Jurgaju,tavo salikeliai labai labai dailus,na o spalvotas tiesiog ahhhhhhhh
Jurgaju tavo saliai o ypac tas pyrmas tokios zaismingos spalvos na saunuole
aciu visoms uz grazius zodzius. tik viena problemele yra su tuo graziuoju saliu. jis labai meta savo plaukelius. ir visi rubai lieka margi nuo jo plaukeliu. gal zinot, kaip susitvarkyt su sia problemele?
QUOTE(jurgaju @ 2008 03 19, 15:29)
aciu visoms uz grazius zodzius. tik viena problemele yra su tuo graziuoju saliu. jis labai meta savo plaukelius. ir visi rubai lieka margi nuo jo plaukeliu. gal zinot, kaip susitvarkyt su sia problemele?
Dazniausia su laiku biskuti apsitrina, "issiseria" jie, ir tada jau nebevelia taip. Gal lengvas paskalbimas padetu?
QUOTE(jurgaju @ 2008 03 19, 15:29)
dazniausiai padeda skalbimas - po pirmo skalbimo visi pukeliai, kurie nori byreti turetu taip ir padaryti:)
aciu uz patarima eisiu skalbt kazkaip neturiu mados tik numegztus daiktelius skalbt. nezinau kodel, bet niekad to nedarau. gal ir blogai
QUOTE(jurgaju @ 2008 03 19, 19:40)
aciu uz patarima eisiu skalbt kazkaip neturiu mados tik numegztus daiktelius skalbt. nezinau kodel, bet niekad to nedarau. gal ir blogai
as irgi neskalbiu, bet buvo tas pats su vienu pukuotuku - tai skalbimas padejo
Na va, pasigirsiu ir aš savo paskutiniu pūluotuku:
Labai grazus megztukas
Labas merginos,
Kaip visų pasiilgau, kaip sunku savaitę be SM, atostogavau nuo darbų ir nuo mezgimo:)
Labai gražus šalis ir palaidinukė, taip įdomiai, ar čia siūlai tokie margi? Tokių dar nemačiusi buvau, labai pavasariškai velykiniai darbukai:)
Kaip visų pasiilgau, kaip sunku savaitę be SM, atostogavau nuo darbų ir nuo mezgimo:)
Labai gražus šalis ir palaidinukė, taip įdomiai, ar čia siūlai tokie margi? Tokių dar nemačiusi buvau, labai pavasariškai velykiniai darbukai:)
simre, labai gražus tavo pukuotukas tos pereinamos spalvytes šauniau atrodo ir kiauraraščiukas taip pavasariškai
sveika, Ingriduska, tikrai kažkaip ilgai tavęs čia nebuvo labai pasiilgome na pailsėjusi savaičikę, būsi pasiilgusi mezgimo, tai kibsi į darbus
sveika, Ingriduska, tikrai kažkaip ilgai tavęs čia nebuvo labai pasiilgome na pailsėjusi savaičikę, būsi pasiilgusi mezgimo, tai kibsi į darbus