Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios, pamokančios mintys

Jauni vyrai nori buti istikimi,bet nebuna,seniai nori buti neistikimi,bet negali lotuliukas.gif

Vyrai valdo pasaulį, o moterys valdo vyrus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tabanakana @ 2008 08 15, 17:19)
http://www.cha.lt/20...apie_meile.html
Nors aš jį tik vakar pamačiau, bet man nepaliko didelio įspūdžio. Neapsiverkiau. schmoll.gif  Gal dar per jauna, bet mano manymu apsiverkti galima dėl kitų dalykų, real. blush2.gif

Nors as esu labai jautri tokiems dalykams, bet si kart irgi neapsiverkiau.. Vienu momentu net juokas sueme, va kokia mergaite clumsy, tai muilo i akis privare, tai kazkoki gerima ant nuotrauku ispila, tai chemikalus ant akiu... lotuliukas.gif Nezinau, kazkaip siaip sau tas filmukas, nors tema grazi...
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 08 16, 01:06)
Prieš rodydamas...
Žiūriu mano buvusi citata apie pirštą jums patiko  mirksiukas.gif

Oi, aš tą citatą radau visai kitame puslapyje, nemaniau ir nežinojau, kad jūs ja naudojotės. blush2.gif
Muzika yra oro poezija. J. Paulis
Kol mylime, tol atleidžiame. F. de Larošfuko
Jei nori būti mylimas - mylėk. Hekatonas
Laimė visuomet akina. T. Dreizeris

Papildyta:
http://www.cha.lt/20...apie_meile.html
Nu, nesąmonė kažkokia, gi galėjo mirusio žmogaus ragenas jai įdėti, ir abu būtų buvę laimingi. Tikrai tarp jų kažkas rutuliojosi, bet va reikėjo jam taip padaryti. doh.gif Manau būna didesnių meilės apraiškų [išraiškų]. ax.gif
Atsakyti
Miegas yra mirties repeticija.
Papildyta:
QUOTE(Šilenė @ 2008 08 15, 12:41)
Žmogus gyvenime gyvena ir neregimais siūlais prisiriša prie žmonių, kurie ji supa..
Ateina išsiskyrimo valanda, siūlai išsitempia ir trūksta, liūdnai skambėdami, lyg smuiko stygos. Ir kiekvieną kartą kai siūlai trūksta, arti širdies žmogus pajunta aštrų skausmą...

Labai teisingi žodžiai
Atsakyti

Tik tada, kai prarandi viska,supranti, kad nieko ir neturėjai.
Atsakyti
Ne vienas geras poelgis,kad ir koks mazas butu, nera beprasmis. Ezopas

Didziausia is visu klaidu yra nedaryti nieko,jei negali padaryti daug. S.Smith

Ne kiekvienas grožis įkvepia meilę: kartais jis džiugina akį, bet nepavergia širdies...

Neimk i sirdi to,kas telpa i kisene...
Atsakyti
Любовь - это вам не просто так, ею надо заниматься biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gembird @ 2008 08 16, 12:36)
Vyrai valdo pasaulį, o moterys valdo vyrus thumbup.gif

drinks_cheers.gif

bendra tarp žmonių viena- jie visi skirtingi (R.Zendas)

Apakusiam nuo savęs joks okulistas nepadės (E.Krotkis)
Atsakyti
o man tas klipukas "kiss because i am girl" tai labai patiko 4u.gif net ašarėlė nuriedėjo 4u.gif mintis kuri jame perteikta tai labai graži. nors aš pabaigą pakeisčiau tongue.gif žmogus gali mylėti ir nematydamas, o jausdamas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2008 08 13, 17:31)
Ir cia tikros meiles israiska o dar vaikiska wub.gif
http://www.metacafe....3848/real_love/

o jezau blink.gif nesitikėjau....verkiau kaip kokia penkemetė blink.gif asmeniškai man, tokie klipai įkvepia būti geresniai wub.gif
Atsakyti
Kas gali taip paprastai neapkęsti arba mylėti, tam galima tik paydėti jo primityvumo.
Iš E.M. Remarko knygos
Atsakyti
Santuoka - tai gatvė su dvipusiu eismu. rolleyes.gif
Atsakyti