Sunkiausia gyvenime yra nuspręsti kuriuos tiltus pereiti, o kuriuos - sudeginti .
(David Rusel)
Nesėkmės - tai prieskoniai teikiantys aromato sėkmei...
( T. Kapotė)
Draugai atsiranda ir pranyksta. O priešų tik daugėja...
QUOTE(Akropolina @ 2008 09 14, 02:29)
Draugai atsiranda ir pranyksta. O priešų tik daugėja...
Mano močiutė visada sakydavo nežinau kieno mintį: "Dieve, apsaugok mane nuo draugų, nuo priešų aš pats apsisaugosiu"
P. Coelho knygoje "Like the flowing river" radau va kokią mintį:
We are in such a hurry to grow up, and then we long for our lost childhood. We make ourselves ill earning money, and then spend all of our money on getting well again. We think so much about the future that we neglect the present, and thus experience neither the present nor the future. We live as if we were never going to die, and die as if we had never lived.
Išvertus būtų maždaug taip:
"Mes beprotiškai skubame užaugti, o užaugę ilgimės prarastos vaikystės. Mes susargdiname save, besistengdami kuo daugiau uždirbti, o tada esame pasiryžę išleisti visus pinigus vardan savo sveikatos. Mes tiek daug galvojame apie ateitį, kad neigiame dabartį, galiausiai nepatiriame nei dabarties, nei ateities. Mes gyvename taip, lyg niekada nemirtumėm, o mirštame taip, lyg nė nebūtumėm gyvenę..."
Papildyta:
QUOTE(Gudri lape @ 2008 09 11, 08:58)
Sorry, bet mes turbut panasiose temose lankomes, ir man siek tiek tai krenta i akis, bet ar galima nespaminti forumo, nes mazdaug 80 proc. Jusu parasomo teksto yra sypseneles, pagyros... ir.t.t... Reiskite savo nuomone, diskutuokime, na, o pasidziaugti galima savyje ir nerasant viso to i eteri kasdien tenka perskaityti po keliasdesimt puslapiu, is kuriu ketvirtadalis gaunasi vien sypseneles. Atsiprasau uz savo isreiksta nuomone, nepriimkite tai, kaip puolimo, izeidimo ar dar kaip ko...cia siaip, draugiskai.
Man tai panašu į kovą su vėjo malūnais.
Jei reikia kokios info, nusiteikiu, kad pusę dienos skaitysiu vien visokius "ach... och... kaip gražu..." Bet tokios jau tos moterys, matyt Vyrų forumuose kitaip. Gali lankytis kad ir omnitel binaries Čia irgi be noro įžeisti, o šiaip, draugiškai
svetima profesija, svetima žmona ir svetimas žiebtuvėlis visada atrodo geresni. (S.Vapnjakas)
QUOTE(digi @ 2008 09 12, 15:07)
Sunkiausia gyvenime yra nuspręsti kuriuos tiltus pereiti, o kuriuos - sudeginti.(David Rusel)
Šitą mintį pirmą kartą išgirdau gal prieš kelis mėnesius, ir ji tapo tokiu savotišku gyvenimo kredo, labai labai ji man patinka, nes ją patvirtina gyvenimiška patirtis
QUOTE(ruzava @ 2008 09 14, 17:55)
svetima profesija, svetima žmona ir svetimas žiebtuvėlis visada atrodo geresni. (S.Vapnjakas)
Labai patiko ši mintis, nes realiai mąstant ji yra labai teisinga, dažniausiai žmonės neįvertina to ką turi, ir viskas kas priklauso kitiems, atrodo geriau negu tai kas priklauso mums
Na dar keletas minčių iš mano surinktų minčių lobyno
Gyvenime visko pasitaiko, o daugiausia to ko nereikia.
Kur beeitum nesvarbu koks oras visada pasiimk savo nuosavą saulę. (A.J. DAngelo)
Nelaimingas tas, kuriame nėra nė trupinėlio Don Kichoto. (A.Fransas)
Draugas - vienintelis žmogus, galintis nurodyti tavo klaidas ir turintis pakankamai proto to nedaryti. (R. Brown)
Nėra beviltiškų situacijų, yra tik žmonės, kurie tampa beviltiški jose.
Mylėt reikia ne tai, kas amžina, o tai, kas du kartus nesikartoja (V. Petkevičius)
Net sirgti malonu, kai žinai, kad esama žmonių kaip šventės laukiančių tavęs pasveikstant.
QUOTE(vaisku @ 2008 09 15, 00:59)
Kur beeitum nesvarbu koks oras visada pasiimk savo nuosavą saulę. (A.J. DAngelo)
Net sirgti malonu, kai žinai, kad esama žmonių kaip šventės laukiančių tavęs pasveikstant.
Šitie patiko labiausiai
O mano gyvenimo credo tapo ši citata "Gyvenime nėra beveik nieko, iš ko anksčiau ar vėliau nebūtų galima pasijuokti"
QUOTE(Agnutė @ 2008 09 11, 14:34)
super, vieną mintį pasiskolinsiu į parašą, tikiuosi niekas dėl nesupyks
Aš tai jau tikrai nesupyksiu, manau dėl to ši tema ir sukurta, kad dalintumėmės gražiomis mintimis, ir jas platintume Juo labiau, kad pirmąją tavo (tikiuosi nesupyksit, kad kreipiuosi Tu) parašo mintį jau įsirašiau į savo kolekciją, labai gražiai ir prasmingai pasakyta
If theres one face I want to see,
So beautiful, so true,
One smile that makes a difference,
To everything I do.
If theres one touch I long to feel,
One voice I long to hear,
Whenever I am happy,
Or just needing someone near.
If theres one joy, one love,
From which I never want to part,
Its you, my very special love,
My world, my life, my heart.
So beautiful, so true,
One smile that makes a difference,
To everything I do.
If theres one touch I long to feel,
One voice I long to hear,
Whenever I am happy,
Or just needing someone near.
If theres one joy, one love,
From which I never want to part,
Its you, my very special love,
My world, my life, my heart.
Jeigu moteris šalta kaip žuvis - vyras turi būti kantrus kaip žvejys.
Kai vyrui blogai jis ieško moters, kai vyrui gerai - jis ieško dar vienos.
Ko nesupratai paskaitoje, išsiaiškinsi per egzaminą.
Kiekvienas žmogus turi tris charakterius: tą, kuris jam priskiriamas, tą, kurį jis pats sau priskiria, ir pagaliau išties esamą. V.Hugo
Papildyta:
Moterį reikia mylėti ir nesistengti ją suprasti. O.Vaildas
Kai vyrui blogai jis ieško moters, kai vyrui gerai - jis ieško dar vienos.
Ko nesupratai paskaitoje, išsiaiškinsi per egzaminą.
Kiekvienas žmogus turi tris charakterius: tą, kuris jam priskiriamas, tą, kurį jis pats sau priskiria, ir pagaliau išties esamą. V.Hugo
Papildyta:
Moterį reikia mylėti ir nesistengti ją suprasti. O.Vaildas
QUOTE(vaisku @ 2008 09 15, 14:02)
Aš tai jau tikrai nesupyksiu, manau dėl to ši tema ir sukurta, kad dalintumėmės gražiomis mintimis, ir jas platintume Juo labiau, kad pirmąją tavo (tikiuosi nesupyksit, kad kreipiuosi Tu) parašo mintį jau įsirašiau į savo kolekciją, labai gražiai ir prasmingai pasakyta
Žinoma ne, aš labai nemėgstu, kai forume kreipiamasi Jūs Nu man žodžiu, neskamba ir tiek
Laimė vaikščioja pas žmones pavirtus spinduliais, gėlėmis, kurias mylime...
Laimė viena, ji negali visiems pasirodyti iš karto, ji aplanko vienus,
paskui kitus. Ir kai jos šalia nebėra, žinokime laimė vieši pas ką kitą.
Nereikia pykti ant jos, ji grįš, kaip ir anksčiau grįždavo, kad ir kiek ilgai beužtruktų...
Laimė viena, ji negali visiems pasirodyti iš karto, ji aplanko vienus,
paskui kitus. Ir kai jos šalia nebėra, žinokime laimė vieši pas ką kitą.
Nereikia pykti ant jos, ji grįš, kaip ir anksčiau grįždavo, kad ir kiek ilgai beužtruktų...