Užtenka minutės, kad žmogaus nekęstum.
Užtenka valandos, kad žmogų pamėgtum.
Užtenka dienos, kad žmogų įsimylėtum.
Prireikia viso gyvenimo, kad žmogų pamirštum...
Gyvenimas ne tos dienos, kurios praėjo, o tos kurios liko neužmirštamos (gaila, tik neatsimenu kieno sitos mintys)
Ar zinai, kodel mes uzsimerkiam: -Kai miegam...? - Kai verkiam...? -Kai svajojam...? Kai buciuojames...? Todel, kad patys graziausi dalykai yra ...NEMATOMI.....
Kaip puiku gauti telegramą, kuri pritrenkia tave, verčia atsikelti vidurnaktį, lėkti į stotį: Skubėk! Tu man reikalingas! Mes labai greit surandame bičiulių, padedančių mums, ir tik labai pamažu įgyjame draugų, reikalaujančių mūsų pagalbos. Antuanas de Sent Egziuperi"
QUOTE(lelexx @ 2008 08 13, 21:12)
atsiprasau, bet nesupratau pabaigos....kodel jis nemato?
kaip jau minėjo Alder, tas vaikinas atidavė jai savo akis, savo regėjimą. ji, priėjusi prie jo su tais akiniais nuo saulės, prisiminė, kaip pajuto jį šalia ligoninėje, šalia savęs operacinėje ir suvokė, kodėl dabar ji mato, o jis- ne...
bent jau aš taip supratau
Papildyta:
QUOTE(gembird @ 2008 08 14, 10:44)
Užtenka minutės, kad žmogaus nekęstum.
Gyvenimas ne tos dienos, kurios praėjo, o tos kurios liko neužmirštamos (gaila, tik neatsimenu kieno sitos mintys)
Ar zinai, kodel mes uzsimerkiam: -Kai miegam...? - Kai verkiam...? -Kai svajojam...? Kai buciuojames...? Todel, kad patys graziausi dalykai yra ...NEMATOMI.....
Kaip puiku gauti telegramą, kuri pritrenkia tave, verčia atsikelti vidurnaktį, lėkti į stotį: Skubėk! Tu man reikalingas! Mes labai greit surandame bičiulių, padedančių mums, ir tik labai pamažu įgyjame draugų, reikalaujančių mūsų pagalbos. Antuanas de Sent Egziuperi"
nepakartojama
Papildyta:
pingvinuk, istorija apie moterį ir tas bandeles-
"Heaven closes, hell freezes" čia tinkantis mano šiandienai
Kelias į sėkmę visada remontuojamas. A.Kivinovas
Pats baisiausias pasaulyje bankrotas - kai žmogus praranda gyvenimo džiaugsmą. M.Arnaldas
Pats baisiausias pasaulyje bankrotas - kai žmogus praranda gyvenimo džiaugsmą. M.Arnaldas
QUOTE(White_Crow @ 2008 08 14, 14:42)
"Heaven closes, hell freezes" čia tinkantis mano šiandienai
kaip būtų galima išverst, kad turėtų mintį?
QUOTE(ruzava @ 2008 08 14, 17:54)
kaip būtų galima išverst, kad turėtų mintį?
Rojus užsidaro, pragaras užšąla
"ne vien tik grozis viska lemia..
ne grazios akys ar plaukai..
pasaulyja vien grozio maza-
svarbu zmogus ir jo jausmai!!.."
Mes ieškom neužšąlančio meilės uosto, bet pamirštam būti šiltąja srove. (V. Karalius)
Ieškodamai grožio, keliaujame po visą pasaulį, tačiau turime turėti grožio savyje, antraip jo nerasime
Meile yra ne tada,kai randi su kuo gyventi,o tada, kai randi be ko negali gyventi....
Mes ieškom neužšąlančio meilės uosto, bet pamirštam būti šiltąja srove. (V. Karalius)
Ieškodamai grožio, keliaujame po visą pasaulį, tačiau turime turėti grožio savyje, antraip jo nerasime
Meile yra ne tada,kai randi su kuo gyventi,o tada, kai randi be ko negali gyventi....
Žmogus gyvenime gyvena ir neregimais siūlais prisiriša prie žmonių, kurie ji supa..
Ateina išsiskirimo valanda, siūlai išsitempia ir trūksta, liūdnai skambėdami, lyg smuiko stygos. Ir kiekvieną kartą kai siūlai trūksta, arti širdies žmogus pajunta aštrų skausmą...
Ateina išsiskirimo valanda, siūlai išsitempia ir trūksta, liūdnai skambėdami, lyg smuiko stygos. Ir kiekvieną kartą kai siūlai trūksta, arti širdies žmogus pajunta aštrų skausmą...
Meile-visu galingiausia aistra,nes ji vienu metu uzvaldo galva,sirdi ir kuna.Volteras
Meilė yra laisvės gėlė. Jeigu bandysite ją pagrobti ir išlaikyti, ji, be abejo, nuvys kaip ir bet kokia gėlė, nupjauta ir pamerkta į vazą, ar bet koks drugelis, pagautas ir prismeigtas prie lentos.
Persekiotojai meilės niekada nepagaus
Meilė žydi tik tada, kai nieko nereikalaujama.
Meilė vysta, kai su kuo nors lyginama.
Meilė negali būti laikoma ir saugojama kaip piniginis indėlis banko sąskaitoje, numatant jį ateityje atsiimti. Jokia draudimo kompanija nesudarys su jumis sutarties meilei apdrausti. Džaneta Reinvoter
Tik neieškok jos pasauly. Prasmę gali rasti vien savyje. Ričardas Gavelis, Vilniaus džiazas
Gyvenimas nenumatė padaryti iš mūsų tobulybės. Tobulybių vieta muziejuje. E.V.Remarkas
Meilė yra laisvės gėlė. Jeigu bandysite ją pagrobti ir išlaikyti, ji, be abejo, nuvys kaip ir bet kokia gėlė, nupjauta ir pamerkta į vazą, ar bet koks drugelis, pagautas ir prismeigtas prie lentos.
Persekiotojai meilės niekada nepagaus
Meilė žydi tik tada, kai nieko nereikalaujama.
Meilė vysta, kai su kuo nors lyginama.
Meilė negali būti laikoma ir saugojama kaip piniginis indėlis banko sąskaitoje, numatant jį ateityje atsiimti. Jokia draudimo kompanija nesudarys su jumis sutarties meilei apdrausti. Džaneta Reinvoter
Tik neieškok jos pasauly. Prasmę gali rasti vien savyje. Ričardas Gavelis, Vilniaus džiazas
Gyvenimas nenumatė padaryti iš mūsų tobulybės. Tobulybių vieta muziejuje. E.V.Remarkas
QUOTE(Agnutė @ 2008 08 15, 09:10)
Rojus užsidaro, pragaras užšąla
ačiū, Agnute
QUOTE(gembird @ 2008 08 15, 12:05)
"ne vien tik grozis viska lemia..
elementaru, bet nepakartojama
Papildyta:
nėra prasmės prisiminti praeitį, jei ji neturi įtakos dabarčiai (Č.Dikensas)
http://www.cha.lt/20...apie_meile.html
Nors aš jį tik vakar pamačiau, bet man nepaliko didelio įspūdžio. Neapsiverkiau. Gal dar per jauna, bet mano manymu apsiverkti galima dėl kitų dalykų, real.
Nors aš jį tik vakar pamačiau, bet man nepaliko didelio įspūdžio. Neapsiverkiau. Gal dar per jauna, bet mano manymu apsiverkti galima dėl kitų dalykų, real.