Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios, pamokančios mintys

QUOTE(Lithium @ 2008 06 15, 11:46)
...
Jėgos naudojimas problemoms spręsti - labai prasta išeitis. Ją naudoja tik maži vaikai ir didelės nacijos. (David Friedman)

Mėgstu gyvenimą. Čia yra ką veikti. (Ronnie Shakes)

Politika yra antroji pagal senumą profesija. Ir aš pastebėjau, kad labai primena pirmąją.(Ronaldas Reaganas)

Jeigu Dievas gyventų Žemėje, žmonės jam išdaužytų langus.(Žydų priežodis)[/i]

Visi geri, bet žydų priežodis - super drinks_cheers.gif thumbup.gif
Nebūtų žydai... biggrin.gif
Atsakyti
Atimti kitam malonumą dėl savojo - neteisinga. (T.Moras)
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 06 19, 16:35)
"Niekada neleisk prisiliesti prie savo sirdies purvinoms rankoms...buk vertas tikro gyvenimo..sypsokis tik tiems, kurie verti tavo sypsnio...gyvenk taip, kad zmogus prie tavęs jaustųsi pilnavertis... niekada neliudek, nes gyvenimas per trumpas... Ir galiausiai tylek, kai duzta graziausios svajones ir tyriausia MEILE virsta skausmu....."

Man šitie drinks_cheers.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
"viskas ateina laiku tiems,kurie moka laukti"
H.Balzakas

"Norint buti tik laimingam,tokiu greit galima tapti.Bet zmones paprastai nori buti laimingesni uz kitus,o tai beveik neimanoma,nes mums kiti visada atrodo laimingesni,negu yra is tikruju."
S.Monteskje

Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2008 05 21, 08:41)
Dievas vyrui davė smegenis ir penį,o kraujo tiek, kad vienu metu gali veikti tik vienas iš jų.  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras thumbup.gif

QUOTE(apsikabinkim @ 2008 06 14, 10:41)
-Kaip vis dėlto gerai, kad mes turime vienas kitą!
Mikė Pūkuotukas linktelėjo.
- Tu įsivaizduok: manęs nėra, tu sėdi vienas ir nėra su kuo pasišnekėti.
- O tu kur?
- Manęs nėra.
- Taip nebūna, - pasakė Mikė Pūkuotukas.
- Aš irgi taip manau, - pasakė Paršelis. - Bet štai staiga - manęs visai nėra. Tu vienas. Ir ką gi tu darysi?
- Eisiu pas tave.
- Kur?
- Kaip - kur? Į namus. Ateisiu ir sakysiu: "Kodėl tu neatėjai, Paršeli?" O tu sakysi...
- Tai kvaila! Ką gi aš sakysiu, jeigu manęs nėra?
- Jei nėra namuose, vadinasi, išėjai pas mane...

Paršelis prisiglaudė prie Pūkuotuko.
- Pūkuotuk... - sušnabždėjo.
- Ką, Paršeli?
- Nieko... - atsakė Paršelis imdamas Pukuotuko leteną. - As tik noriu žinoti, kad Tu visada šalia...

/manau, kas autorius, nereikia aiškinti.  4u.gif

Labai paprasta, bet super wub.gif .

QUOTE(_Only_ @ 2008 06 16, 22:32)
Gal cia nelabai i tema,bet pasakysiu.. vakar maciau parduotuveje ant tu kur uzsilipina ant saldytuvu ir pan, stai kas buvo parasyta: geras vyras - tas,kuris sugeba uzdirbti daugiau pinigu nei gali isleisti jo zmona  lotuliukas.gif  4u.gif  tiesiog prajuokino mane tai,dar ir dabar prisimenu ta fraze..  smile.gif

Tikra tiesa biggrin.gif .
Pas mane ant šaldytuvo magnetukas su užrašu " sunkus darbas prie manęs nelimpa" rolleyes.gif

QUOTE(trudeme @ 2008 06 18, 12:03)
Visos moterys yra angelai, bet vyrai taip dažnai joms aplaužo sparnus, kad moterims tenka skraidyti ant šluotų!  blush2.gif

Čia iš gyvenimo lotuliukas.gif

QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 06 19, 21:22)
Blogiausia ne tada , kai tau iš tikro blogai, bet - kai tau per daug gerai.. Jei neesi tikras tuo ką darai, bet tai darai nuoširdžiai tai jau yra gerai... Kas gali būti geriau už tai ko tu trokšti ir apie ką svajoji... Svarbiausia ne ką darai, bet ką galvoji kai darai... Kai tu gali pasakyti, kad tau blogai, tai jau gerai... Jei galvoji, jog esi realistas- vadinasi tu jau optimistas... Mylek gyvenimą tokį kuriame gyveni,nes kito tu gyventi negali... Galima mylėti visus, bet tai nereiškia, kad visi myles tave... Nebijok, jei negali paaiškinti kas yra meilė, to aiškinti ir nereikia, reikia mylėti... Brangink gyvenimą, tada ir jis brangins tave... Gyvenk taip tartum tai būtų paskutinė tavo gyvenimo diena, tik tada galėsi pajusti tikrą gyvenimo skonį... Gyvenimas blogas ne todėl, kad matytum tik blogį, bet todėl, kad labiau vertintum grožį ir gėrį...

wub.gif wub.gif

QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 06 22, 09:20)
"Norint buti tik laimingam,tokiu greit galima tapti.Bet zmones paprastai nori buti laimingesni uz kitus,o tai beveik neimanoma,nes mums kiti visada atrodo laimingesni,negu yra is tikruju."
S.Monteskje

Tikrai teisingi žodžiai smile.gif .

Man labai patinka šitie žodžiai wub.gif
Vaikams du dalykus privalome duoti- šaknis ir sparnus.

Juokis - ir pasaulis juoksis drauge su tavim, knark- ir miegosi vienas biggrin.gif
Atsakyti
Moteris turi dvi šypsenas, kurios priverčia pavyduliauti net angelus: viena, su kuria netardama nė žodžio pasitinka mylimąjį, ir kita, kuria nušvinta palinkus virš pirmagimio. Abi jos spinduliuoja amžina meile. [Tomas Halibartonas]
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2008 06 15, 12:46)

Politika yra antroji pagal senumą profesija. Ir aš pastebėjau, kad labai primena pirmąją.(Ronaldas Reaganas)

O man šitie thumbup.gif
Atsakyti
Visus mus kuria ir formuoja tai, ką mylime.
R.V.Emersonas

Tai, kas vienais atvejais vadinam laisve, kitais atvejais vadinam palaidumu. M.F.Kvintilianas

Būdamas jaunas, reikalavau iš žmonių daugiau, nei jie galėjo man duoti: nesibaigiančios draugystės, nuolatinio jaudulio. Dabar moku reikalauti mažiau, negu jie gali duoti: buvimo šalia be žodžių. Ir jų jausmai, draugystė, kilnūs poelgiai man visuomet atrodo nelyginant stebuklas: tikra malonė. A.Kamiu

Aš pasiėmiau iš alkoholio daugiau gero, negu jis pasiėmė iš manęs.
W.Čerčilis
Atsakyti
Bendra vyrų ir moterų klaida: netekę originalo ieškom kopijos. V.Karalius

Atsakyti
Visada, kai tik randu laisvą minutėlę, užsuku į šį forumiuką pasiskaitinėti.. ax.gif lb miela, daug gražių minčių.. thumbup.gif nusprendžiau ir aš prisijungti prie jusu 4u.gif

"Galima sudaužyti žibintą ar net širdį, bet daug sunkiau sudaužyti širdį, po kuria tu gimei.. "
Atsakyti
QUOTE((=Butterfly=) @ 2008 06 26, 11:14)
"Galima sudaužyti žibintą ar net širdį, bet daug sunkiau sudaužyti širdį, po kuria tu gimei.. "

labai gražu wub.gif .

Nelaimingiausi žmonės tada, kai jų gyvenime nelieka vietos svajonėms.
D.Kenedis

Dievas sukūrė pasaulį, kuriame nutinka daug daugiau gerų dalykų nei blogų. Nelaimės mus liūdina ne tik todėl, kad jos kelia skausmą, bet ir todėl, kad jos išimtinės. Dauguma žmonių kasdien prabunda jausdamiesi gerai. Dauguma ligų pagydomos. Dauguma lėktuvų pakyla ir saugiai nusileidžia... Avarija, apiplėšimas, neoperuotinas piktybinis auglys – tai gyvenimą griaunančios, bet labai retai pasitaikančios išimtys. Kai gyvenimas įskaudina, gali būti sunku tai pamiršti. Kai stovite šalia labai didelio objekto, viskas, ką matote, yra tik tas objektas. Tik atsitraukę nuo jo galite pamatyti, kas jį supa. Kai mus pribloškia kokia nors tragedija, matome ir jaučiame tik ją. Tik prabėgus šiek tiek laiko, galime įvertinti ją gyvenimo ir pasaulio kontekste. H.Kušneris
Atsakyti
Nepakanka turėti išminties...reikia mokėti,ja naudotis
Atsakyti