Įkraunama...
Įkraunama...

UK rezidento paso gavimas

QUOTE(Emse @ 2010 12 21, 17:12)
Tai bandysiu, tik pirma rezidentu reikia sulaukti( sako apie 6 menesius reikia laukti, o mums dar tik 1.5men, praejo kaip issiuntem).

aga reikia laukt 6men..as irgi tiek laukiau. Man tai dukrai pirmiau residenta irgi reik gauti.Kadangi ruosiames keliaut tai siusim veliau.
Atsakyti
QUOTE(Emse @ 2010 12 21, 16:45)
Gal kas zinot ar galima vaikui gimusiam cia gauti UK pasa?  Tevai abu LT pilieciai, bet mes turejom UK residenta 5 metams, dabar baigesi ir issiuntem vel kad pratestu jau neribotam laikui.  Tai kai gausim ar galetume pildyti dokumentus vaiku(UK) pasams gauti?  Gal kas jau taip dare?

Nebutina jums tureti ta permanent residence,galit siusti jau dabar,tik butina irodyti tuos 5 metus,kad buvot cia(p60,paysleepai,laiskas is darbdavio ir pan.)Uztruks pora savaiciu ir turesit vaikui angliska pasa.Kaina£49,galios 5 metus.
Atsakyti
QUOTE(jolie @ 2010 12 22, 02:57)
Nebutina jums tureti ta permanent residence,galit siusti jau dabar,tik butina irodyti tuos 5 metus,kad buvot cia(p60,paysleepai,laiskas is darbdavio ir pan.)Uztruks pora savaiciu ir turesit vaikui angliska pasa.Kaina£49,galios 5 metus.

Tai ka su ta forma kruva popieriu teks siusti( irodymu uz 5 metus)? O ka irasyti i ta punkta, kur praso identity leave to remain numeri?
O reikia abieju tevu irodymu uz tuos 5 metus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emse: 22 gruodžio 2010 - 13:39
QUOTE(Emse @ 2010 12 22, 15:38)
Tai ka su ta forma kruva popieriu teks siusti( irodymu uz 5 metus)?  O ka irasyti i ta punkta, kur praso identity leave to remain numeri?
O reikia abieju tevu irodymu uz tuos 5 metus?

Na man tai jokio numerio rasyt nereikejo jokioj formoj,nors va pildziau tai visai neseniai g.gif Is kur tu ta forma gavai?.As pasemiau is pasto ir ten nepraso nieko panasaus.Nu reikia siusti dokumentus kitaip jie tau neduos,ir kad butinai butu lygiai 5 metai iki vaiko gimimo.Mes nevede,tai ziurejo tik i mane.
Atsakyti
QUOTE(jolie @ 2010 12 22, 20:30)
Na man tai jokio numerio rasyt nereikejo jokioj formoj,nors va pildziau tai visai neseniai g.gif Is kur tu ta forma gavai?.As pasemiau is pasto ir ten nepraso nieko panasaus.Nu reikia siusti dokumentus kitaip jie tau neduos,ir kad butinai butu lygiai 5 metai iki vaiko gimimo.Mes nevede,tai ziurejo tik i mane.

Ir as is pasto. Nu va ten parasyta, certificate of registration or naturalisation. Tai ka ten irasyti? O galetum parasyti tiksliai kokius dokumentus siuntei? (na jei nesunku isvardink visus). Aciu is anksto.
Tai jau kai sita pasa vaikas gauna tai lietuvisko kaip ir nebereikia? O cia jau tada vaikas skaitosi pilietis UK?
Atsakyti
QUOTE(jolie @ 2010 12 22, 02:57)

Nerasykit nesamoniu ir neklaidinkit zmoniu.
Atsakyti
QUOTE(dilai @ 2010 12 22, 22:51)
Nerasykit nesamoniu ir neklaidinkit zmoniu.

tikrai kazkokia nesamone cia parasyta!
Papildyta:
QUOTE(Emse @ 2010 12 22, 22:27)
Ir as is pasto.  Nu va ten parasyta, certificate of registration or naturalisation.  Tai ka ten irasyti?  O galetum parasyti tiksliai kokius dokumentus siuntei? (na jei nesunku isvardink visus).  Aciu is anksto.
Tai jau kai sita pasa vaikas gauna tai lietuvisko kaip ir nebereikia?  O cia jau tada vaikas skaitosi pilietis UK?

Jums reiks spresti kokia nes abu tevai tai lietuviai.

Nu nemanau, kad taip yra kad cia gime ir pilietybe i tautybe gauna is kart. Tai tada visos pasaulio nescios mamos sulektu gimdyti i anglija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samojinga: 23 gruodžio 2010 - 12:18
Sveikos,

as irgi issiunciau rezitentui gauti, tikiuosi neuztruks 6 menesius doh.gif

Pilietybes cia gime vaikai automatiskai negauna schmoll.gif bent viens is tevu turi turet UK pilietybe, kelios drauges neseniai tvarkesi vaikam dokumentus ir taip jom buvo paaiskinta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emse @ 2010 12 22, 22:27)
Ir as is pasto.  Nu va ten parasyta, certificate of registration or naturalisation.  Tai ka ten irasyti?  O galetum parasyti tiksliai kokius dokumentus siuntei? (na jei nesunku isvardink visus).  Aciu is anksto.
Tai jau kai sita pasa vaikas gauna tai lietuvisko kaip ir nebereikia?  O cia jau tada vaikas skaitosi pilietis UK?

Tautybes klausima jums su vyru reiks spresti, nes vaikas tures tureti kokia nors tautybe. O pilietybe ijigama juridiskai.Pagal ten kur gimes vaikas arba pagal tevu krauja. Mano ziniom, gimus cia ji automatiskai neduodama.Gal as klystu, galit tada mane pataisyti. As igijau cia anglijos pilietybe, o mano dukra gimusi lietuvoje, jos automatiskai cia negauna.
Atsakyti
Bijau sumeluot, bet man rodos, kad 1997 m. baigesi ta tvarka, kai cia gime vaikai gaudavo angliska pilietybe. Taigi jei nei vienas is tevu nera British Citizen, tai vaikui pilietybes reikia prasyt arba, kai jam sueis 16 m, jis pats gales prasyt.
Atsakyti
QUOTE(Pumma78 @ 2010 12 23, 17:35)
Bijau sumeluot, bet man rodos, kad 1997 m. baigesi ta tvarka, kai cia gime vaikai gaudavo angliska pilietybe. Taigi jei nei vienas is tevu nera British Citizen, tai vaikui pilietybes reikia prasyt arba, kai jam sueis 16 m, jis pats gales prasyt.

O ar gali taip buti, kad gauni UK pasa vaikui, o pilietybes ne? Jei vaikas cia gimes, bet tevai abu LT pilieciai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emse: 23 gruodžio 2010 - 17:14
QUOTE(Emse @ 2010 12 23, 15:13)
O ar gali taip buti, kad gauni UK pasa vaikui, o pilietybes ne? Jei vaikas cia gimes, bet tevai abu LT pilieciai).

Tiesa, pasakius, as nelabai suprantu ka jus vadinat UK pasu? Jei pasas, tai ir yra pilieciui. Nebent leidimas gyventi, viza ar dar kas.

You can apply for a British passport if you are a:

•British citizen
•British overseas territories citizen
•British overseas citizen
•British subject
•British national (overseas)
•British protected person
If you think you might be eligible through your mother, partner or where you live, follow the link below for more information.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumma78: 23 gruodžio 2010 - 17:18