Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios, pamokančios mintys

Papildyta:
Vaikinas ir jo mergina važiavo motociklu apie 200 km/h.
Mergina: Sulėtink,aš bijau.
Vaikinas: Nebijok, tai smagus žaidimas.
Mergina: Prašau, padarysiu viską, kad tik sulėtintum.
Vaikinas: Gerai, apkabink mane labai stipriai.
Mergina: Gerai gerai tik sulėtink greitį. (Mergina jį apkabino)
Vaikinas: Ar galėtum nuimti mano šalmą, nes jis man trukdo, ir užsidėti sau. (Mergina nuėmė šalmą ir užsidėjo sau)
Vaikinas: O dabar pabučiuok mane, ir pasakyk, kad myli.
Mergina: Myliu tave. (Mergina jį pabučiavo) .
Kitą dieną laikrašty: Vakarykščiam dviejų jaunuolių įvyky, kuris įvyko mieste žuvo vienas asmuo. Pasirodė, jog motociklo vairuotojas kelionės vidury sužinojo, jog jo stabdžiai neveikia, tad davė savo merginai savo šalmą ir paprašė jos pasakyti, kad jinai jį myli ir pajausti paskutinį mylimosios bučinį, kuriai atidavė savo gyvenimą...
[/quote]

Jetau kaip ziauru - net siurpas perbego visu kunu. MEILE....
Atsakyti
Mano nauja geriausia draugė:

Šiandien sutikau aš šaunią naują draugę,
Kuri iš karto suprato mane.
Buvo keista, kad ji suvokė viską,
Ką norėjau jai pasakyti.

Ji išklausė mano bėdas,
Ji išklausė mano svajones.
Mes kalbėjomės apie gyvenimą ir meilę.
Atrodo, kad ir ji tai patyrė.

Neatrodė, kad ji norėtų įvertinti mane,
Nes žinojo, kaip aš jaučiuosi.
Ji tiesiog priėmė mane
Ir visas mano bėdas.

Ji nepertraukdavo manęs
Ir nereikšdavo savo nuomonės.
Ji tik išklausydavo mane kantriai
Ir nenueidavo šalin greitai.

Norėjau, kad ji suprastų,
Kiek daug tai man reiškia,
Bet kai priėjau jos apglėbti,
Kažkas nustebino mane.

Ištiesiau rankas pirmyn
Ir norėjau prisitraukti ją artyn.
Bet staiga supratau, kad mano geriausia draugė
Buvo ne kas kitas, o veidrodis.

unsure.gif
Atsakyti
mano laisvė vardu bedarbio pašalpa. biggrin.gif

mirtis yra vienintelis susitikimas, neužfiksuotas jūsų darbų planavimo knygelėje.

viskas laikina ir viską galima nupirkt. žmogus- toks pat produktas kaip ir kiti, su nustatyta pardavimo data "geriausias iki..." unsure.gif

(F.Beigbeder)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruzava: 18 liepos 2008 - 15:03
Paprasti dalykai - ypatingiausi, bet tik išminčiai sugeba juos pamatyti.

Galimybė įgyvendinti savo svajonę - štai, kas gyvenimą daro įdomų.

Paulo Coelho "Alchemikas"
Atsakyti
Akys nemato, jei širdis liepia joms apakti. - Seneka

Paprastai paskutinis juokiasi tas, kuriam priešakyje stinga vieno danties. - B.Spinoza

Oh, jau tie vyrai: ir gyventi su jais sunku, ir nušauti gaila.
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif norėčiau paklaust jūsų, gal kartais žinot kokių gražių žodžių, eilėraščių, pasakojimų apie mamas? arba gal galėtumėt mestelt kokių nuorodų?
gal pasirodysiu gobšuolė, bet man reikia daug biggrin.gif noriu mamai jos gimtadieniui padaryt knygutę su visokiausiais gražiais žodžiais... ax.gif blush2.gif
padėkit... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2008 07 19, 20:37)
Sveikos, mergaitės 4u.gif  norėčiau paklaust jūsų, gal kartais žinot kokių gražių žodžių, eilėraščių, pasakojimų apie mamas? arba gal galėtumėt mestelt kokių nuorodų?
gal pasirodysiu gobšuolė, bet man reikia daug biggrin.gif  noriu mamai jos gimtadieniui padaryt knygutę su visokiausiais gražiais žodžiais... ax.gif  blush2.gif
padėkit... 4u.gif

čia daugiau tiesiog apie moterį, bet ir mamai labai tinka.

Moters sukūrimas

Viešpats kurdamas moterį jau šeštą dieną dirbo viršvalandžius. Pasirodęs Angelas paklausė: "Kodėl tiek daug laiko praleidi prie jos?" Viešpats atsakydamas tarė: " Ar matei intrukciją? Ji turi nebijoti drėgmės, bet būti ne plastmasinė; ją turi sudaryti 200 judančių dalių, visos jos keičiamos; ji turi būti varoma vien juoda kava ir maisto likučiais; jos keliai turi būti tokio dydžio, kad vienu metu tilptų du vaikai, bet jai atsistojus atrodytų grakštūs; jos bučinys turi išgydyti viską: pradedant įdrėkstu keliu ir baigiant sudaužyta širdimi; ji turi turėti šešias poras rankų." Angelą pribloškė šiai būtybei keliami reikalavimai. "Šešios poros rankų! Na, jau ne!" - sušuko Angelas. Viešpats atsakė: "O ne rankose bėda. O trijose porose akių, kurios privalomos kiekvienai motinai!" "Ir visa tai tipiniame modelyje?" - paklausė Angelas, turėdamas omenyje tris poras akių. Viešpats linktelėjo: "Taip, viena pora akių, kad motina matytų kiaurai uždarytas duris, kai ji klausia savo vaikų, ką jie veikia, nors ji tai jau žino. Kita pora pakaušyje, kad matytų tai, ką jei reikia žinoti, nors kiti to net neįtaria. Ir trečia pora - štai čia, priekyje. Jos tam, kad pažvelgtų į neklaužadą vaiką ir be žodžių pasakytų, kad jį myli ir supranta. Angelas bandė sustabdyti Viešpatį: "Bet juk tai per daug darbo vienai dienai, pabaik rytoj!" "Bet aš negaliu" - paprieštaravo Viešpats - " Aš jau beveik baigiau šį kūrinį, kuris toks artimas mano širdžiai. Ji jau pati save išgydo, kai suserga, ir gali pamaitinti šeimą iš svaro maltos jautienos bei gali priversti devynmetį palįsti po dušu." Angelas priėjo ir palietė tą moterį: "Bet ji tokia švelni, Viešpatie." "Taip ji švelni." - sutiko Kūrėjas - "Bet aš ją sukūriau ir tvirtą. Neįsivaizduoji kiek ji gali iškęsti ir kiek nuveikti." "Ar ji moka mąstyti?" - paklausė Angelas. Viešpats patikino: "Ji ne tik moka mąstyti, bet ji gali argumentuoti ir pagrįsti." Tada Angelas kažką pastebėjo, ištiesė ranką ir palietė moters skruostą: "Oi, atrodo, kad šis modelis praleidžia vandenį. Sakiau Tau, kad bandai visko per daug į ją sukišti." "Tai, ne protėkis" - paprieštaravo Kūrėjas - "Tai ašara!" "Kam ta ašara?" - nustebo Angelas. Dievas paaiškino: "Per ašaras ji gali išreikšti savo džiaugsmą, sielvartą, nusivylimą, skausmą, vienatvę, širdgėlą ir pasididžiavimą." Angelas liko sužavėtas: "Viešpatie, Tu genijus! Tu viską apgalvojai, nes moterys tikrai nepaprastos..."
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2008 07 19, 20:54)
čia daugiau tiesiog apie moterį, bet ir mamai labai tinka.

thumbup.gif clap_1.gif
Ačiū labai, Lithium 4u.gif
Atsakyti
http://www.tapati.lt...aiskas-Tau.html
Atsakyti
Geriau gailetis del to ka padarei, negu to kuo nepadarei mirksiukas.gif
Atsakyti
Juoktis- tai rizika pasirodyti kvailam.
Verkti- tai rizika pasirodyti sentimentaliam.
Siekti kito- rizika pasirodyti prieraišiam.
Išsakyti savo mintis ir svajones miniai- rizika jas prarasti.
Mylėdamas rizikuoji būti nemylimas.
Gyvendamas rizikuoji prarasti gyvenimą.
Viltis – tai rizika patirti nusivylimą.
Tačiau rizikuoti verta, nes didžiausias gyvenimo pavojus- nerizikuoti niekuo.
Žmogus, kuris nerizikuoja, nieko nedaro, neturi nieko ir yra niekas.
Jis gali išvengti širdgėlos ir kančios, bet negali mokytis, jausti, keistis, augti, mylėti, gyventi.
Savo įsitikinimų grandinėmis sukaustytas, jis tėra vergas, praradęs laisvę.
Laisvas yra tik tas žmogus, kuris rizikuoja.

Adam Jackson
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2008 07 17, 16:42)
Vaikinas ir jo mergina važiavo motociklu apie 200 km/h.
Mergina: Sulėtink,aš bijau.
Vaikinas: Nebijok, tai smagus žaidimas.
Mergina: Prašau, padarysiu viską, kad tik sulėtintum.
Vaikinas: Gerai, apkabink mane labai stipriai.
Mergina: Gerai gerai tik sulėtink greitį. (Mergina jį apkabino)
Vaikinas: Ar galėtum nuimti mano šalmą, nes jis man trukdo, ir užsidėti sau. (Mergina nuėmė šalmą ir užsidėjo sau)
Vaikinas: O dabar pabučiuok mane, ir pasakyk, kad myli.
Mergina: Myliu tave. (Mergina jį pabučiavo) .
Kitą dieną laikrašty: Vakarykščiam dviejų jaunuolių įvyky, kuris įvyko mieste žuvo vienas asmuo. Pasirodė, jog motociklo vairuotojas kelionės vidury sužinojo, jog jo stabdžiai neveikia, tad davė savo merginai savo šalmą ir paprašė jos pasakyti, kad jinai jį myli ir pajausti paskutinį mylimosios bučinį, kuriai atidavė savo gyvenimą...

perskaičius tokius žodžius mane ima pasiutęs liūdesys unsure.gif kaži ar apmastymai šių žodžių,turi kokią prasmę
Atsakyti