Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios, pamokančios mintys

QUOTE(Pingvinukas @ 2008 08 22, 21:34)
Nėra nieko geriau už gerą draugą, nebent geras draugas su dėžute šokolado  4u.gif

/Linda Greyson/

superinis posakis bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Verčiau būsiu ryškiausiu meteoru negu amžina, bet susnūdusia planeta... Dž. Londonas

Žmogui reikia eiti ten, kur sunku, nes kur lengva, gali nueiti kiekvienas

Žmogaus gyvenimas panašus į geležį: nevartojamas rūdyja Katonas

Visuomet atsilieka tas, kuris nedrįsta aplenkti. M.E.Kvintilianas

Tik pasiekę tikslą sužinome, kad kelias buvo tinkamas. P.Valeri

Svetimos ydos visada mums prieš akis, o savo - už nugaros. Seneka
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 08 22, 21:34)
Nėra nieko geriau už gerą draugą, nebent geras draugas su dėžute šokolado  4u.gif

/Linda Greyson/

Ačiū labai graži mintis 4u.gif
Atsakyti
Laimes akimirkos,kuriomis dziaugiames,uzklumpa netiketai.
Ne mes jas surandame-jos pacios suranda mus.

Eslis Montegiu
Papildyta:
Tarp namu ir parduotuves yra laimes telkineliai.
Paukstis,sodas,draugo pasveikinimas...Saules atokaitoje kate,
kuria reikia paglostyti.Pasinaudok jais arba praeik pro sali.
Tai priklauso tik nuo taves.

Pem Braun
Atsakyti
Laimės paslaptis paprasta: suvok, ką iš tiesų norėtum daryti, ir visomis jėgomis siek tikslo. Tada tavo gyvenime atsiras gerovė, o visi troškimai ims pildytis lengvai ir greitai.
Iš knygos "Vienuolis kuris pardavė Ferrari"
Atsakyti
išminties menas- žinoti į ką neverta kreipti dėmesio (V.Džeimsas)

tai, kas pasiekta, netrukdo siekti toliau (D.Kleinas)

QUOTE(dainele35 @ 2008 08 25, 23:38)
Tarp namu ir parduotuves yra laimes telkineliai.
Paukstis,sodas,draugo pasveikinimas...Saules atokaitoje kate,
kuria reikia paglostyti.Pasinaudok jais arba praeik pro sali.
Tai priklauso tik nuo taves.

Pem Braun

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Pasaulis myli svajotojus, bet apdovanoja veikliuosius, nes jie yra kūrėjai. Kiekvienas gali svajoti, tačiau tik tiems, kurie pasiryžta sekti savąja svajone, yra lemta pajusti išsipildymo skonį.
Sara Robbins
Atsakyti
...Ateitį žmogus pasitinka praeitimi...
Pearl S. Buck

...Reikia jėgų energingai įžengti į kiekvieną mūsų gyvenimo dieną...
Karen Casey
Atsakyti
QUOTE(Indrul @ 2008 08 27, 21:06)
...Ateitį žmogus pasitinka praeitimi...
  Pearl S. Buck

Prasmingi zodziai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Atėjau į šį pasaulį ne tam, kad padaryčiau jį gera vieta gyventi, bet tam, kad tiesiog būtų galima jame gyventi - kad ir koks bebūtų pasaulis, geras ar blogas...
H.D.Thoreau
Atsakyti
Žmonės, turintys Viltį, sugeba geriausiai gyventi dabartimi... Džiaugimasis šia akimirka, rūpinimasis kasdieniais dalykais yra pagarbos būčiai ir tikėjimo gyvenimu ženklai. Viltis mums sako: tik dabartis yra vertinga - tai viskas, ką turime...
Karen Casey
Atsakyti
"Dabar, kai jau esu senas, pavarges ir vienisas, atsigrezus atgal atrodo, tarsi mano gyvenimas butu kazkieno kito gyvenimas. Nebera zmoniu, kuriuos mylejau. Viena po kito juos prarijo metai. Man liko atsiminimai, bet ju negana. Tie atsiminimai tusti, nes atmintis nepajegia ju sugrazinti taip ryskiai kaip kadaise. Sausos, bejausmes nuotrupos-ir jos, atrodo, lyg priklausytu kazkam kitam. Praradau ne atminti, o atsiminimu ilgesi...Niekada nebunu toks kaip kadaise, o tik toks, kokiam man leidzia buti senatve-zmogus, kuris stumia savo dienas atsiribojes ne tik nuo kitu, bet ir nuo saves. Taciau samones gelmese mano esme nepasikeite-ji liko tokia pat kaip ir tuomet, kai man buvo dvidesimt ar keturiolika, o gal net devyneri.Tiesa, be aniems laikams budingo tyrumo, be virpuliuku ar dziaugsmu, sutramdyta gyvenimo negandu, sunaikinta ligos, bet mano giliausia esme-dabar jau zinau-nepaseno. Turiu vaiko, kuriuo kadaise buvau, siela ir senio, kuriuo dabar esu, kuna."(Lorenzo Licalzi "Ko tu is manes tikiesi?)

Skaudu, liudna, bet tai taip tikra verysad.gif
Atsakyti