Drąsos reikia ne tada, kai užstringi akimirkai. Drąsos reikia ilgai kelionei i kalną, kai nori pasiekti sveikatą, tikėjimą ir saugumą...
Anne Morrow Lindbergh
Sorry, jei kas pasikartos..nors parašysiu tas mintis kurias radau ne nete, o dabar skaitomoje knygoje
Laimė lydi ne silpnadvasius. (Sofoklis)
Sėkmės lydimi žmonės įpranta daryti dalykus, kurių nevykėliai daryti nemegsta. Tai nereiškia, kad pirmiesiems ta veikla patinka, tačiau jie sugeba savo pomėgius paaukoti dėl didesnio tikslo. (E.M.Gray)
Didysis mūsų tikslas yra daryti visa, kas įmanoma, kad pasaulis taptų geresnis. (Robin Sharma)
Gyvenime yra vienas smagus dalykas, jeigu iš anksto renkiesi tik tai, kas geriausia tai tikriausiai kaip tik tai ir gausi. (Somerset Maugham)
Laimė lydi ne silpnadvasius. (Sofoklis)
Sėkmės lydimi žmonės įpranta daryti dalykus, kurių nevykėliai daryti nemegsta. Tai nereiškia, kad pirmiesiems ta veikla patinka, tačiau jie sugeba savo pomėgius paaukoti dėl didesnio tikslo. (E.M.Gray)
Didysis mūsų tikslas yra daryti visa, kas įmanoma, kad pasaulis taptų geresnis. (Robin Sharma)
Gyvenime yra vienas smagus dalykas, jeigu iš anksto renkiesi tik tai, kas geriausia tai tikriausiai kaip tik tai ir gausi. (Somerset Maugham)
Geriausias linkėjimas žmogui yra linkėjimas būti žmogumi. (Volteras)
menas kalbėtis mažina gimstamumą. (Anonimas)
menas kalbėtis mažina gimstamumą. (Anonimas)
Gyvenimas tampa lengvesnis, jeigu mes nepamirštame padėkoti kitiems už parodytą mums gerumą. R. Karsonas
"-Neįsimylėti?Bet ar tai mūsų valioje? Juk širdis įsakymų ir draudimų neklauso .
-Niekas nedraudžia įsimylėti,tik yra visokių meilės rūšių.Skaisti, ideali meilė yra kilnus jausmas, tik kūniškos reikia neprisileisti.
-Tai berods sunku.Pradedama idealiai, o baigiama visai nebe idealiai.
-Sunku, bet galima.Žmogus ne gyvulys."
"-Ar manai,kad meilė nuodėmė?
-Žinoma,ne.Bet kokia meilė?
-Kokia!Meilė tik vienokia gali būti:sielų bendravimas."
Iš [Altorių šešėly]
QUOTE(digi @ 2008 09 12, 15:07)
Sunkiausia gyvenime yra nuspręsti kuriuos tiltus pereiti, o kuriuos - sudeginti .
(David Rusel)
(David Rusel)
Labai teisingi zodziai .Paciai daznai tenka spresti sia dialema
Meile padeda uzmirsti laika,o laikas padeda uzmirsti meile.
Šypsena - elegantiškiausias būdas parodyti dantis savo priešininkui. (Werner Fink)
Už viską reikia atsilyginti ne pagal tai, kiek buvo duota, o pagal tai, kaip noriai tai buvo duota. (Seneka)
Visada kur nors pasaulyje yra rytas.
Kaltas, ne tas, kuris nusideda, bet tas, kuris nedavė nusidėjusiam šviesos. (V.Hugo)
Didžiausias iš visų man žinomų malonumų - padaryti ką nors gero slapčia, kad kiti atsitiktinai tai pastebėtų. (Čarlzas Lembas)
Už viską reikia atsilyginti ne pagal tai, kiek buvo duota, o pagal tai, kaip noriai tai buvo duota. (Seneka)
Visada kur nors pasaulyje yra rytas.
Kaltas, ne tas, kuris nusideda, bet tas, kuris nedavė nusidėjusiam šviesos. (V.Hugo)
Didžiausias iš visų man žinomų malonumų - padaryti ką nors gero slapčia, kad kiti atsitiktinai tai pastebėtų. (Čarlzas Lembas)
Vieną gražų vakarą ateitis pasivadina praeitimi. Kip tik tada atsigręži ir pamatai savo jaunystę. Louis Aragon
Mane domina ateitis: kaip tik ten ketinu praleisti ateinančius metus. Woody Allen
Išsėdėkite valandą galia gražios merginos - atrodys, kad praėjo minutė. Išsėdėkite valandą ant karštos keptuvės - atrodys, kad praėjo valanda. Štai kas yra reliatyvumas. Albert Einstein
Ir prisimink savo sapnus. Niekada nežinai kada tau jų prireiks. Carlos Ruiz Zafon
O, kaip norėčiau, kad tu prisimintum tas laimės dienas, kai buvom kartu. Buvo gražesnis gyvenimas tąsyk ir saulė skaistesnė nei šiuo metu. Jacques Prevert, Joseph Kosma.
Pamišėlis mano esąs išmintingas, o išminčius suvokia, kad yra paprasčiausias pamišėlis. Guillaume Musso
Dar vakar turėjau dešimt metų ir žaidžiau su laiku.. Charles Aznavour
Yesterday, love was such as easy game to play. John Lennon, Paul McCartney
Mes visi ieškome vienintelio žmogaus, kuris suteiktų tai, ko mums trūksta. Ir jeigu nepavyksta jo rasti, mums nelieka nieko kita, tik melstis, kad jis pats mus surastų.. Nusivylusios namų šeimininkės
Per dabartį mes keliaujame užrištomis akimis. Ir tik vėliau, kai raištis nurišamas ir kai apmąstome praeitį, suprantame, ką išgyvenome, ir suvokiame prasmę. Milan Kundera
Kas turi įvykti, įvyks, kad ir kaip stengtumėtės to išvengti. Ramana Maharshi
Pastebėjau, kad net tie žmonės, kurie tvirtina, kad viskas nulemta iš anksto ir mes negalime nieko pakeisti, prieš eidami per gatvę apsidairo. Stephen Hawking
Jis buvo mano šiaurė, mano pietūs, mano rytai ir vakarai.. Wystan Hugh Auden
Žmonės neturi laiko ko nors pažinti. Jie nusiperka viską gatavą iš prekybininkų. Bet kadangi nėra prekybininkų, iš kurių būtū galima nusipirkti draugų, tai draugų žmonės ir neturi. Antonie de Saint - Exupery.
Jeigu jaunystė žinotų.. Jeigu senatvė galėtų.. Guillaume Musse
Kai žmogui dvidešimt, jis šoka pasaulio vidurį. Kai trisdešit - klajoja po vidų. Penkiasdešimtie jis vaikšto pakrasčiu ir stengiasi nežiūrėti nei į išorę, nei į vidų. O vėliau nesvarbu: vaikų ir senolių pranašumas - būti nematomiems. Christian Bobin
Gyvenimas sunyks kaip didelė niųri pilis, kurioje švilpauja vėjai. Louis Aragon
Netiesa, kad turime nedaug laiko. Mes tik daug jo iššvaistome. Seneka
Tuėti paslaptį - žmogiška. Lygiai taip pat žmogiška anksčiau ar vėliau ją atskleisti. Philip Roth
Mane domina ateitis: kaip tik ten ketinu praleisti ateinančius metus. Woody Allen
Išsėdėkite valandą galia gražios merginos - atrodys, kad praėjo minutė. Išsėdėkite valandą ant karštos keptuvės - atrodys, kad praėjo valanda. Štai kas yra reliatyvumas. Albert Einstein
Ir prisimink savo sapnus. Niekada nežinai kada tau jų prireiks. Carlos Ruiz Zafon
O, kaip norėčiau, kad tu prisimintum tas laimės dienas, kai buvom kartu. Buvo gražesnis gyvenimas tąsyk ir saulė skaistesnė nei šiuo metu. Jacques Prevert, Joseph Kosma.
Pamišėlis mano esąs išmintingas, o išminčius suvokia, kad yra paprasčiausias pamišėlis. Guillaume Musso
Dar vakar turėjau dešimt metų ir žaidžiau su laiku.. Charles Aznavour
Yesterday, love was such as easy game to play. John Lennon, Paul McCartney
Mes visi ieškome vienintelio žmogaus, kuris suteiktų tai, ko mums trūksta. Ir jeigu nepavyksta jo rasti, mums nelieka nieko kita, tik melstis, kad jis pats mus surastų.. Nusivylusios namų šeimininkės
Per dabartį mes keliaujame užrištomis akimis. Ir tik vėliau, kai raištis nurišamas ir kai apmąstome praeitį, suprantame, ką išgyvenome, ir suvokiame prasmę. Milan Kundera
Kas turi įvykti, įvyks, kad ir kaip stengtumėtės to išvengti. Ramana Maharshi
Pastebėjau, kad net tie žmonės, kurie tvirtina, kad viskas nulemta iš anksto ir mes negalime nieko pakeisti, prieš eidami per gatvę apsidairo. Stephen Hawking
Jis buvo mano šiaurė, mano pietūs, mano rytai ir vakarai.. Wystan Hugh Auden
Žmonės neturi laiko ko nors pažinti. Jie nusiperka viską gatavą iš prekybininkų. Bet kadangi nėra prekybininkų, iš kurių būtū galima nusipirkti draugų, tai draugų žmonės ir neturi. Antonie de Saint - Exupery.
Jeigu jaunystė žinotų.. Jeigu senatvė galėtų.. Guillaume Musse
Kai žmogui dvidešimt, jis šoka pasaulio vidurį. Kai trisdešit - klajoja po vidų. Penkiasdešimtie jis vaikšto pakrasčiu ir stengiasi nežiūrėti nei į išorę, nei į vidų. O vėliau nesvarbu: vaikų ir senolių pranašumas - būti nematomiems. Christian Bobin
Gyvenimas sunyks kaip didelė niųri pilis, kurioje švilpauja vėjai. Louis Aragon
Netiesa, kad turime nedaug laiko. Mes tik daug jo iššvaistome. Seneka
Tuėti paslaptį - žmogiška. Lygiai taip pat žmogiška anksčiau ar vėliau ją atskleisti. Philip Roth