Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios, pamokančios mintys

QUOTE(Ditė @ 2008 09 11, 09:11)
Zinoma, kad norim kad isverstumet  blush2.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

Na gerai, bandysiu kuo tiksliau išverst smile.gif

Draugas stovi tavo gyvenimo šalikelėje ir išdidžiai džiūgauja kai tu laimi kiekvieną savo gyvenimo mūšį, bet tikras draugas kovoja ten kartu su tavimi.

"Aš negaliu" - ne priežastis pasiduoti. Tai priežastis stengtis dar labiau.

Tiesiog prisimink... Kai tu manai, kad viskas prarasta, lieka ateitis.

Blogiausi melai yra tie, kuriuos tu sakai pats sau vėlai naktį.

Meilė tai kitiem suteikti galią tave sunaikinti, bet ir tikėjimas, kad jie to nepadarys.

Na aš čia daugmaž, angliškai gražiau skamba, bet esmė išlieka ta pati blush2.gif
Atsakyti
Ką gauni turėdamas vaiką:

1. Pavardės pratęsimą.
2. Dievo šmėkščiojimą kasdien.
3. Krizenimą po anklode kasnakt.
4. Meilės - daugiau nei tavo širdis gali sutalpinti.
5. Daug bučinių ir apsikabinimų.
6. Nesibaigiančią nuostabą dėl kalnų, skruzdėlių, debesų ir šiltų pyragėlių.
7. Ranką įsikibti (dažniausiai išteptą uogiene).
8. Kompaniją burbulų pūtimui, aitvarų leidimui, smėlio pilių statybai ir bėgimui per šaligatvį lyjant lietui.
9. Kažką, su kuo gali kvailai pasijuokti, nepriklausomai nuo to, ką tądien pasakė tavo bosas arba koks buvo akcijų kursas.
10. Teisę niekada nesuaugti.
11. Gali piešti pirštais, žaisti slėpynių, gaudyti jonvabalius ir tikėti, kad egzistuoja Kalėdų Senelis.
12. Tau nereikia teisintis, kad žiūri Pūkuotuko nuotykius šeštadienio rytais, eini į Disnėjaus filmus ir buri iš žvaigždžių.
13. Gali pasikabinti vaivorykščių, širdelių ir gėlyčių ant šaldytuvo durų.
14. Esi herojus, nes nukeli skraidančią lėkštę nuo stogo, nuimi dviračio ratus, kad ištrauktum įstrigusią skiedrą, pripildai baseiną, treniruoji futbolo komandą, kuri niekada nelaimi, bet visada gauna ledų po kiekvienos treniruotės.
15. Tu gauni teisę pirmas stebėti tokius istorinius įvykius kaip pirmas žingsnis, pirmas žodis, pirmas liemenukas, pirmas pasimatymas, pirmas kartas už vairo.
16. Tu tampi nemirtingas. Tu išaugini dar vieną šaką savo genealoginiame medyje ir, jei tau sekasi, daug šakelių, vadinamų anūkais.
17. Gauni psichologijos, mitybos, kriminalinės teisės, komunikacijos ir žmogiškojo seksualumo išsilavinimą tokį, kokio negali suteikti joks universitetas.
18. Savo vaiko akyse esi lyg Dievas.
19. Gauni nepalyginamą meilę.
20. Įgauni magiškos galios išbaidyti visus baubus ir siaubūnus iš po lovos, pagydyti sužeistą širdį, sutramdyti naktinį vakarėlį, padėti gyvenimo pamatus ir mylėti be galo, taigi vieną dieną...

Lygiai kaip tu, jie mylės savo vaikus, neskaičiuodami, kiek tai kainuoja.

Atsakyti
QUOTE(vaisku @ 2008 09 11, 09:09)
Na gerai, bandysiu kuo tiksliau išverst  smile.gif

Draugas stovi tavo gyvenimo šalikelėje ir išdidžiai džiūgauja kai tu laimi kiekvieną savo gyvenimo mūšį, bet tikras draugas kovoja ten kartu su tavimi.

Meilė tai kitiem suteikti galią tave sunaikinti, bet ir tikėjimas, kad jie to nepadarys.
Na aš čia daugmaž, angliškai gražiau skamba, bet esmė išlieka ta pati  blush2.gif

Aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vaisku @ 2008 09 11, 10:09)
Na gerai, bandysiu kuo tiksliau išverst  smile.gif

Na aš čia daugmaž, angliškai gražiau skamba, bet esmė išlieka ta pati  blush2.gif

super, vieną mintį pasiskolinsiu į parašą, tikiuosi niekas dėl nesupyks ax.gif
Atsakyti
"Laimingas tas,kas sveikas,turtingas tas,kas nepatyrė žalos"

'Gobšumas daro žmogų neturingą,nes šio pasaulio gausa nepraturtina gyvenimo".

"Jei nori,ką nors reikšti kitiems,per daug nenusipigink,o vertink save tiek,kiek manaisi esąs vertas".

"Daugiau reikalauk iš savęs ir mažiau iš kitų,taip išvengsi pykčio".
Atsakyti
QUOTE(Marsella @ 2008 09 10, 23:03)
Juk būna taip,
Kad myli ir svajoji,
Tik reikalingų žodžių nerandi...
O juos giliai, giliai krūtinėje nešioji...
O juos giliai giliai jauti širdy...
ax.gif

labai meilas,kažkas ant skype pas mane taip užsirąšes smile.gif
QUOTE(vaisku @ 2008 09 10, 23:25)
Keletas angliškų minčių (galėjau išverst, bet tada kartais dingsta pagrindinės minties efektas, bet jei kas norės tai išversiu)  smile.gif

A friend stands on the sidelines of your life, proudly cheering you on as you win each of life‘s battles but a true friend is there in the fight with you.

I can't isn't a reason to give up. It is a reason to try harder.

Just remember….when you think all is lost, the future remains. Bob Goddard

The worst lies are the ones you tell yourself late at night.

Love is giving someone the power to destroy you, but trusting them not to.  thumb_yello.gif

thumbup.gif bet kleituviškai gal enlabai skamba , bet irgi fainas šitas labai smile.gif

QUOTE(Gudri lape @ 2008 09 11, 08:58)
Sorry, bet mes turbut panasiose temose lankomes, ir man siek tiek tai krenta i akis, bet ar galima nespaminti forumo, nes mazdaug 80 proc. Jusu parasomo teksto yra sypseneles, pagyros... ir.t.t... Reiskite savo nuomone, diskutuokime, na, o pasidziaugti galima savyje ir nerasant viso to i eteri smile.gif kasdien tenka perskaityti po keliasdesimt puslapiu, is kuriu ketvirtadalis gaunasi vien sypseneles. Atsiprasau uz savo isreiksta nuomone, nepriimkite tai, kaip puolimo, izeidimo ar dar kaip ko...cia siaip, draugiskai.  4u.gif

Ai nu jo ... Sakoma ,kad pas batsiuvį batai kiauri,norėjau pasakyt,kad matai kitus ,bet ne save biggrin.gif juokiasi puodas ,kad katilas juodas :Dtikrai nepagalvojau ,turbūt priekabi buvau biggrin.gif ir beje pamąsčius čia forumas,mintim ,tom pačiom emocijom ,tad gal abi teisingai darom.
QUOTE(ruzava @ 2008 09 11, 13:43)
Ką gauni turėdamas vaiką:

1. Pavardės pratęsimą.
2. Dievo šmėkščiojimą kasdien.
3. Krizenimą po anklode kasnakt.
4. Meilės - daugiau nei tavo širdis gali sutalpinti.
5. Daug bučinių ir apsikabinimų.
6. Nesibaigiančią nuostabą dėl kalnų, skruzdėlių, debesų ir šiltų pyragėlių.
7. Ranką įsikibti (dažniausiai išteptą uogiene).
8. Kompaniją burbulų pūtimui, aitvarų leidimui, smėlio pilių statybai ir bėgimui per šaligatvį lyjant lietui.
9. Kažką, su kuo gali kvailai pasijuokti, nepriklausomai nuo to, ką tądien pasakė tavo bosas arba koks buvo akcijų kursas.
10. Teisę niekada nesuaugti.
11. Gali piešti pirštais, žaisti slėpynių, gaudyti jonvabalius ir tikėti, kad egzistuoja Kalėdų Senelis.
12. Tau nereikia teisintis, kad žiūri Pūkuotuko nuotykius šeštadienio rytais, eini į Disnėjaus filmus ir buri iš žvaigždžių.
13. Gali pasikabinti vaivorykščių, širdelių ir gėlyčių ant šaldytuvo durų.
14. Esi herojus, nes nukeli skraidančią lėkštę nuo stogo, nuimi dviračio ratus, kad ištrauktum įstrigusią skiedrą, pripildai baseiną, treniruoji futbolo komandą, kuri niekada nelaimi, bet visada gauna ledų po kiekvienos treniruotės.
15. Tu gauni teisę pirmas stebėti tokius istorinius įvykius kaip pirmas žingsnis, pirmas žodis, pirmas liemenukas, pirmas pasimatymas, pirmas kartas už vairo.
16. Tu tampi nemirtingas. Tu išaugini dar vieną šaką savo genealoginiame medyje ir, jei tau sekasi, daug šakelių, vadinamų anūkais.
17. Gauni psichologijos, mitybos, kriminalinės teisės, komunikacijos ir žmogiškojo seksualumo išsilavinimą tokį, kokio negali suteikti joks universitetas.
18. Savo vaiko akyse esi lyg Dievas.
19. Gauni nepalyginamą meilę.
20. Įgauni magiškos galios išbaidyti visus baubus ir siaubūnus iš po lovos, pagydyti sužeistą širdį, sutramdyti naktinį vakarėlį, padėti gyvenimo pamatus ir mylėti be galo, taigi vieną dieną...
Lygiai kaip tu, jie mylės savo vaikus, neskaičiuodami, kiek tai kainuoja.

Labai fainai parašyta smile.gif

QUOTE(viilda @ 2008 09 11, 18:14)
"Laimingas tas,kas sveikas,turtingas tas,kas nepatyrė žalos"

"Daugiau reikalauk iš savęs ir mažiau iš kitų,taip išvengsi pykčio".

bet nebūtinai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(RaimaMarisa @ 2008 09 11, 19:23)
Ai nu jo ... Sakoma ,kad pas batsiuvį batai kiauri,norėjau pasakyt,kad matai kitus ,bet ne save biggrin.gif juokiasi puodas ,kad katilas juodas :Dtikrai nepagalvojau ,turbūt priekabi buvau biggrin.gif ir beje pamąsčius čia forumas,mintim ,tom pačiom emocijom ,tad gal abi teisingai darom.

Labai fainai parašyta smile.gif
bet nebūtinai  cool.gif

Susidaro toks vaizdas, kad nori surinkti kuo daugiau žinučių biggrin.gif Galėčiau savo visas atsiduoti, kad nespamintum ax.gif
Visos mintys "fainai parašytos", visos jos gražios, nėra čia ką komentuot. Diskutuoti galima "bendraminčiuose" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Coochie Coo @ 2008 09 11, 20:33)
Susidaro toks vaizdas, kad nori surinkti kuo daugiau žinučių  biggrin.gif Galėčiau savo visas atsiduoti, kad nespamintum  ax.gif 
Visos mintys "fainai parašytos", visos jos gražios, nėra čia ką komentuot. Diskutuoti galima "bendraminčiuose"  4u.gif

ne oi man tų žinučių nereik biggrin.gif koks skirtumas kiek žmogus jį turi? manau joko biggrin.gif
gerai eji kažkam trukdo nerašysiu blush2.gif atsiprašau blush2.gif o dėl minčių , man tai ne visos gražios cool.gif
Atsakyti
QUOTE(RaimaMarisa @ 2008 09 11, 19:38)
ne oi man tų žinučių nereik biggrin.gif koks skirtumas kiek žmogus jį turi? manau joko  biggrin.gif
gerai eji kažkam trukdo nerašysiu  blush2.gif atsiprašau  blush2.gif o dėl minčių , man tai ne visos gražios  cool.gif

Man irgi atrodo, kad jokio skirtumo, na po 100ž. jau gali ateiti į "Už miegamojo durų" tik tiek. biggrin.gif

Suprask, kad tvarka turi būti, jeigu visos pradėsim vardint "šita graži, o šita ne", "kaip faina", "man nepatinka" arba kiekvieną postą komentuosim šypsenėlėm " thumbup.gif 4u.gif " tai čia bus toks bardakas, kad pati nespėsi skaityt ir komentuot. Taip, kad neterškim ir bus švaru ir malonu skaityti. Lygiai taip pat ir kitose temose, šypsenėlės ir posto komentavimas vienu ar dviem žodžiais vadinamas spamu ir yra nepriimtinas smile.gif
Atsakyti
Ir kodėl gi mes, keldami didžiausius tikslus sau ir kitiems, nesusimąstome, kad paprastuose dalykuose slypi laimė... Žvilgsnyje, prisilietime, apkabinime...Kodėl nuolat skubame kontroliuoti vienas kitą, planuoti, o nesidžiaugiame tuo, ką turime dabar... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RaimaMarisa @ 2008 09 10, 19:21)
gal  smile.gif , bet ne visada ,kartais žmogus begalo išmintingas , bet jo išvados būna netgi kvailos  blush2.gif

kaip tai? jei ismintingas, tai ir isvadas turetu atitinkamas daryti ax.gif
Atsakyti
Kartais geriau liežuvį prikąst, negu po to norėt jį nusikąst
Atsakyti