Įkraunama...
Įkraunama...

UK rezidento paso gavimas

QUOTE(žiuzel @ 2010 01 08, 12:07)
Darantis pasus per ambasada nereikalinga LT registracija, net turi issiregistruoti is LT, jei esi registruotas LT. Padaro pasus per 3 menesius ir kainuoja £19. Reikalingas tik vaiko gimimo liudijimas, jei vaikas gime UK, isverstas i LT kalba ir legalizuotas. UK Pasa vaikas gali gauti tik tuo atveju, jei vienas is tevu turi UK pasa.

o apostiles reik deti ant gim liudijimo ?nes dukrai pasas p[asibaiges ,ir ji registruota lt .oi mazasis nieko neturi ....is vis noriu dukra ir save isd lt isreginti ,nes ner prasmes ti buti ..kazi ar daba tvarko pasus per laiskus ,ar reik vaziuoti dar ..?atsiprasau kad tersiu ne i tema temuke blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2010 01 08, 12:15)
o apostiles reik deti ant gim liudijimo ?nes dukrai pasas p[asibaiges ,ir ji registruota lt .oi mazasis nieko neturi ....is vis noriu dukra ir save isd lt isreginti ,nes ner prasmes ti buti ..kazi ar daba tvarko pasus per laiskus ,ar reik vaziuoti dar ..?atsiprasau kad tersiu ne i tema temuke  blush2.gif

gimimo liudijima galite issiusti pastu i Liton Keynes (reg laisku) ir jie legalizuoja, ir tada abu dokumentus isversti LT kalba ir notariskai patvirtinti (Lt amabsados tinklalapyje yra sarasas lietuviu verteju, arba prasykite kad kas LT isverstu, kainuos daug pigiau). Issiregistruoti jums galima is LT nuvykus i ambasada, o pastu pasu netvarko, reikia su vaikais vaziuoti i ambasada (vaikams iki 1 metu nereikia vaziuoti i ambasada).Pastu gali atsiusti tik jau padarytus pasus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiuzel: 08 sausio 2010 - 13:48
QUOTE(žiuzel @ 2010 01 08, 12:44)
gimimo liudijima galite issiusti pastu i Liton Keynes (reg laisku) ir jie legalizuoja, ir tada abu dokumentus isversti LT kalba ir notariskai patvirtinti (Lt amabsados tinklalapyje yra sarasas lietuviu verteju, arba prasykite kad kas LT isverstu, kainuos daug pigiau). Issiregistruoti jums galima is LT nuvykus i ambasada, o pastu pasu netvarko, reikia su vaikais vaziuoti i ambasada (vaikams iki 1 metu nereikia vaziuoti i ambasada).Pastu gali atsiusti tik jau padarytus pasus.

mmmm viskas aisku tada ...tai gaunasi i londona reiks keliauti tik viena karta ,aciu dievui !!!dekui uz info 4u.gif
Papildyta:
pas mane durkos dokai cia tvarkyti legalizuoti ir t.t. nes dariau laikinaji pasa .tai manau jau jos nereiks dokumetu liesti tik supildyt ten popierius ...
Atsakyti
Merginos as norejau paklausti, jei sakykim vyras turi pastovu darba ir jis praso rezidento statuso.Tai kaip su jo seimos nariais, t.y zmona ir vaikais, ar jie tuo paciu gauna statusa kaip ir jis ar jiems po jo gavimo reikia kreiptis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2010 01 08, 18:16)
Merginos as norejau paklausti, jei sakykim vyras turi pastovu darba ir jis praso rezidento statuso.Tai kaip su jo seimos nariais, t.y zmona ir vaikais, ar jie tuo paciu gauna statusa kaip ir jis ar jiems po jo gavimo reikia kreiptis?  g.gif

manau tikrai atskirai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2010 01 08, 17:32)
manau tikrai atskirai  4u.gif

Bet jei zmona neturi pastovaus darbo, dirba tik apie 6men per metus, o likusi laika augina vaika Tai tai zmonai tada ner sansu gauti to statuso g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2010 01 08, 18:48)
Bet jei zmona neturi pastovaus darbo, dirba tik apie 6men per metus, o likusi laika augina vaika Tai tai zmonai tada ner sansu gauti to statuso  g.gif

zn net nzn ,ir meluoti nenoriu ..mes su b dar tada vede nebuvom.buvom isdirbe metus laiko ir pasidarem ..bet cia 4 metai atgal tai gal daba pasikeitimu kokiu yra ...reikia kitu mamu klausti kurtios daba ta nesenai praejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2010 01 08, 18:34)
zn net nzn ,ir meluoti nenoriu ..mes su b dar tada vede nebuvom.buvom isdirbe metus laiko ir pasidarem ..bet cia 4  metai atgal tai gal daba pasikeitimu kokiu yra ...reikia kitu mamu klausti  kurtios daba ta nesenai praejo  g.gif

Nu lauksim gal kas pasidalins dar pasidalins savo patirtimi 4u.gif

Weita o gal gali pasakyt ar lb pasikeite tavo gyvenimas gavus rezidento statusa smile.gif As tai kazkaip niekad negalvojau apie si statusa, nors Uk jau apie 5metus esu smile.gif Bet mano draugai cia pradejo dometis ir man idomu pasidare blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2010 01 08, 19:52)
Nu lauksim gal kas pasidalins dar pasidalins savo patirtimi  4u.gif

Weita o gal gali pasakyt ar lb pasikeite tavo gyvenimas gavus rezidento statusa smile.gif As tai kazkaip niekad negalvojau apie si statusa, nors Uk jau apie 5metus esu smile.gif Bet mano draugai cia pradejo dometis ir man idomu pasidare  blush2.gif

biggrin.gif o cia gerai nuskambejo lotuliukas.gif niekuom jis nepasikeite .atrodo gyvenu kaip gyvenus g.gif o kuom jis tas statusas tos stebuklingas g.gif jis turetu kazka keisti ?
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2010 01 08, 21:21)
biggrin.gif  o cia gerai nuskambejo  lotuliukas.gif niekuom jis nepasikeite .atrodo gyvenu kaip gyvenus g.gif  o kuom jis tas statusas tos stebuklingas  g.gif jis turetu kazka keisti ?

Tai vat ir man atrodo, kad tas statusas nieko nekeicia, nes sitiek metu pragyvenau be jo ir nesiskundziu gyvenimu Uk smile.gif Darba turiu, karjera galiu daryt smile.gif
O mano draugai irodyneja, kad jis butinas, norint gerai gyvent cia doh.gif Tik nesuprantu kame tas gerumas pasireiskia g.gif Nes as ir be jo gerai gyvenu..O jie irodyneja, kad be to statuso o esu niekas sioje salyje, kad jei tureciau ta statusa tai ir alga butu geresne, ir paskolos mazesnes ir *** ble *** doh.gif
Nu tai uztat ir klausiu taves ar tu jauti skirtuma turedama ta resident statusa ar neaa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2010 01 09, 14:58)
Tai vat ir man atrodo, kad tas statusas nieko nekeicia, nes sitiek metu pragyvenau be jo ir nesiskundziu gyvenimu Uk smile.gif Darba turiu, karjera galiu daryt smile.gif
O mano draugai irodyneja, kad jis butinas, norint gerai gyvent cia  doh.gif  Tik nesuprantu kame tas gerumas pasireiskia  g.gif  Nes as ir be jo gerai gyvenu..O jie irodyneja, kad be to statuso o esu niekas sioje salyje, kad jei tureciau ta statusa tai ir alga butu geresne, ir paskolos mazesnes ir *** ble ***  doh.gif 
Nu tai uztat ir klausiu taves ar tu jauti skirtuma turedama ta resident statusa ar neaa smile.gif

nu pvz perkant nama klause ar turim rezidenta ,mano tevuks pvz neturejo tai pasake nieko cia tokio...paskolas imant man roidos atsizvelgia i tai ,bet manau tas labai jau kazko ipatingo neprideda ....apie koki cia didesnni atlyginima sneka ..pliurzalai .. 4u.gif dar prie progos b uzklausiu koki pliusai to rezidento g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2010 01 09, 16:58)

na cia ne manes klausta,bet sakyciau tas rezident statusas labiau reikalingas tiem kas planuoja ateity tvarkytis dokumentus britu pasui mirksiukas.gif
Atsakyti