Įkraunama...
Įkraunama...

UK rezidento paso gavimas

QUOTE(Sigeita @ 2009 08 21, 22:40)
atrodo cia:
EUROPEAN CASEWORK IMMIGRATION AND NATIONALITY DIRECTORATE
LUNAR HOUSE
40  WELLESLEY ROAD
CROYDON
CR9 2BY

na rezidentas mano vadinas taip:
UK RESIDENCE DOCUMENTATION FOR A NATIONAL OF AN EEA STATE

tai va, uzklausiau drauges kada isiunte dok rezidentui ir ar gavo. tai rugsejo gale bus metai, kaip dar negavus blink.gif pries savaite dar laiskas atejo, kad foto pamete, tai pakartotinai issiunte, bet jauciu ledai pajudejo ir rugseji jau gaus smile.gif
ne bet ir ilgai uzsitese g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2009 08 18, 16:13)
Istatymiskai jus jau leave to remain negalit prasyt...prasymas butu atmestas  unsure.gif

O tai jie viska tikrina taip smarkiai? g.gif Ar paciam reikia pasisakyti, kad gauni ar esi gaves praeityje? ax.gif Jei apie tai neuzsiminti, kaip cia tada butu? g.gif
Atsakyti
laba vakara sakykite ar tai mokama ar ne? g.gif nes internete tai nerealios kainos surasytos doh.gif arba vel kazka ne taip suprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2009 08 24, 16:21)
tai va, uzklausiau drauges kada isiunte dok rezidentui ir ar gavo. tai rugsejo gale bus metai, kaip dar negavus  blink.gif  pries savaite dar laiskas atejo, kad foto pamete, tai pakartotinai issiunte, bet jauciu ledai pajudejo ir rugseji jau gaus smile.gif
ne bet ir ilgai uzsitese  g.gif  doh.gif

Taip ir buna, as irgi pries 9 menesius visus dokumentus tvarkingai issiunciau ir jokio atsakymo nesulaukiau. Telefonu su jais susisiekti be sansu, beveik menesi banziau ir neprisiskambinau schmoll.gif Tada issiunciau laiska, reikalaudama pasu (nes keliaut reikejo) ir pranesiau nauja adresa. Tai sitie balvonai issiunte pasus i sena adresa ir jau po musu keliones pradzios. Ir netgi neregistruotu laisku doh.gif
Atsakyti
man atrodo jie ten specialiai issidirbineja. nes absoliuciai kiek girdejau kas siunte ten ka nors, tai visiem nesamoniu pridirbdavo...
Papildyta:
o formu cia kazkas prase.. tai jas gali rast cia man atrodo :
http://www.bia.homeo...dereuropeanlaw/
Atsakyti
QUOTE(delete1210 @ 2009 09 01, 21:11)
laba vakara sakykite ar tai mokama ar ne? g.gif nes internete tai nerealios kainos surasytos doh.gif arba vel kazka ne taip suprantu blush2.gif

ziurint ka ziurejai,as jau nepamenu tiksliai,bet atrodo kad uz resident ir identity leave nieko nereikejo man moket,bent jau tada,reikejo tik uz british gavima susimoket £655

QUOTE(sandycandy @ 2009 09 01, 23:10)
man atrodo jie ten specialiai issidirbineja. nes absoliuciai kiek girdejau kas siunte ten ka nors, tai visiem nesamoniu pridirbdavo...

na tada as busiu ta vienintele kuriai nieks nieko nepridirbo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lsd @ 2009 09 02, 10:39)
ziurint ka ziurejai,as jau nepamenu tiksliai,bet atrodo kad uz resident ir identity leave nieko nereikejo man moket,bent jau tada,reikejo tik uz british gavima susimoket £655
na tada as busiu ta vienintele kuriai nieks nieko nepridirbo  biggrin.gif

Ne tu vienintele-ne.Mes taip pat neturejom jokiu problemu.
Atsakyti
Labuka, jeig kalba eina apie residence permit tai as gavau labai greitai,gal per men. o pasa parsiunte po savaites. dabar pilysiu forma del ILR paziuresiu kiek uztruks. Sekmes visiem bandantiem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalile82 @ 2009 09 04, 13:46)
Labuka, jeig kalba eina apie residence permit tai as gavau labai greitai,gal per men. o pasa parsiunte po savaites. dabar pilysiu forma del ILR paziuresiu kiek uztruks. Sekmes visiem bandantiem 4u.gif

o po kiek metu galima kreiptis del ILR ? 4 m ?
Atsakyti
sveikos forumietes 4u.gif
gal kuri esate susidurusi su uk resident ar seip esate girdejusi kaip reikia gauti sita leidima, nuo ko reikia pradeti....is anksto aciu visom uz informacija aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(renatytete @ 2009 12 07, 14:35)
sveikos forumietes 4u.gif
gal kuri esate susidurusi su uk resident ar seip esate girdejusi kaip reikia gauti sita leidima, nuo ko reikia pradeti....is anksto aciu visom uz informacija aciuks.gif

http://www.anglija.l...to_leidimo.html
Atsakyti
Reikia pirmiausia susirast darba 4u.gif ir pradirbt metus laiko jei neklystu..
Atsakyti