila, kad antroj triukšmai išlindo... nors prie tokio apšvietimo doh.gif
Atsakyti
Mindoozai aciu tau aciuks.gif

Sayonara, Inc, Sillwio aciu uz komentarus 4u.gif Labai gaila kad varvekliu nepataisysiu verysad.gif kazkas nulauze jas.

Vienos minutes emocijos

user posted image

user posted image

user posted image

Daugiau jus nekankinsiu............... gal hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 17 vasario 2008 - 20:10
bite.. ar galiu tą šlapią portretą įsimesti į kūdrą? ax.gif tą j/b, kur šlapios striukės nebesimato.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 17, 20:10)
bite.. ar galiu tą šlapią portretą įsimesti į kūdrą?  ax.gif tą j/b, kur šlapios striukės nebesimato.. ax.gif

hmmmm.... g.gif nu bandyk... bet jei trejetais užmėtys, trink lauk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 17, 20:00)
iš tokių susitikimų ir yra įdomiausia, kas ką kaip mato... nu man labai įdomu, nes išskyrus tą šunį, aš nemačiau to, ką tu matei  smile.gif nors man kompozicija kliūna.
Ryžiokas mano koks fainulka  wub.gif ... man ta pirma ir antra labai patinka... tik gaila, kad antroj triukšmai išlindo... nors prie tokio apšvietimo  doh.gif

papasakok, kas kliūna kompozicijoje, man juk reik mokytis.. doh.gif

man irgi visada smagu pamatyti, kaip skirtingai žmonės mato būdami šalia.. dar po savaitėlės Pupeliuko pamatysim.. tikriausiai bus trečias kardinaliai kitoks variantas..smile.gif

jo, Ryžiką tai traukiau iš visiškos tamsos, todėl triukšminga..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 17, 20:10)
bite.. ar galiu tą šlapią portretą įsimesti į kūdrą?  ax.gif tą j/b, kur šlapios striukės nebesimato.. ax.gif

sayonara - nebeerzink - sudek ir taskas biggrin.gif

oi juokiuosi is saves... Kazkaip nedaskaiciau, kad i kudra, laukiu laukiu fotkese lotuliukas.gif oi tundra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 17 vasario 2008 - 20:33
QUOTE(bite maja @ 2008 02 17, 20:14)
hmmmm....  g.gif nu bandyk... bet jei trejetais užmėtys, trink lauk  lotuliukas.gif

gerai biggrin.gif
p.s. tikiuosi, kad neužmėtys.. juk labai gražiai Tu išėjus joje..smile.gif

dar dvi.. iš bažnyčios ir iš parduotuvės..

user posted image

user posted image
Atsakyti

sayonara, labai patiko senamiesčio foto, ypač pirmoji. Tik, mano akimis, tolumoje tų bokštų galėtų nebūti.

Anasko, ligoniukės emocijos thumbup.gif:, o varveklių antrosios nuotraukos labai graži dangaus spalva.

bite maja, žavi visos nuotraukos labai, o pirmoje toks jausmas, labai įdomiai žiūrisi gatvė, ji atrodo kaip iš jb nuotraukos, o pastatai spalvoti. Traukia akį ir vis norisi žiūrėti dar ir dar kartą.

Norėjau dar kažką rašyti, bet jau pamiršau

Aš šiandien aplankiau Zapyškio bažnyčią. Ji vis traukdavo akį važiuojant pro šalį, tai pagaliau užsukom. Graudus vaizdas. Apleista, griūvanti. Štai ką pavyko užfiksuoti.

Lietvamzdžiai visai nesiderina prie pastato. O fotografuoti „ant sniego“ yra tikrai sunku.

user posted image

user posted image

Šviesos ir šešėlių žaismas
user posted image
Atsakyti
Sesių rimtieji žaidimai čia http://fotokudra.lt/...&nav=cat&page=1 , bet, turbūt, trinsiu, vėl viskas morkava ir šiaip....nepavyko
Atsakyti
įdėjau ir aš kelias foto į albumą.. kiti papildys dar.. apšvietimas buvo labai prastas unsure.gif .. bet visgi smile.gif

Rida, iš karto pirmoj kliūva vienas dalykas.. mano akimis foto turi turėti vieną traukos objektą.. tavo foto objektai du.. net neaišku ką norėjai parodyt.. ar bažnyčią ar medį..
antroj kadruotė nepatinka.. vienoj pusėj ervdės daug, kitoj bažnyčia prispausta prie šono.. trečioji miela mano akimis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 17 vasario 2008 - 20:29
QUOTE(sayonara @ 2008 02 17, 21:17)
dar dvi.. iš bažnyčios ir iš parduotuvės..

user posted image

user posted image

Man patiko clap.gif
Papildyta:
QUOTE(Rida_R @ 2008 02 17, 21:25)

Labai vykusios 4u.gif
QUOTE(westa @ 2008 02 17, 21:26)
įdėjau ir aš kelias foto į albumą.. kiti papildys dar.. apšvietimas buvo labai prastas  unsure.gif .. bet visgi smile.gif

O kaip pamatyt? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 17 vasario 2008 - 20:29