QUOTE(meskius @ 2008 03 05, 18:59)
eikit sau - biski pasibarsiu- na jau kaip grazu viskas, bet paskutine viliutes tunika - griuk ir neatsikelk- noriu mirtinai. O laiko maziau negu nulis - nieko nesuspeju, o dar diplominio rasymas. Taip kad baikit zmones nervuoti, sirdis plysta........nu bet tunika....o dirzas... aiskiai vaidensis Vedat mane prie negeru minciu(ieskosiu kas man diplomini parasys, o pati eisiu megzti :ax: )
va kur nerejos-mezgejos dvasia atsiskleidzia
Papildyta:
QUOTE(ArGin @ 2008 03 05, 22:30)
As taip pat ta tunika labiausiai per labiausiai zaviuosi ir baaaisiai noriu, ir siuliukus turiu bet... irgi niekaip nesiriztu imtis tokio rimto projekto nert su vaseliu Serveteles, pagalveles ir visokia kitokia nerta "smulkme" - vieni niekai, o va nertas rubas man atrodo labai sudetingas reikalas su visais platinimais, nuleidinejimais, isemimiais ir pan... Bet, jei tureciau mokytoja, mielu noru imciaus sito projektelio, juo labiau, kad pasibandziau rasteli,- labai smagiai ir greitai neriasi
imkit ir pameginkit mergaites! o cia kiek zinau, jau kelios pabande ir tikrai puikiai joms isejo manau, kad tikrai neatsisakys jums pagelbet jeigu ka