Įkraunama...
Įkraunama...

UK rezidento paso gavimas

Sveiki 4u.gif mes cia gyvenam 8 metus. Legaliai dirbam,turim visu 8 metu P60 ir t.t.. Noriu uzpildyti ir issiusti del rezidento ax.gif Kaip suprantu reikia pildyti EEA3 . Ti k vat iskilo klausimas- ar reikia visiems seimos nariams ja pildyti? ar uztenka tik vienam,nes juk formoje vistiek turesi surasyti visus seimos narius g.gif Ir kaip geriau daryti- ar pildyti online,ar siusti pastu g.gif Gal kas galit atsakyti is patirties 4u.gif Kiek daugmaz praeina laiko nuo tol,kol pildai iki tada ,kai gauni?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif noriu pildyti EEA3,bet vat iskilo koks klausimelis-turiu 2011/06 versija,o naujesnes nerandu nu niekaip g.gif kur galimetu rasti naujesne? ar jau si ,maniske,ir yra naujausia g.gif
Atsakyti
man irgi uzsinorejo resident..nes buvo toks atvejis.. kad ir loterijoje kai laimi didele pinigu suma(nekalbu apie 10svaru ar 500svaru),tai national lotery neduoda tau prizo jeigu nesi resident sioje salyje unsure.gif verysad.gif

tai ir as kaip visa planuoju pasidaryti resident..as kiek skaiciau uztenka kad vienas asmuo pildytu uz savo seima,tik reikia kiekvieno asmens po 2 pasines foto,laisko is darbo ir payslipu..
Atsakyti
Nu geras,laimetum milijona ir jo pasiimt negaletum doh.gif
As tai jau uzpildziau forma. Liko tik 5 metu atgaminti atostogas g.gif Ai,tiesa,ir nuotrauku dar reiks. Reiks pasiziureti koks size turi buti g.gif
Tik vat man iskilo klausimas-kadangi pildziau visos seimos(t.y. 3 asmenu) ant vienos formos,tai daug ir dokumentu siusti reikia g.gif O cia tilps viskas i voka rolleyes.gif g.gif
Ir vat dar idomus klausimas-dukryte gimus cia,bet jai dar tik 3.5,tai jauciu neverta net nuotraukyciu jos daryti,nes juk turi buti asmuo buti isbuves cia 5 metus blush2.gif
Atsakyti
o kur formas gavai?internetu pildei? mano dukra gimusi cia irgi,jai 4,5 metuku bet mes zadame deti..o kokius dokumentus siunti? ar visus payslipus paskutiniu 5 metu ar uztenka tik 5 metu P60 formu? reikia tik vieno ar abieju?
Atsakyti
Reikia daug ir visko 4u.gif visko beveik 5 metu begyje ka sukaupete mirksiukas.gif Isiemiau forma online.
Atsakyti
aciu! uj bus cia to darbo mums! smile.gif o jus jau viska issiuntete?
Atsakyti
QUOTE(mergyte23 @ 2012 07 12, 16:34)
o kur formas gavai?internetu pildei? mano dukra gimusi cia irgi,jai 4,5 metuku bet mes zadame deti..o kokius dokumentus siunti? ar visus payslipus paskutiniu 5 metu ar uztenka tik 5 metu P60 formu? reikia tik vieno ar abieju?

Uztenka tik 5 metu P60, nereikia payslip'u.
Atsakyti
O tai tada reikia banko isklotiniu tu 5 metu? ar butu gana issiimti is ban patvirtinanti laiska,kad cia esi banko klientas tuos 5 metus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 07 13, 15:19)
O tai tada reikia banko isklotiniu tu 5 metu? ar butu gana issiimti is ban patvirtinanti laiska,kad cia esi banko klientas tuos 5 metus? g.gif

O kam is viso tu banko isklotiniu blink.gif
Siunciau gal pries 3 metus, bet tik anketa, pasa ir 5 metu P60. Man rodos viskas, nu daugiau nepamenu mastau.gif O ka raso prie formos ka siusti?
Atsakyti
O kas ish to rezidento?! Vis svarstau svarstau, ir nelabai suprantu, kam jo reik g.gif
Atsakyti
Sveikos, skaitinėju čia ir galvoju kaip tada čia su manim yra..jei aš metus laiko čia legaliai pradirbau, po to metus laiko buvau LT ir sekančius metus buvau tai šen tai ten, studijavau LT ir kas pora mėnesių skraidžiau į UK (per tą laiką pora mėnesių UK dirbau) , o dabar atvažiavau jau su visam į UK ir ieškausi darbo..tai galima sakyti, kad aš tris metus UK pragyvenau ar ne? Ar tie mano metai pradės skaičiuotis vėl iš pradžių tik nuo dabar? unsure.gif
Atsakyti