Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios, pamokančios mintys

Prisivertimas vaidinti vieną vaidmenį, sprendimas būti vieninteliu gyvenime, užmuštų didžiąją mano dalį. Tikrai aš suvokiu, kad gyvenu dabar ir tik dabar, ir aš darysiu tai, ko noriu, šiuo momentu, bet ne tai, kas man atrodė geriausia vakar.

Hugh Prather "Užrašai sau"
Atsakyti
QUOTE(Dominus @ 2008 03 29, 17:48)

Sužavėta visu rinkiniu thumbup.gif
Atsakyti
...Bet mes nebesame tokie patys. Mus keičia kiekviena svajonė, po kiekvieno bučinio, po kiekvieno pralaimėjimo -mes jau kiti. Kiekvienas įsimylėjimas, kiekviena kelionė -visa tai, kas lėtai ir nepastebimai virsta patirtimi. Mus keičia kiekviena nauja draugystė - juk vaikystės draugai išsibarsto lyg vėjo blaškomos smėlio smiltys, nes jie nebėra tokie, kokie buvo anksčiau.
Šiandien aš jau ne visai ta, kokia buvau šiąnakt.

Iselin C. Hermann
Skubus paštas
Atsakyti
Žmogus išrado kalbą, kad galėtų patenkinti savo poreikį skųstis.
Lily Tomlin
Atsakyti
Tik širdis gali turėti savo kilmę be priekaištų ir tik kūnas gali turėti savo priekaištus be kilmės. Išmokome gyventi be kilmės, tačiau vis dar priekaištaujame širdžiai, kad ši pamilsta tik kūną be priekaištų... Visi mes esame savo paties vergai, negalintys išlaisvinti savo asmenybės ir sukurto dviprasmiško gyvenimo gniaužtų. Liekame tikėti ateitimi, kuri taip pat yra mūsų kūrybos dalis... Kilmė - tai širdies priekaištavimas sau pačiam, už netikras mintis ir netikrą gyvenimą...

Mirtišė
Atsakyti
Meilė yra kaip ta vieniša trobelė kalnuose,joje rasi tik tai,ką pats atsineši.
Atsakyti
Visada žemėje per mažai gerų žodžių - meilės, tiesos ir dėkingumo žodžių. Mes dažnai taip ir išsiskiriame, nepasakę jų vienas kitam, nusinešame, užgniaužę juos savo širdyse. Praeiname abejingi pro medį, paukštį, pro žydintį rugį ir pro kenčiantį žmogų, tarytum ne vienos žemės broliai, ne vienos saulės vaikai būtumėm. - J. Marcinkevičius.
Atsakyti
turiu keleta posakiu,aforizmų tik gaila ne visus jų autorius žinau ax.gif

*Pergalė mėgsta triūsą.

*Mažai vertas tas,kuris turi savo kainą.

*Paslaptis yra tada kai ją žino 2 žmonės.Ir vienas iš jų yra miręs biggrin.gif (mano draugo išmintis)

*Kalbėti negalvojant,tai kaip šaudyti nesitaikant.

*Nugalėtojai netiki atsitiktinumas.

*Per gyvenimą reikia eiti iškelta galva,o ne nosim.

*Kai valstybėje yra protingų įstatymų deficitas-klęsti žiaurių nusikaltimų perteklius.

*Į mirtį reikia žiūrėti kaip į seną skolą-kurią ankščiau ar vėliau reikės grąžinti.

*Gyvenimas-vaidinimas.O kodėl nenori būti scenos darbininku?

*Jeigu gyvenime nepatiri nesėkmių,vadinasi mažai rizikuoji.

*Jei iš gyvenimo imi viską,vadinasi tau daug trūksta.

*Namai tai - ne ta vieta,kur tu gyveni,o ta,kur tave supranta.

*Šuniškas gyvenimas moko ne tik loti,bet ir vizginti uodegą.

*Vyro gyvenime yra du periodai,kai jis nesupranta moters:iki vedybų ir po jų.

*Kad pasaga atneštų laimę,reikia arti kaip arkliui.

*Jeigu laimė ne piniguose-atiduok juos kaimynui.

P.S.ir paskutinis posmelis,kurį mane išmokė amžinatilsį močiutę..

"Nekalta varnalėša,kad ji negraži.
Kad negali prilygti prie rožių..
Taip ir žmogui dalia ši būna sunki,
Bet ne viską gyvenime vertinam grožiu.."
Atsakyti
Moterys lengviausiai pravirkdo tuos vyrus, kurių labiausiai bijo kiti vyrai.

Motina visada atleidžia, juk tam jinai ir atėjo į pasaulį.

Aleksandras Diuma
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 04 21, 14:44)
Moterys lengviausiai pravirkdo tuos vyrus, kurių labiausiai bijo kiti vyrai.

Motina visada atleidžia, juk tam jinai ir atėjo į pasaulį.

Aleksandras Diuma

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jei esi žmogus, tai esi kvailys, apsimetantis, kad toks nesi. Tiesa paaiškėja tada, kai supranti, jog esi kvailys ir visi aplinkui - tokie pat kvailiai. Negalime būti orūs, jei kartais nepabūsime kvailiais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Maikas Smitas
Atsakyti
Esame tas, kas stengiamės atrodyti, todėl labai svarbu, kuo vis dėlto nusprendžiam apsimesti. g.gif
Atsakyti