[quote=apsikabinkim,2008 06 14, 12:41]
-Kaip vis dėlto gerai, kad mes turime vienas kitą!
Mikė Pūkuotukas linktelėjo.
- Tu įsivaizduok: manęs nėra, tu sėdi vienas ir nėra su kuo pasišnekėti.
- O tu kur?
- Manęs nėra.
- Taip nebūna, - pasakė Mikė Pūkuotukas.
- Aš irgi taip manau, - pasakė Paršelis. - Bet štai staiga - manęs visai nėra. Tu vienas. Ir ką gi tu darysi?
- Eisiu pas tave.
- Kur?
- Kaip - kur? Į namus. Ateisiu ir sakysiu: "Kodėl tu neatėjai, Paršeli?" O tu sakysi...
- Tai kvaila! Ką gi aš sakysiu, jeigu manęs nėra?
- Jei nėra namuose, vadinasi, išėjai pas mane...
Paršelis prisiglaudė prie Pūkuotuko.
- Pūkuotuk... - sušnabždėjo.
- Ką, Paršeli?
- Nieko... - atsakė Paršelis imdamas Pukuotuko leteną. - As tik noriu žinoti, kad Tu visada šalia...
Siltesniu, paprastesniu ir prasmingesniu zodziu nesu girdejusi .
Papildyta:
[quote=spylkutia,2008 05 01, 21:06]
9 dalykai, kurių Dievas nepaklaus paskutinio teismo dieną:
1
Dievas neklaus, kokią mašiną vairuoji. Jis klaus, kiek žmonių tu pavežei.
2
Dievas neklaus tavo namo dydžio. Jis klaus, kiek žmonių yra laukiami tavo namuose.
3
Dievas neklaus, kiek drabužių tavo spintoje. Jis klaus, kiek tu aprengei.
4
Dievas neklaus kokia tavo didžiausia alga buvo. Jis klaus, ar išnaudojai visas savo galimybes jai gauti.
5
Dievas neklaus tavo profesijos pavadinimo. Jis klaus, kaip tu atlikai savo darbus.
6
Dievas neklaus, kiek draugų turėjai. Jis klaus kiek yra žmonių, kurie laikė tave draugais.
7
Dievas neklaus, kokioj kaiminystėj gyvenai. Jis klaus, kaip elgeisi su kaimynais.
8
Dievas neklaus, kokios spalvos tavo oda. Jis klaus, koks yra tavo būdas.
9
Dievas neklaus, kiek laiko gyvenai. Jis klaus, kiek meilės buvo tavyje
Meilė nutiesia didžiulius nematomus tiltus nuo širdies į širdį. Meilei nereikalingas kalbos žinomas meilei nėra kalbos barjero. Meilė supaisto, suriša. Meilės visiems reikia, nes ji visa ko pradžia. Pagrindas. Meilė tai eilėraštis, kaskart skambantis vis kitaip, vis naujai. Meilė it arfa, kur kiekviena styga groja vis kitą natą ir turi kitą prasmę. Meilė tarsi mėnulis, toks ramus, bet ryškus ir įžūlus
Meilė visagalė, šio nepaprasto jausmo dėka kyla ir kiti jausmai pasitikėjimas, supratimas, tolerancija, taika
. Viso to dėka esame gyvi ir galime stiprinti ryšius vieni su kitais arba užmegzti naujus ir jau juos užmezgę stiprinti
Meilė reikalinga. Dėl meilės esame laimingi ir jaučiamės reikalingais. Sakoma, įsimylėjėliai gyvi oru ir meile
Tad būkime visi gyvi oru ir meile mylėkime vienas kitą ir mokėkime atleisti nesinešiokime akmenų širdyse. Negyvenkime vien dėl savęs, gyvenkime ir dėl kitų, - dalinkimės laimę ir džiaugsmą su kitais kaip Jono Biliūno apsakyme Laimės žiburys tebūnie meilė, ramybė ir taika tarp mūsų, tik gal verčiau pakeiskime Laimės žiburį į Meilės žiburį mylėkime, saugokime ir vertinkime vieni kitus.
Trokštu, kad visi žmonės mylėtų savo artimą kaip patys save tai gerovės visame kame garantas. Trokštu, kad visuomet žiūrėdami kitam į akis matytume ugneles, balse šilumą, o širdyse jaustume karštą, degančią ugnį
Trokštu, kad visi žmonės mylėtų savo artimą kaip patys save tai gerovės visame kame garantas. Trokštu, kad visuomet žiūrėdami kitam į akis matytume ugneles, balse šilumą, o širdyse jaustume karštą, degančią ugnį
QUOTE(trudeme @ 2008 06 18, 12:03)
Visos moterys yra angelai, bet vyrai taip dažnai joms aplaužo sparnus, kad moterims tenka skraidyti ant šluotų!
super
Žmogus be ambicijų - arba miręs, arba dieviškai laimingas
QUOTE(vivaflame @ 2008 06 14, 15:20)
Laime isprunka vidun pro duris kurias netycia palikai atviras...
Sita fraze nugirdau guledama ligoninej, ir iki dabar prisimenu, man kazkodel ji labai patinka.
Tikiuosi nesikartoju
Sita fraze nugirdau guledama ligoninej, ir iki dabar prisimenu, man kazkodel ji labai patinka.
Tikiuosi nesikartoju
cia tai tikrai....
Papildyta:
QUOTE(nijona @ 2008 06 15, 09:24)
Tikrai paguodžiantys žodžiai
Man patinka ir šie: "Tikėk tuo, ko dar nėra, tam, kad būtu... "
Man patinka ir šie: "Tikėk tuo, ko dar nėra, tam, kad būtu... "
tikrai paguodzia...
Papildyta:
QUOTE(trudeme @ 2008 06 18, 11:03)
Visos moterys yra angelai, bet vyrai taip dažnai joms aplaužo sparnus, kad moterims tenka skraidyti ant šluotų!
tiesa..
Iš Paulo Coelho "Alchemikas"
Visą laiką būnant su tais pačiais žmonėmis jie ilgainiui tampa tarsi mūsų gyvenimo dalimi. O tapę mūsų gyvenimo dalimi, jie užsinori tą gyvenimą pakeisti. Mat kiekvienas tariasi tiksliai žinąs, kaip turetų gyventi kitas. Tik nė vienas niekad nežino, kaip turėtų gyventi jis pats.
Iš James F.Twyman "Meiles pasiuntinys"
Kiekviename mūsų yra durys, kurios taip priprato būti užvertos, kad pamėginus jas pradaryti pasigirsta nepakeliamas čežesys. Mūsų sąmonės kampeliuose vyriai išdžiūvę nuo nenaudojimo, ir reikalaute reikalauja alyvos.
Visą laiką būnant su tais pačiais žmonėmis jie ilgainiui tampa tarsi mūsų gyvenimo dalimi. O tapę mūsų gyvenimo dalimi, jie užsinori tą gyvenimą pakeisti. Mat kiekvienas tariasi tiksliai žinąs, kaip turetų gyventi kitas. Tik nė vienas niekad nežino, kaip turėtų gyventi jis pats.
Iš James F.Twyman "Meiles pasiuntinys"
Kiekviename mūsų yra durys, kurios taip priprato būti užvertos, kad pamėginus jas pradaryti pasigirsta nepakeliamas čežesys. Mūsų sąmonės kampeliuose vyriai išdžiūvę nuo nenaudojimo, ir reikalaute reikalauja alyvos.
Jei nežinai dėl ko gyventi - gyvenk, kad sužinotum.
Kai aš užsinoriu teatro, susikviečiu akcininkų susirinkimą. [Vieno gerai žinomo UAB'o Generalinis direktorius]
Jie mėgsta apie viską kalbėti, analizuoti ir kurti hipotezes, bet to, ko man iš tikrųjų reikia, ko aš iš tikrųjų ieškau, negaliu apsakyti žodžiais. Esmė ne žodžiuose: man reikia meilės. Man reikia to, kas atsitinka, kai išsijungia smegenys ir pradeda veikt širdis. [Elizabeth Wurtzel "Prozaco karta"]
Kai pagalvoju apie visa tai, ką jis padarė iš meilės man, - kaip žmonės kankina vienas kitą dėl dalyko, kuris vadinamas meile. Jos pakaktų visam pasaulio liūdesiui. Nereikia net neapykantos, kad tavo gyvenimas taptų apgailėtinas. [Richard Bausch "Pono Fildo duktė"]
Paprastai paskutinis juokiasi tas, kam priekyje stinga vieno danties. [B. Spinoza]
Aš nesu tas, kas buvo. Esu tas, kas bus. [L. Bekol]
Šiandien - džiaugsmo diena ir dar niekada nebuvo šviesiau. Šiandien paukščių pulkai sugrįžo namo, nes čia jiems geriau. Ir nesvarbu, kas tu toks ar kas tu tokia. Svarbu, kad esi čia. Šiandien visko pradžia, tavo ranka - mano delne. [A. Mamontovas "Būkim draugais"]
Kai aš užsinoriu teatro, susikviečiu akcininkų susirinkimą. [Vieno gerai žinomo UAB'o Generalinis direktorius]
Jie mėgsta apie viską kalbėti, analizuoti ir kurti hipotezes, bet to, ko man iš tikrųjų reikia, ko aš iš tikrųjų ieškau, negaliu apsakyti žodžiais. Esmė ne žodžiuose: man reikia meilės. Man reikia to, kas atsitinka, kai išsijungia smegenys ir pradeda veikt širdis. [Elizabeth Wurtzel "Prozaco karta"]
Kai pagalvoju apie visa tai, ką jis padarė iš meilės man, - kaip žmonės kankina vienas kitą dėl dalyko, kuris vadinamas meile. Jos pakaktų visam pasaulio liūdesiui. Nereikia net neapykantos, kad tavo gyvenimas taptų apgailėtinas. [Richard Bausch "Pono Fildo duktė"]
Paprastai paskutinis juokiasi tas, kam priekyje stinga vieno danties. [B. Spinoza]
Aš nesu tas, kas buvo. Esu tas, kas bus. [L. Bekol]
Šiandien - džiaugsmo diena ir dar niekada nebuvo šviesiau. Šiandien paukščių pulkai sugrįžo namo, nes čia jiems geriau. Ir nesvarbu, kas tu toks ar kas tu tokia. Svarbu, kad esi čia. Šiandien visko pradžia, tavo ranka - mano delne. [A. Mamontovas "Būkim draugais"]
QUOTE(nenuorama: ) @ 2008 05 30, 06:11)
Kai buna salta, tereikia vieno spindulėlio, vieno arbatos gurksnelio ir pasidaro šilčiau...Kai būna liūdna, - geras žodis, nuoširdi šypsena paglosto širdį ir pasaulis nebeatrodo toks atšiaurus...Kad butum laimingas, reikia nedaug, bet visą laiką reikia...
Visuomet yra du vienas kito laukiantys žmonės. Ir kai šie du žmonės susitinka, kai susikerta jų žvilgsniai, visa praeities ir ateitis nebeturi jokios reikšmės, lieka tik esamoji akimirka ir neįtikėtinas tikrumas, kad viskas po dangaus skliautu parašyta ta pačia Ranka. Ranka, kuri pagimdė meilę, kuri sukūrė po dvynę sielą kiekvienai šioje žemėje dirbančiai, besiilsinčiai ar savo lobių ieškančiai būtybei. Nes jei taip nebūtų, visos žmonių giminės svajonės būtų beprasmės.
Visuomet yra du vienas kito laukiantys žmonės. Ir kai šie du žmonės susitinka, kai susikerta jų žvilgsniai, visa praeities ir ateitis nebeturi jokios reikšmės, lieka tik esamoji akimirka ir neįtikėtinas tikrumas, kad viskas po dangaus skliautu parašyta ta pačia Ranka. Ranka, kuri pagimdė meilę, kuri sukūrė po dvynę sielą kiekvienai šioje žemėje dirbančiai, besiilsinčiai ar savo lobių ieškančiai būtybei. Nes jei taip nebūtų, visos žmonių giminės svajonės būtų beprasmės.
Ginčytis su moterimi - tai tas pats, kas vizitas pas dantistą: arba labai skausminga, arba labai brangu...
Ginčytis su žmona reikia tik kai jos nėra.
Moterys puikiai supranta žmones, jei tie žmonės - ne vyrai.
Aplink moterų vienuolyną staugia vilkai... Jiems baisu.
Štai jis pas jus guli - jūs jo neliečiate, jo jums prireiks - jūs jį sužadinsite ir panaudosite. (Finansų ministras apie kreditą).
Kai ziuriu i dangu- matau Tave... kai ziuriu i menuli- matau Tave... kai ziuriu i zvaigzdes- matau Tave... GAL GALI PASITRAUKTI?!
Nelaidok savo vilciu- jas palaidos kiti
Pasaulyje nera amzinu varikliu, uztai amzinu stabdziu pilna
Antrą kartą teka tik ta moteris, kuri nekentė savo pirmojo vyro. Antrą sykį veda tik tas vyras, kuris dievino pirmąją žmoną. Moterys bando laimę, vyrai rizikuoja.
Pesimistas - tai zmogus, galimybes pawerciantis problemomis. Optimistas sunkumus wertina kaip galimybes.
Laimingi valandų neskaičiuoja, laimingi skaičiuoja pinigus.
Labai padidėja tikimybė susitikti pažįstamą, kai esi su žmogumi, su kuriuo nenorėtum būti pamatytas.
Antrą kartą teka tik ta moteris, kuri nekentė savo pirmojo vyro. Antrą sykį veda tik tas vyras, kuris dievino pirmąją žmoną. Moterys bando laimę, vyrai rizikuoja.
Pesimistas - tai zmogus, galimybes pawerciantis problemomis. Optimistas sunkumus wertina kaip galimybes.
Laimingi valandų neskaičiuoja, laimingi skaičiuoja pinigus.
Labai padidėja tikimybė susitikti pažįstamą, kai esi su žmogumi, su kuriuo nenorėtum būti pamatytas.
Labai padidėja tikimybė susitikti pažįstamą, kai esi su žmogumi, su kuriuo nenorėtum būti pamatytas.[/i]
[/quote]
Papildyta:
[quote=Funte,2008 07 01, 19:26]
Iš Paulo Coelho "Alchemikas"
Tikra tiesa
Iš knygos keletas minčių... TOLYN Į LAIKĄ, GILYN Į GELMĘ...
Visas individualus pasaulis yra toks asmeniškas ir toks intymus, kad ne kiekvienam jis gali būti atveriamas.
Nieko žmogus taip nevengia, kaip savo vidaus šventovę atidengti tam, kuris ją gali palydėti juoku, pasityčioti ar viešumos sprendimui atiduoti.Ir tik tuomet, kai atranda tokį, kuriam būna įdomi jo dvasios paslaptis, prisiriša, pamėgsta ir iš pradžių atsargiai, pamažu, paskui vis daugiau ir daugiau atveria save: atsakydamas tuo pačiu, jis nori išklausyti kitą, ir jį suprasti.Taip meilė padeda save atrasti kitame, nes uždaras pasaulis visuomet išgyvena netikrumą...
Visas individualus pasaulis yra toks asmeniškas ir toks intymus, kad ne kiekvienam jis gali būti atveriamas.
Nieko žmogus taip nevengia, kaip savo vidaus šventovę atidengti tam, kuris ją gali palydėti juoku, pasityčioti ar viešumos sprendimui atiduoti.Ir tik tuomet, kai atranda tokį, kuriam būna įdomi jo dvasios paslaptis, prisiriša, pamėgsta ir iš pradžių atsargiai, pamažu, paskui vis daugiau ir daugiau atveria save: atsakydamas tuo pačiu, jis nori išklausyti kitą, ir jį suprasti.Taip meilė padeda save atrasti kitame, nes uždaras pasaulis visuomet išgyvena netikrumą...