Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios, pamokančios mintys

QUOTE(winona @ 2008 09 04, 20:05)
“…pasaulyje yra daug grožio. Kartais man atrodo, kad aš visa tai matau vienu metu ir to man per daug. Mano širdis prisipildo tarsi balionas, kuris tuoj sprogs. Ir tada aš prisimenu atsipalaiduoti ir nebandyti kabintis į gyvenimą. Ir tada jis teka pro mane kaip lietus. Ir aš jaučiu tik dėkingumą už kiekvieną savo kvailo mažo gyvenimo akimirką…”

wub.gif  wub.gif

wub.gif Taip artima...
Atsakyti
Geras meno vartotojas yra tas, kuris yra atviras jam, tas, kuris leidžia žaisti jo jausmais. Jis tarsi tuščia jausmų talpykla.

Geras menininkas yra tas, kuris sugeba manipuliuoti jausmais. Tas, kuris sugeba apgyvendinti jo norimą jausmą vartotojo viduje.

wub.gif
Atsakyti
Jei lenkiesi, kai lenktis galima, ir išsitiesi, kai išsitiesti galima, panašus esi į šešėlį. Jei tyli, kai neklausia, ir atsakinėji, kai esi klausiamas, panašus esi į aidą. Tačiau kokia nauda iš šešėlio ir aido? — [Mo Ti]

4u.gif
Atsakyti
Winona, labai gražus parašas ax.gif
Atsakyti
Ar kada nors turejai daugiau uz meile ? Uz siluma, uz draugyste, uz kito sypsena ?.. Ar pagalvojai ka darytum jei tai prarastum ? Vertink tai ka dabar turi, nes sunku pasakyti koks brangus zmogus, kai jo jau nera... pakelk galva... istiesk rankas i kito sirdi... mylek karsciau uz ugni... tikek labiau nei dabar... suspausk draugyste delne ir nepaleisk jos niekada...

Keršyti dažnai yra tas pats, kas kandžioti šunį, kad įkando. [O. O' Melis]

..Iš ko juokiesi?
-Ar turi draugą apie kurį pagalvojus,norisi šypsotis?
-Ne.
-Tai negerai!

Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 09 05, 16:04)
Winona, labai gražus parašas  ax.gif

ačiū labai!kaip malonu girdėt,net neįsivaizduojat thumbup.gif taip norėčiau,kad merginos dažniau rašytųsi parašiukus,aš ir noriu paskaitinėt mielybių rolleyes.gif
QUOTE(Ditė @ 2008 09 05, 19:50)

..Iš ko juokiesi?
-Ar turi draugą apie kurį pagalvojus,norisi šypsotis?
-Ne.
-Tai negerai!

drinks_cheers.gif o aš turiu turbūt tokių draugų
Atsakyti
"Vis dar jauciu anuometini jausma, ta, kuri jausdavau laikydamas jo ranka, kai taip zingsniuodavome kartu, ta lengva ir drauge galinga jausma, paprasta ir drauge neapsakoma. Kas ji yra patyres, zino, ka reiskia suspausti savo vaiko ranka, kai jis ja istiesia.Tose susijungusiose rankose slypi saugumo, meiles, pasitikejimo jausmas. Toks yra gyvenimas:kas nakti mirsta tas, kuo buvome vakar, ir kas ryta gimsta tas, kuo busime siandien."
Atsakyti
mes turim bendra praeiti,bendrus draugus,bendra buta,bendra soda...bet tik dabar supratom,kad neturime bendros ateities,bendru svajoniu,bendros meiles...tad mes isiskirsime...paprasciausiai atsistosim ir nueisim i priesingas puses...taip kaip nueina daugelis kitu...mes busime kaip jie,kaip tie kiti...nors niekada tuo netikejom...pameni kaip svajojom buti amzinai kartu?..pameni?as ne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aisteee26: 06 rugsėjo 2008 - 06:35
pabukime salia...
be zodziu,priesaiku,dirbtiniu,netikru... pabukim-spinduliu, lietuj suzvarbusiam... pabukim lietumi, sausroj issekusiam... pabukim delnu glostanciu, kancios isvargintam, pabukime akiu sviesa,sviesos netekusiam... prigluskim sirdimi,laseli ramumos padovanokime, tylaus gerumo malda paaukokime... dazniau pabukime salia-kancioj,dziaugsme-pabukime kartu-savi,kaip broliai,seses-as ir tu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aisteee26: 06 rugsėjo 2008 - 07:14
Rytdiena nesvarbu, nes gyvenu šiandien...
Horacijus

Atsakyti
mažytė mintis gali pakeisti daugelio likimus...
vienas klavišo spūstelėjimas gali apversti gyvenimus...
vienas "pasilieku" gali tapti nepakeičiamas...
vienas išėjimas, ir niekada negalėsi grįžti pro duris, kurias uždarei su trenksmu...
viena minutė gali būti lemtinga.. kiekviena minutė tokia ir yra...
Atsakyti
QUOTE(Ditė @ 2008 09 05, 21:50)
Ar kada nors turejai daugiau uz meile ? Uz siluma, uz draugyste, uz kito sypsena ?.. Ar pagalvojai ka darytum jei tai prarastum ? Vertink tai ka dabar turi, nes sunku pasakyti koks brangus zmogus, kai jo jau nera... pakelk galva... istiesk rankas i kito sirdi... mylek karsciau uz ugni... tikek labiau nei dabar... suspausk draugyste delne ir nepaleisk jos niekada...
Keršyti dažnai yra tas pats, kas kandžioti šunį, kad įkando. [O. O' Melis]

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti