Įkraunama...
Įkraunama...

UK rezidento paso gavimas

QUOTE(roko @ 2008 07 19, 01:35)
tai aisku geriau angliskas pasas  o intelektas mano tiesa sako nes lietuva jau visai nusivare zmonems gyvent neymanoma  miega seime susede ne kad problemas sprestu  o pati lietuva dar tebegyvena is uzsieni uzdirbtu  zmoniu pinigu  jei ne tai is vis amen butu .INTEAKTUALE ATSIRADO... doh.gif
QUOTE(roko @ 2008 07 24, 00:12)
apie kokia santvarka cia kliedi  as ant lietuvos nedergiu cia pati lietuva vercia dergti ant jos o del britu nuomones tai tu labai klysti tarp kito jie patys nemegsta anglijos  .o ir kodel as tureciau ka daryt savo salies naudai ydomu kuo tu jai tarnauji (turbut pati esi beviltiska apgavike) o apie prota tai pas tave jo ne fontanai! clap.gif

Ui, akis paskaudo nuo tiek klaidu doh.gif

Soli, drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif :liuks:

Atsakyti
Sveikos, kokios naujienos?

Ar dar kas mėgino pildyti EEA3 formą? Kiek žinau, dabar ir pastoviam rezidedento statusui gauti reikia ergzamina "Life in The UK" išsilaikyti.
Atsakyti
Sveikutes! Neradau tokios temos ir labai noreciau suzinoti, ar kas bande gauti residency ar live to remain. Kiek lauket, kiek kainavo ir ar sunku gauti? Is anksto aciu visoms atrasiusioms. 4u.gif
Atsakyti
As vis galvoju pasidaryti leave to remain, bet taip ir neprisiruosiu visko pradeti.
Atsakyti
labukas,
as turiu rezidenta.
reik but pradirbus darbe be pertraukos 12men. tureti visus payslepus visu metu ir jei daugiau esat dirbe men, home ofisa, dar kazko regis reik nepamenu.
pasiskambinate siuo nr EEA1 08706067766 (jei nepasikeite)
paprasote, kad atsiustu forma, o ten viskas parasyta ka reik siust, tik zinoma siuskite registruotu laisku.
kai dariausi sau ir vyresniajam sunui padariau, o mazajam nepadare, nes jis dar tada neturejo paso.
uztruko tiksliai nepamenu, bet apie 3-4men. tai buvo 2007m.
be to rezidenta galima gaut ir ta pacia diena, vyras daresi 2006m, nuejo i ofisa su visais dok, kuriai reialingi ir po 4-5val jau turejo rankose ax.gif
bet dabar taip viskas keiciais tai negaliu pasakyt, ar jau taip isduoda.. g.gif
o mano drauge issiunte pernai vasara, prasidejo krizes ir tt ir buvo sustabdytas rezidentu isdavimas... tai nezinau jau metai praejo, turejo jau ir gaut... g.gif reiks pasiklaust.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigeita: 15 rugpjūčio 2009 - 18:24
as irgi turiu rezidento kortele nuo 2007 lyg tai. gavau labai lengvai. pas mane netgi buvo tarpas tarp darbu ilgesnis nei 30d , bet visvien bandziau issiust ir kazkaip praejau smile.gif laukiau gal 2 men. payslipu visu irgi nereikia. na bet jei turi, tai kruvele idek. jie megsta popierius smile.gif anketa gali atsisiust is home office web puslapio. jei kokiu klausimu , gali rasyt i privata.
Atsakyti
Merginos jus ce apie du skirtingus dalykus kalbat doh.gif negi nesuprantat kad autore kalba apie leave to remain smile.gif
Tai gaunama po 5 metu gyvenimo uk mirksiukas.gif
Uztrunka apie metus..na bent jau taip buvo pries keleta metu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2009 08 16, 10:04)
Merginos jus ce apie du skirtingus dalykus kalbat  doh.gif negi nesuprantat kad autore kalba apie leave to remain  smile.gif
Tai gaunama po 5 metu gyvenimo uk  mirksiukas.gif
Uztrunka apie metus..na bent jau taip buvo pries keleta metu... ax.gif

na ji raso residency ar live to remain

as kai siunciau idejau visu metu payslipus, o jie uz kurio laiko atsiunte laiska, kad reik visu payslipu iki sios dienos kai padaviau prasyma... rolleyes.gif gal man ilgiau uzstruko, nes del tu payslipu prisikabino...
o leave to remain, mano vyras tuoj bandys darytis.. smile.gif ziuresim, kas gausis, bet kai paskaite anketa tai pati net konsule nesuprato kai kuriu klausimu... blink.gif konsule, nes ji pades uzpildyt mums forma.. smile.gif

o dabar, kad ir ta rezidenta ner taip jau paprasta gaut, kaip anksciau... schmoll.gif
taip manau...
Atsakyti
Gal galit man kas paaiskinti, kam jus norite leave to remain, jeigu ir siaip galime cia gyventi be jokiu problemu? Gal yra dar kazkokiu kitokiu privalumu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2009 08 16, 10:33)
o leave to remain, mano vyras tuoj bandys darytis.. smile.gif  ziuresim, kas gausis, bet kai paskaite anketa tai pati net konsule nesuprato kai kuriu klausimu... blink.gif  konsule, nes ji pades uzpildyt mums forma.. smile.gif

O as nesuprantu kokius dokumentus jiems siusti g.gif nesiusi gi 5 metu peislipu?
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2009 08 16, 16:52)
O as nesuprantu kokius dokumentus jiems siusti  g.gif nesiusi gi 5 metu peislipu?

sito tai dar nezinau, nes dar tik pildys, turiu ta anketa, bet i ja nesigilinau... schmoll.gif labai daug pildyt reik...
ir konsule pasake, kai tures sia kortele, niekas negales jau prikibti... g.gif
o del rezidento, tai dauguma anglu nustebe, kad tokia turim kortele... blink.gif ir ko jie cia taip... g.gif
o mes pasidarem rezidenta is kart kai tik pardirbom metus, juk nereik uz ja moket ir valgyt nepraso...
Atsakyti
QUOTE(kontraversija1 @ 2009 08 16, 11:03)
Gal galit man kas paaiskinti, kam jus norite leave to remain, jeigu ir siaip galime cia gyventi be jokiu problemu? Gal yra dar kazkokiu kitokiu privalumu?  4u.gif

asmeniskai man reikejo tam,kad tapti brite wink.gif
QUOTE(siguliukas17 @ 2009 08 16, 15:52)
O as nesuprantu kokius dokumentus jiems siusti  g.gif nesiusi gi 5 metu peislipu?

taip,reikes absoliuciai visu payslipu,statementu,sutarciu ir t.t. uz visus metus.
Papildyta:
QUOTE(mamyte1 @ 2009 08 15, 15:17)
Sveikutes! Neradau tokios temos ir labai noreciau suzinoti, ar kas bande gauti residency ar live to remain. Kiek lauket, kiek kainavo ir ar sunku gauti? Is anksto aciu visoms atrasiusioms. 4u.gif

na tokia tema buvo,as turiu viska
Atsakyti