Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios, pamokančios mintys

Mirtis - rimtas dalykas, tai gyvenimo dalis. Mirti reikia oriai. M.De.Monteris

Būtent toks ir yra gyvenimo tikslas - gyventi, taip, kad ir po mirties būtum gyvas. A. Lunačiarskis.

Tiek dorai pragyventa diena teikia ramų miegą, tiek naudingai pragyventas gyvenimas dovanoja ramią mirtį. Mikelandželas.
Atsakyti
Praėjo žiema... Ir pavasaris praeis... Ateis ir praeis vasara... Paskui – ruduo.. Galvoju: ir ko jie čia valkiojasi? — [J.Erlickas] thumbup.gif
Atsakyti
Mano nuomone, geriausi gyvuliai yra barbekiu. Ypač nekenčiu šunų. Jie turi per daug dantų, kad galėtų didžiuotis savo draugiška prigimtimi. Jeigu aš laikyčiau gyvūną, tai būtų krokodilas, kad galėtų suėsti visus kitus.
Atsakyti
Kur beeisi, visur save surasi smile.gif
Atsakyti
Meilė kaip rožė. Ji graži, tačiau badosi. O skirtumas tas, kad meilė gali žydėti amžinai, o rožė - ne.
Atsakyti
Kūdikis- tai didžiausia moters gyvenimo meilė. Jeigu jūs apskritai pastebite savo partnerį po kūdikio gimimo, tai tik tam, kad pagalvotumėt: „kas ta aukšta plaukuota būtybė, besisukiojanti aplink mane ir mano kūdikį?“
Atsakyti
Geriausias būdas išlaikyti draugystę – dalytis mintimis apie savo darbus. Žmones labiausiai suartina veikla. - J. V. Gėtė.
Atsakyti
Tikrai laimingi nebūtinai turi viską, kas yra geriausia šiame pasaulyje... Laimingi yra tie, kurie pasiima viską iš to, ką tik gyvenimas jiems benumestų...

Siek sėkmės net tada, kai situacija yra labai kebli... Ieškok savo gyvenime nuotykių laukiančių tavęs. Ir visada atsimink, kad gyvenimas yra gražus. Ir tu taip pat!
Atsakyti
Žmonės, kurie iš didelės meilės išsižada asmeninio gyvenimo, gal ir praturtina save, tačiau neabejotinai nuskurdina tuos, kuriuos pasirinko mylėti.
Atsakyti
Jeigu gali pasakyti kaip myli, vadinasi mažai myli.

sunkiausia gyvenime nuspręsti kuriuos tiltus pereiti, o kuriuos sudeginti.

Verta rizikuoti,prarasti tai kas tikrai pusetina,KAD atrastum tai , kas fantastiška !!!
Atsakyti
QUOTE(Ditė @ 2008 04 08, 12:18)
sunkiausia gyvenime nuspręsti kuriuos tiltus pereiti, o kuriuos sudeginti.

thumbup.gif
Atsakyti
Kaip tu gali praleisti visus dvylika mėnesių tyrinėdamas internetines svetaines, aplankyti jų net penkis šimtus ir atsiminti bei palyginti visas kainas, prieš pirkdamas kokį nors elektros prietaisą, o ne atsiminti savo žmonos gimtadienio?
Atsakyti