čia mano du naujausi mocheriukai
QUOTE(saldainia @ 2008 02 18, 21:08)
labai grazus! o ta sraudonas koks idomus saunuole
QUOTE(saldainia @ 2008 02 18, 18:08)
saliai super gal antrojo salio rastuko schemute turi pasidalint?
[quote=saldainia,2008 02 18, 21:08]
Labai mieli mocheriukai
Labai mieli mocheriukai
QUOTE(saldainia @ 2008 02 18, 21:08)
labai grazus pukuotukai
Ojojoj, kokie grožiai
Net gėda, kad savo pūkuotuką taip apleidus
Net gėda, kad savo pūkuotuką taip apleidus
QUOTE(Alacka33 @ 2008 02 19, 01:31)
Na ir gražūs tie jūsų darbeliai ,taip ir toliau
Papildyta:
o čia mano naujausias darbelis
Papildyta:
o čia mano naujausias darbelis
grazi palaidinuke , darbelio ideta daaaaaug tik cia skyrelis moherinis idomu, kaip ji atrodytu pukuota? sekmes toliau.
Papildyta:
QUOTE(ARUAL @ 2008 02 19, 09:23)
labukas Arual kaip tavo sveikata? ir kaip tas tavo pukuotis mezgasi? as va nudejau is Gadgetiniu - norfuku liemene ir dziovinu dabar....ir rezgu planus, ka toliau raizgalioti...reiketu ratukine uzbaigt, bet labai NENORIU nerti dabar, nenerimo periodas man
Lusasita, apžiūrėjau tavo gražųjį, oranžiniuką.Tobulas ,kaip ir visi kiti:) Tikrai sunku nesižavėti tavo darbu.Man ražiausiai su juostele po krūtine .Šaunuoliukas.
Kokie čia siūliukai?
Papildyta:
Merginos, savaitgalį nebuvau prisijungusi, tai negaliu patikėti kiek daug viokio grožio atsirado.Šaunuolės visos ,kurios tokius grožius darote:)
Papildyta:
Man truputį irgi gėda, nes ir aš savo lėtuką-pūkuotuka apleidusi Bet va tuoj baigiu iš pusvilnės ir imuosi pribaigti savo pūkį Arual ar tau daug liko.Nes man tai praktiškai 80 proc.liko, 20 tik padaryta
Kokie čia siūliukai?
Papildyta:
Merginos, savaitgalį nebuvau prisijungusi, tai negaliu patikėti kiek daug viokio grožio atsirado.Šaunuolės visos ,kurios tokius grožius darote:)
Papildyta:
QUOTE(ARUAL @ 2008 02 19, 09:23)
Man truputį irgi gėda, nes ir aš savo lėtuką-pūkuotuka apleidusi Bet va tuoj baigiu iš pusvilnės ir imuosi pribaigti savo pūkį Arual ar tau daug liko.Nes man tai praktiškai 80 proc.liko, 20 tik padaryta
Dovyda, gyvensiu
O pūkutis truputį padėtas
Šiandien tėvai atskrenda VALIOOOOOOOOOOOOOOO
O pūkutis truputį padėtas
Šiandien tėvai atskrenda VALIOOOOOOOOOOOOOOO