Norali, be zodziu visos tik giria tik giria, bet is tiesu super
o kaip ten viskas padaroma ziurejau ir taip i anaip, bet nicnieko nesupratau
niu pagaliau grizau namo, prisedau prie kompiuterio, o cia tiek pagyru puolu dekavoti
[quote=anciuke,2008 03 30, 23:32]
super grazu
o koks tas storasis siūliukas? vilna kokia nors?
aciux o siuliukas storasis moheriukas suktas su kazkokiu medvilniniu siulu
Papildyta:
as jau anksciau, gal pries koki menesi buvau kazkurioj temoj idejusi panasu palta ir linini svarkeli tai ten pasakojau apie savo darbus o darbas vyksta taip: neriu tinkla, paskui varstau adata, galu stengiuosi kad butu kuo maziau darau apsisukimus, o pabaigoj viska apneriu zemu stulpeliu ir viskas susislepia
as jau siandien buvau pasipuosusi sarkoms pasirodziau darbe
Papildyta:
[quote=dovyda,2008 03 31, 08:32]
NORALI svarkiux, pasipasakok kaip ten viskas daroma
:aciuks:truputeli auksciau lyg jau papasakojau
[quote=Jolacka/muc,2008 03 31, 09:00]
LABAI GRAZUS
dekui
[quote=rupe,2008 03 31, 10:39]
Norali-nuostabus svarkelis
[quote=X-iuke,2008 03 31, 12:05]
Norali - super grazhus shvarkelis
[quote=saulemeile,2008 03 31, 12:45]
jurgaju, aciuuuuux
QUOTE(youste @ 2008 03 30, 22:46)
Nu kaip originalu
[quote=anciuke,2008 03 30, 23:32]
super grazu
o koks tas storasis siūliukas? vilna kokia nors?
aciux o siuliukas storasis moheriukas suktas su kazkokiu medvilniniu siulu
Papildyta:
QUOTE(netikėtai @ 2008 03 31, 08:00)
Tai kad aš dar tik raštelį bandau išsimegsti-labai jau sudėtingai aš čia užsimojau
O gal gali prakonsultuoti, kaip tu čia viską darai-neri tinkliuką ir paskui narstai? o kur suslepi siūlų galiukus? narstai su adata ar vąšeliu? Nu klausimų daug, bet tikrai kažko panašaus ateičiai labai noriu
O gal gali prakonsultuoti, kaip tu čia viską darai-neri tinkliuką ir paskui narstai? o kur suslepi siūlų galiukus? narstai su adata ar vąšeliu? Nu klausimų daug, bet tikrai kažko panašaus ateičiai labai noriu
as jau anksciau, gal pries koki menesi buvau kazkurioj temoj idejusi panasu palta ir linini svarkeli tai ten pasakojau apie savo darbus o darbas vyksta taip: neriu tinkla, paskui varstau adata, galu stengiuosi kad butu kuo maziau darau apsisukimus, o pabaigoj viska apneriu zemu stulpeliu ir viskas susislepia
QUOTE(ingriduska @ 2008 03 31, 08:29)
Ašarėlė tunika liux, aš ją pradėjau, bet man nesekasi.O taviškė grožis:)
NORALI aš be žodžių, be amo.Niu esi nuostabinė mezgejėlė, o ir taip sakant uoslę sezoniškumui turi,Taigi ryt 15 šilumos, galėsi eiti visa graži. Jau kaip aš tokio kokio nors švarkelio- megztukėlio noriu,,,,ne tas žodis...
Šaunuolės mergytės.
netikėtai ir Jolacka/muc . Nors jau merginos viską paaiškino, bet mano patirtis tai tokia, reikia megzti pavyzdėlį jį pamatuoti, po to save ir taip apsakaičiuoti.Geriau jau numažinti, nei nudidinti, mezginys pasitampo tikrai.dabar aš pasimatuoju apskaičiuoju, tai iš suskaičiuotų dar -10 akių nusuku. Tada gaunasi kaip tik:)
O plonas mocheriukas neduoda ramybės ir man ,turiu aš nusipirkus šviežiai Kid mocheros, tai jau su kabliuku paband=iau, nepatiko. Su virbalais 3.5 blogai, kiek per didel4sd akyt4s, o su virbalais nr.2 labai plonas ir ilgai mezgasi.tai kol kas vyksta bandymai ir ardymai:)
NORALI aš be žodžių, be amo.Niu esi nuostabinė mezgejėlė, o ir taip sakant uoslę sezoniškumui turi,Taigi ryt 15 šilumos, galėsi eiti visa graži. Jau kaip aš tokio kokio nors švarkelio- megztukėlio noriu,,,,ne tas žodis...
Šaunuolės mergytės.
netikėtai ir Jolacka/muc . Nors jau merginos viską paaiškino, bet mano patirtis tai tokia, reikia megzti pavyzdėlį jį pamatuoti, po to save ir taip apsakaičiuoti.Geriau jau numažinti, nei nudidinti, mezginys pasitampo tikrai.dabar aš pasimatuoju apskaičiuoju, tai iš suskaičiuotų dar -10 akių nusuku. Tada gaunasi kaip tik:)
O plonas mocheriukas neduoda ramybės ir man ,turiu aš nusipirkus šviežiai Kid mocheros, tai jau su kabliuku paband=iau, nepatiko. Su virbalais 3.5 blogai, kiek per didel4sd akyt4s, o su virbalais nr.2 labai plonas ir ilgai mezgasi.tai kol kas vyksta bandymai ir ardymai:)
Papildyta:
[quote=dovyda,2008 03 31, 08:32]
NORALI svarkiux, pasipasakok kaip ten viskas daroma
:aciuks:truputeli auksciau lyg jau papasakojau
[quote=Jolacka/muc,2008 03 31, 09:00]
LABAI GRAZUS
dekui
[quote=rupe,2008 03 31, 10:39]
Norali-nuostabus svarkelis
[quote=X-iuke,2008 03 31, 12:05]
Norali - super grazhus shvarkelis
[quote=saulemeile,2008 03 31, 12:45]
jurgaju, aciuuuuux
QUOTE(norali @ 2008 03 31, 17:52)
Aš šiandien irgi apsirėdžiau nauja tunika, tik pas mus darbe kadangi šarkų nėr , tai tiesiog pati sau gražiai atrodžiau
QUOTE(norali @ 2008 03 30, 20:53)
Idesiu savo paskutini darbeli atidejau amziaus projekta - suknele ir gaminau sita labai jau norejosi tokio tipo svarkelio
[
[
as irgi apakus sedziu prie kompo. tikrai ziauriai grazu ir originalu
QUOTE(Akire3 @ 2008 03 31, 22:02)
as irgi apakus sedziu prie kompo. tikrai ziauriai grazu ir originalu
norali, ačiū už konsultaciją Ateičiai labai pravers
QUOTE(ingriduska @ 2008 03 31, 08:47)
dovyda
pirkau pirmiausia sijoną su tokiomis gelemis, o prie jo pasirodė nieko neturiu, tai tuomet nusprendziau, kad reikia iš plono,puošnaus, nuostabiausio ,mylymiausio siūlo- mocheros, numegsti megztuką. Vizija yra paprastas ,lygiom akim, priglides didelia iškipte ,ilgom prigludusiom rankovem.O kai pradedu megzt gaunasi šūdienė, kažko neatitaikau:)
Dabar baiginėju iš princesiniu,margą.Ir tuomet jau imsiuosi pilna jėga savo ploniuko:)
Dovydėle, Lusasita kaip pasiilgau jūsų per savaitgalį.
O Lusasita tai apskritai nurimus, kas tau mergyte, kur tu radingai.
Vis dar labai dėkinga už Princesinius siūlus, mezgasi nuostabiai:)))
pirkau pirmiausia sijoną su tokiomis gelemis, o prie jo pasirodė nieko neturiu, tai tuomet nusprendziau, kad reikia iš plono,puošnaus, nuostabiausio ,mylymiausio siūlo- mocheros, numegsti megztuką. Vizija yra paprastas ,lygiom akim, priglides didelia iškipte ,ilgom prigludusiom rankovem.O kai pradedu megzt gaunasi šūdienė, kažko neatitaikau:)
Dabar baiginėju iš princesiniu,margą.Ir tuomet jau imsiuosi pilna jėga savo ploniuko:)
Dovydėle, Lusasita kaip pasiilgau jūsų per savaitgalį.
O Lusasita tai apskritai nurimus, kas tau mergyte, kur tu radingai.
Vis dar labai dėkinga už Princesinius siūlus, mezgasi nuostabiai:)))
Ingriduska - o tau princesiniai siūlai nekanda? Mane šiek tiek jie nervina- negaliu atsiplaidavusi nešioti savo tunikos
Norali -labai gražus švarkelis. Ir orai kaip tik tinkami
QUOTE(angulyte @ 2008 04 01, 08:09)
Ingriduska - o tau princesiniai siūlai nekanda? Mane šiek tiek jie nervina- negaliu atsiplaidavusi nešioti savo tunikos
taip ir planavau pasidaryt, kad galec nesiot kai orai truputi atsils tik itariu, kad nelabai ilgai nesiosiu o svarkelis labai siltas nes is moherytes
QUOTE(angulyte @ 2008 04 01, 08:09)
Nu nekanda, aš skalbiau su plaukų šampūnu ir išskalavau su minkštikliu. Negaliu sakyti ,kad jau visai jo nejaučiu, bet ir diskomforto nėra.
manes jie irgi nekanda
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 01, 11:37)
Lusasita pirmiausia džiaugiuosi, kad apsireiškiai temoje, bo jau baisiai ilgėjausi.
Antra matau, kad nekrapštei nosies.
Trečia tiesiog gražu, panašu į kriauklių tuniką, todėl nesakysiu, kad ach och, tokį grožį panašų jau mačiau.Bet šitas yra kaip ir visi ankstesni tobulas atlikimu.Spalva graži labai.Pavasariška kaip samanėlės pirmos, kaip pumpurėliai:)
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2008 04 01, 11:42)
Lusasita pirmiausia džiaugiuosi, kad apsireiškiai temoje, bo jau baisiai ilgėjausi.
Trečia tiesiog gražu, panašu į kriauklių tuniką, todėl nesakysiu, kad ach och, tokį grožį panašų jau mačiau.Bet šitas yra kaip ir visi ankstesni tobulas atlikimu.Spalva graži labai.Pavasariška kaip samanėlės pirmos, kaip pumpurėliai:)
kaklas labai gražus ir kitoks nei ankstesnių))))
rastas kaip tos plonos nertinukes
tipo sita kopijuota tik maniske moherinuke
http://www.talpink.c.../01/143d119.jpg
tipo sita kopijuota tik maniske moherinuke
http://www.talpink.c.../01/143d119.jpg