turi iseiti!!! mes cia visos gi smalsios labai, pasirodyk....
[/quote]
Dar reikia pastudijuoti nuotraukų įkėlimą, nes galvojau čia bus iškart po žinutės galimybė prikabinti
QUOTE(Gyjula @ 2008 02 20, 10:35)
Aš irgi jau koks mėnuo kaip mezgu iš moherio (70 proc) savo dukroms tunikas. Jos labai patenkintos ir kai padarė reklamą, tai turiu dar į priekį kokius keturis užsakymus Bandysiu pademonstruoti, jeigu išeis prikabint
a jezau rodykis greiciau, as tiesiog alpstu kaip noriu tunikos bet niekaip del rasto fasono ir panasiai neapsisprendziu..tu cia paciu laiku pasirodei
QUOTE(dovyda @ 2008 02 20, 11:49)
rodykis!!! aciu uz ivertinima
ehmmmm...siulu tu dar norfoje maciau yra, jei ka.... reiktu gal dar ka nors nusimegzt.....
ehmmmm...siulu tu dar norfoje maciau yra, jei ka.... reiktu gal dar ka nors nusimegzt.....
QUOTE(Christyyyn)
Pasirodyk
Na, tada vakare fotkinsiuos, o ryt iš pat ryto pasirodau
QUOTE(okkey @ 2008 02 20, 13:15)
a jezau rodykis greiciau, as tiesiog alpstu kaip noriu tunikos bet niekaip del rasto fasono ir panasiai neapsisprendziu..tu cia paciu laiku pasirodei
Deja, susikėliau tik į savo galeriją, o toliau ką daryt nežinau
Nors jūs kažko labai įspūdingo neįsivaizduokit...
QUOTE(Gyjula @ 2008 02 20, 12:57)
o kur tavoji galerija?
QUOTE(dovyda @ 2008 02 19, 23:29)
as irgi rankdarbiauju tik laisvu laiku matai yra skirtumas, kai zmogus mezga maloniai sau ir kai mezga irgi maloniai, bet tai yra jo darbas Lusasita matyt yra mezgeja taigi nera ko cia mums su ja ir lygintis nepasivysim...
dovyda as mezgu irgi tik laisvalaikiu, labai megstu megzt, nu taip labai,kad esu priversta darbelius parduot, nes spintoj vietos nebeuztenka, MB pinigu siulams nebeduoda o mezgimo liga bujoja . Nesu dar nieko mezgusi pagal usakyma ir nezinau ar galeciau cia kaip menininkui paveikslas gimsta vizijoj ir ji igyvendini, darai pagal save, o kai pagal kita zmogu, gal man nepatiktu, tai ir atbulom rankom megzciau
QUOTE(Gyjula @ 2008 02 20, 11:57)
smalsumas mane prazudys
kelk per cia http://www.talpink.com/
Baigiu sumegzti antra 100 garmu matkeli o galo dar nera , dar tik 105 cm, o noreciau 170cm. nepatinka man dideli darbai
na einu subaigsiu siulus (liko 30 gramu) ir ryt varysiu pirkti trecio matkelio, gerai kad pigus tai visai prasikeikciau
Papildyta:
jusda, salikelis puikus, turbut labai mazai siulu sunaudojai?
na einu subaigsiu siulus (liko 30 gramu) ir ryt varysiu pirkti trecio matkelio, gerai kad pigus tai visai prasikeikciau
Papildyta:
QUOTE(everesta @ 2008 02 20, 14:04)
Baigiu sumegzti antra 100 garmu matkeli o galo dar nera , dar tik 105 cm, o noreciau 170cm. nepatinka man dideli darbai
šis raštas labai daug siūlų "suvalgo"
Na štai šiaip ne taip išsityrinėjau tą įkėlimą
O šitą darbelį ruošiuosi šiandien užbaigt
Papildyta:
Aš tik dabar apžiūrėjau tavo darbelius ir likau be žado ...
Iki šiol daugiausiai mezgu dukroms, o dabar užėjo noras ir sau
O šitą darbelį ruošiuosi šiandien užbaigt
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 20, 15:40)
Aš tik dabar apžiūrėjau tavo darbelius ir likau be žado ...
Iki šiol daugiausiai mezgu dukroms, o dabar užėjo noras ir sau
QUOTE(everesta @ 2008 02 20, 14:04)
Tikrai nedaug....... o ir labai greitai nusimezgė....