QUOTE(niuma @ 2008 02 17, 11:23)
taip, tie patys Gadgetiniai- norfiniai ir moheris norfinis, su maxi kartu sudėjus mezgiau. Žinok, pirmą kartą jokios apdailos nedariau. Va tas ir yra, kad stori siūlai, kažkaip gražiai, lygiai nusimezgė. Dar bandžiau apnėrinėt rankoves moheriu, bet jis per plonas ir į vidų nėrinys rietėsi, slėpėsi
(čia ta liemenė, kur buvo skirta vaikui, bet pasirodė per didelė, o man kaip megztinukas ir kando, ir per siauros petnešos gavosi (kur svarsčiau kokias rankoves daryčiau galiausiai sukurpiau sesers merginai, tik ant modelio pati dar nemačiau, nes vakar dar drėgną po skalbimo išsivežė )
(čia ta liemenė, kur buvo skirta vaikui, bet pasirodė per didelė, o man kaip megztinukas ir kando, ir per siauros petnešos gavosi (kur svarsčiau kokias rankoves daryčiau galiausiai sukurpiau sesers merginai, tik ant modelio pati dar nemačiau, nes vakar dar drėgną po skalbimo išsivežė )
as savo liemene jau pabaigiau,susiuvau, pasimatavau, vaizdu likau patenkinta bet...man kazka su kaklu reikia daryti! as mezgiau V iskirpte ir kazkaip prasosi apdailos, gal pabandysiu apnerti
tiesa...tavo albumelyje ten idetas zydrojo megztuko rastukas gal ?
kaip skalbei ta paaugliuke ? savo rankutemis?nesusitrauke?