Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios, pamokančios mintys

QUOTE(viilda @ 2008 08 10, 16:55)
"Meilė yra santuokos ir šeimos pagrindas.Meiles stygius gali pakenkti žmonių gyvenimui ir užkirsti kelią normaliam vystymuisi.Tvirčiausia gyvenimo pilnatvės prielaida yra gebėjimas mylėti ir būti mylimam.Gaila,kad žmonės įsivaizduoja meilę sentimentaliai ir vaikiškai.Tikra meilė žmogaus nesukausto.Brandi asmenybė niekada nesiekia savo jausmais prirakinti prie savęs kitą,bet nori,kad jis būtų laisvas kaip ir pats.Lygiai kaip kitos kuriamos jėgos,meilė gyvuoja tik būdama laisva.Mylėti reiškia suteikti kitam tai,ko jo,o ne tavo gerovei labiausiai reikia.Meilė kuria gerą atmosferą ir palankią dirvą augti ir bręsti kitiems."

wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
"Paimkite dvylika mėnesių,labai švariai nuvalykite,kad neliktų kartėlio,šykštumo,smulkmeniškumo ir baimės;kiekvieną mėnesį padalykite į 30 ar 31 dalį taip,kad atsargų užtektų metams.
Kiekviena diena ruošiama atskirai iš vienos dalies darbo ir dviejų dalių geros nuotaikos bei humoro.Pridėkite tris kupinus valgomuosius šaukštus optimizmo,trupinėlį ironijos ir žiupsnelį takto.Masę gausiai užpilkite meile smile.gif Gatavą patiekalą papuškite dėmesingumo žiedeliais ir kasdien pateikite su gera nuotaika ir puodeliu arbatos". 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viilda @ 2008 08 10, 20:24)
"Paimkite dvylika mėnesių,labai švariai nuvalykite,kad neliktų kartėlio,šykštumo,smulkmeniškumo ir baimės;kiekvieną mėnesį padalykite į 30 ar 31 dalį taip,kad atsargų užtektų metams.
Kiekviena diena ruošiama atskirai iš vienos dalies darbo ir dviejų dalių geros nuotaikos bei humoro.Pridėkite tris kupinus valgomuosius šaukštus optimizmo,trupinėlį ironijos ir žiupsnelį takto.Masę gausiai užpilkite meile smile.gif Gatavą patiekalą papuškite dėmesingumo žiedeliais ir kasdien pateikite su gera nuotaika ir puodeliu arbatos". 4u.gif  4u.gif  4u.gif

thumbup.gif assa.gif thumbup.gif
Atsakyti
Moterys moka džiaugtis smulkmenomis, pavyzdžiui vos riešutėlio dydžio deimantu biggrin.gif

Daugumai žmonių išsiauklėjimas neleidžia kalbėti pilna burna, bet jie nesusimąstydami kalba tuščia galva (O.Vaildas)

Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2008 08 11, 18:39)
Moterys moka džiaugtis smulkmenomis, pavyzdžiui vos riešutėlio dydžio deimantu biggrin.gif

Daugumai žmonių išsiauklėjimas neleidžia kalbėti pilna burna, bet jie nesusimąstydami kalba tuščia galva (O.Vaildas)

thumbup.gif
Atsakyti
Gal ir pasikartosiu, bet jei taip, tai labai nepykit 4u.gif blush2.gif ax.gif

Už lango blaško0s rudeniniai lapai,
O sieloje dar vasara karšta.
Taip nesinori šokti rudeninio tango
Ir kęsti šaltį širdyje.

Nenuramins ruduo širdies troškimų,
Ir neištirps jausmai audringam lietuje.
Žinau, kad greitai baigsis šitas metas
Ir svaigs galva pavasario šėlsme.

Dabar tik reikia vieno trokšti:
Kad kuo greičiau vėl būtume drauge,
Ir meilė klaidžiotų žeme.

O tu pažvelk. Pažvelk kaip vienas tu temoki,
Bučiuok šioj vasaros nakty,
Norėčiau prisimint aš tavo juoką,
Gilias akis ir lūpas... užmaršty.

Ir patikėk, mylėti aš nemoku,
Ir nebelauk, kad vėlei pas tave sugrįšiu aš.
Regėk mane kaip angelą sparnuotą,
Ir lauk, tik savo sapnuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 11 rugpjūčio 2008 - 23:22
"Ryžtingas vyras daugiau padarys su veržliarakčiu nei neryžtingas,turėdamas visą įrankių dėžę".

"Kas savęs nelaiko geriausiu,tas ir nepriskiriamas prie geriausių.(Johann Wolfgang Geothe)
Atsakyti
"Šiandien dangus tas pats, tik mes jau kitaip į jį žiūrime" 4u.gif
Atsakyti
man turbut pats geriausias meiles prisipazinimas ir irodymas atskleistas siame klipe..ar jus del savo antros puseles taip padarytumet?
http://www.cha.lt/20...apie_meile.html
Atsakyti
"Šypsena nieko nekainuoja, duoda daug.Ji švysteli kaip žaibas ir ilgam įsimena.
Jos negalima nupirkti,išprašyti, išsinuomoti ar pavogti.Ji apskritai neįkainuojama,nes dovanojama savo noru.Sutikę ką nors,kas rūpesčių spaudžiamas pamiršo šypsotis,nudžiuginsite jį bent šypsena smile.gif
Niekam tiek nėra reikalinga šypsena,kaip tam,kuris visai pamiršo šypsotis."

"Dovavota šypsena grįžta atgal".(Indų išmintis)
"Trumpiausias kelias tarp dviejų žmonių yra šypsena".
"Kartais ima sunkiai barškėti gyvenimo vežimas.Kai vežėjas patepa jį humoru,vežimas rieda toliau."
Atsakyti
Undi,filmas drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2008 08 13, 11:26)
man turbut pats geriausias meiles prisipazinimas ir irodymas atskleistas siame klipe..ar jus del savo antros puseles taip padarytumet?
http://www.cha.lt/20...apie_meile.html

apsiverkiau unsure.gif
Atsakyti