Norali,Dovyda,Eya aciu labai labai mergaites
QUOTE(janike1 @ 2008 03 13, 20:08)
Labas,rodausi ir as savo megztuka
Janike1 - labai dailus megztukėlis ir šauniai apdaila padaryta -žodžiu liuks
QUOTE(Christyyyn @ 2008 03 10, 18:06)
Super! Aciu aciu labai labai! lieku skolinga
Papildyta:
QUOTE(janike1 @ 2008 03 10, 20:06)
Nuosirdziai dekinga! Labai aciu! Galesiu savo mergytei papuosti kepurele.
janike1
Bravo bravisismo, bravo bravisimo, bravo bravisimo kruopščiąjai janikei1
Man gražu, dailu, kruopštu.
Kadangi visos besirodančios mane žavi pačios, jų darbai verčia seiles varvinti, darosi sunku rasti TUOS žodžius:)))
Bravo bravisismo, bravo bravisimo, bravo bravisimo kruopščiąjai janikei1
Man gražu, dailu, kruopštu.
Kadangi visos besirodančios mane žavi pačios, jų darbai verčia seiles varvinti, darosi sunku rasti TUOS žodžius:)))
Janike, labai grazus megztukas ir siuliuku spalvyte labai grazi.
Vajetau merginos tiek pagyru net nesitikejau,net iskaitau Aciu labai labai
QUOTE(Christyyyn @ 2008 02 14, 16:06)
Ir man smagu, kad yra kur pasirodyti ir pasitarti
Su Valentadieniu voratinklių mezgėjos
Su Valentadieniu voratinklių mezgėjos
turiu klausimeli po saliu apziurejimo (labai grazus ) o kas su saliu krasteliais padaryta. as dedu kutus, nes be ju salis atrodo kaip neuzbaigtas, o tavieji atrodo uzbaigti
QUOTE(janike1 @ 2008 03 13, 20:08)
Janike 1, labai dailus tavo megytukas,o surišama juostelė jį dar labai puošia
Papildyta:
Ingriduska,peržiūrėjau tavo darbelius,kiek daug ten gražių nertinukų,o šito neiškenčiau neįkėlusi,nors bandžiau rasti temoje,bet matyt nepriėjau,tikiuosi nepyksi.
Megztukas puikus, o gėlė prie jo nuostabi, nesuprantu tik kaip ji ten padaryta,kažkas su vėlimu surišta,ar ne?
Daugybė plunksnelių raštų gal 7 varianati yra knygoj Rljefiniai ir kiauri raštai virbalais
Papildyta:
Dabas geras, dailus, bet ... nebaigtas. Psdirink kraštelį iš RELJEFINIAI ir kiauri raštai virbalais ir apmezgsk visą. Tuomet pamatysi koks gražus šis šalis
Papildyta:
Plunksnelės iš moherio atrodo gerai ir net labai gerai. Tik jų yra visokių. Knygoje reljefiniai ir kaiuri raštai virbalais mačiau daugybę variantų.
QUOTE(Christyyyn @ 2008 02 14, 18:44)
zinule, ne mochera, o moheris
Čia "plunksnelių" raštas mezgiau iš schemos, dabar ant greičio nerandu Ai, ir tokioj senoj mezgimo knygoj yra.
Va, mezgimo raštų temoj radau:
"akių skaičius dalijasi iš 18 + 2 kraštinės
1 eilė - visos akys gerosios
2 eilė - visos akys išvirkščios
3 eilė - 1 kraštinė,* 2 akys sumegztos kartu (3 kartus), 1 užmetimas ir 1 geroji ( 6 kartus), 2 akys sumegztos kartu (3 kartus) * 1 kraštinė (kartoti nuo * iki* )
4 eilė - visos gerosios"
Čia "plunksnelių" raštas mezgiau iš schemos, dabar ant greičio nerandu Ai, ir tokioj senoj mezgimo knygoj yra.
Va, mezgimo raštų temoj radau:
"akių skaičius dalijasi iš 18 + 2 kraštinės
1 eilė - visos akys gerosios
2 eilė - visos akys išvirkščios
3 eilė - 1 kraštinė,* 2 akys sumegztos kartu (3 kartus), 1 užmetimas ir 1 geroji ( 6 kartus), 2 akys sumegztos kartu (3 kartus) * 1 kraštinė (kartoti nuo * iki* )
4 eilė - visos gerosios"
Papildyta:
Dabas geras, dailus, bet ... nebaigtas. Psdirink kraštelį iš RELJEFINIAI ir kiauri raštai virbalais ir apmezgsk visą. Tuomet pamatysi koks gražus šis šalis
QUOTE(dovyda @ 2008 03 11, 15:17)
dabar matau spalvyteeeeeeeeee kokia pavasariska.....
Papildyta:
Plunksnelės iš moherio atrodo gerai ir net labai gerai. Tik jų yra visokių. Knygoje reljefiniai ir kaiuri raštai virbalais mačiau daugybę variantų.
QUOTE(Mylia @ 2008 02 15, 10:20)
Aciu labai Supratau, issisaugojau
man klausimas pasistojo. Kodel Ona2008 kiekvienoj zinutej ta knyga apie reljefinius rastus mini