QUOTE(Kolekcionierė @ 2008 05 21, 08:41)
Dievas vyrui davė smegenis ir penį,o kraujo tiek, kad vienu metu gali veikti tik vienas iš jų.
geras
QUOTE(apsikabinkim @ 2008 06 14, 10:41)
-Kaip vis dėlto gerai, kad mes turime vienas kitą!
Mikė Pūkuotukas linktelėjo.
- Tu įsivaizduok: manęs nėra, tu sėdi vienas ir nėra su kuo pasišnekėti.
- O tu kur?
- Manęs nėra.
- Taip nebūna, - pasakė Mikė Pūkuotukas.
- Aš irgi taip manau, - pasakė Paršelis. - Bet štai staiga - manęs visai nėra. Tu vienas. Ir ką gi tu darysi?
- Eisiu pas tave.
- Kur?
- Kaip - kur? Į namus. Ateisiu ir sakysiu: "Kodėl tu neatėjai, Paršeli?" O tu sakysi...
- Tai kvaila! Ką gi aš sakysiu, jeigu manęs nėra?
- Jei nėra namuose, vadinasi, išėjai pas mane...
Paršelis prisiglaudė prie Pūkuotuko.
- Pūkuotuk... - sušnabždėjo.
- Ką, Paršeli?
- Nieko... - atsakė Paršelis imdamas Pukuotuko leteną. - As tik noriu žinoti, kad Tu visada šalia...
/
manau, kas autorius, nereikia aiškinti.
Labai paprasta, bet super
.
QUOTE(_Only_ @ 2008 06 16, 22:32)
Gal cia nelabai i tema,bet pasakysiu.. vakar maciau parduotuveje ant tu kur uzsilipina ant saldytuvu ir pan, stai kas buvo parasyta: geras vyras - tas,kuris sugeba uzdirbti daugiau pinigu nei gali isleisti jo zmona
tiesiog prajuokino mane tai,dar ir dabar prisimenu ta fraze..
Tikra tiesa
.
Pas mane ant šaldytuvo magnetukas su užrašu "
sunkus darbas prie manęs nelimpa"
QUOTE(trudeme @ 2008 06 18, 12:03)
Visos moterys yra angelai, bet vyrai taip dažnai joms aplaužo sparnus, kad moterims tenka skraidyti ant šluotų!
Čia iš gyvenimo
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 06 19, 21:22)
Blogiausia ne tada , kai tau iš tikro blogai, bet - kai tau per daug gerai.. Jei neesi tikras tuo ką darai, bet tai darai nuoširdžiai tai jau yra gerai... Kas gali būti geriau už tai ko tu trokšti ir apie ką svajoji... Svarbiausia ne ką darai, bet ką galvoji kai darai... Kai tu gali pasakyti, kad tau blogai, tai jau gerai... Jei galvoji, jog esi realistas- vadinasi tu jau optimistas... Mylek gyvenimą tokį kuriame gyveni,nes kito tu gyventi negali... Galima mylėti visus, bet tai nereiškia, kad visi myles tave... Nebijok, jei negali paaiškinti kas yra meilė, to aiškinti ir nereikia, reikia mylėti... Brangink gyvenimą, tada ir jis brangins tave... Gyvenk taip tartum tai būtų paskutinė tavo gyvenimo diena, tik tada galėsi pajusti tikrą gyvenimo skonį... Gyvenimas blogas ne todėl, kad matytum tik blogį, bet todėl, kad labiau vertintum grožį ir gėrį...
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 06 22, 09:20)
"Norint buti tik laimingam,tokiu greit galima tapti.Bet zmones paprastai nori buti laimingesni uz kitus,o tai beveik neimanoma,nes mums kiti visada atrodo laimingesni,negu yra is tikruju."
S.Monteskje
Tikrai teisingi žodžiai
.
Man labai patinka šitie žodžiai
Vaikams du dalykus privalome duoti- šaknis ir sparnus.
Juokis - ir pasaulis juoksis drauge su tavim, knark- ir miegosi vienas