QUOTE(Coochie Coo @ 2008 08 31, 18:53)
Manau meilė yra- meilė sau.
[i]
Gryniausia meilės forma neturi nė lašelio egoizmo. Tu myli žmogų, nereikalaudamas iš jo atsako, negriaudamas jam gyvenimo, jei jis pasirinko ne tave. Tavo meilė reiškiasi tik tuo, kad nori matyti jį laimingą
Daug dažniau sutinkama egoistinė meilė. Asmuo teigia (mano) mylintis kitą asmenį, o iš tiesų tik nori, kad tas asmuo jį mylėtų. Visas jo švelnumas, elgesys nukreiptas tik į tai, kad gautų iš kito asmens atsaką.
....
[i]
Gryniausia meilės forma neturi nė lašelio egoizmo. Tu myli žmogų, nereikalaudamas iš jo atsako, negriaudamas jam gyvenimo, jei jis pasirinko ne tave. Tavo meilė reiškiasi tik tuo, kad nori matyti jį laimingą
Daug dažniau sutinkama egoistinė meilė. Asmuo teigia (mano) mylintis kitą asmenį, o iš tiesų tik nori, kad tas asmuo jį mylėtų. Visas jo švelnumas, elgesys nukreiptas tik į tai, kad gautų iš kito asmens atsaką.
....
turbūt kol kas nieko nemylėjai?
-dėl minčių.Aš labai negreit pripažįstu sau tokius dalykus kaip meilė.Bet tikrai buvo tokių laikų,kai sienom lipau,pasiutiškai mintim buvau įsikibus į vieną ar kitą žmogų,bet linkėdavau jam gero.Kad ir laimės su kita.Švelnumo,atsako,meilės norisi sulaukt,bet va turbūt tuo ir skiriasi tavo išvardintos meilės:gryna ir egoistiška juk galima mylėti gryniausia meile kitą žmogų linkiu pamilt ir būti mylima būtent tokia meile