QUOTE(Christyyyn @ 2008 03 04, 14:00)
tunikute
o del isprotejimo
Vat matau, kad aš neviena balansuoju ant išprotėjimo dėl mezginių, ribos. kaip smagu kad neviena:) Jei jau bus visai liūdna ir Veš į Durnyną, tai kokia kompanija susidarys, galėsim mezgimo kertelę ligoninėje atidaryti.Atsimenat, būdavo tarybiniai metai raudonasis kampelis, o dabar bus mezgimo:))
Šiaip tai džiaugiuosi, kad esat ir kad vis ko nors norim, gyvenimas eina į priekį
Šiaip tai džiaugiuosi, kad esat ir kad vis ko nors norim, gyvenimas eina į priekį
QUOTE(ingriduska @ 2008 03 04, 15:44)
Vat matau, kad aš neviena balansuoju ant išprotėjimo dėl mezginių, ribos. kaip smagu kad neviena:) Jei jau bus visai liūdna ir Veš į Durnyną, tai kokia kompanija susidarys, galėsim mezgimo kertelę ligoninėje atidaryti.Atsimenat, būdavo tarybiniai metai raudonasis kampelis, o dabar bus mezgimo:))
O čia kur tas raudonasis kampelis būdavo?
QUOTE(neringata @ 2008 03 04, 15:53)
nu čia tik vyresnės mamytės, kurios pionierėm buvo žinos
QUOTE(neringata @ 2008 03 04, 16:53)
Kolūkio fermose būdavo, kad melžėjos galėtų politiškai šviestis laisvu nuo melžimo laiku.
QUOTE(Danuška @ 2008 03 04, 16:57)
nu čia tik vyresnės mamytės, kurios pionierėm buvo žinos
nu kad buvau , bet kad tokiam dalyvaut neteko Matyt, prasta pionierė buvau... O tai čia gerai, ar blogai, tie kampeliai?
QUOTE(Irvel @ 2008 03 04, 17:06)
Kolūkio fermose būdavo, kad melžėjos galėtų politiškai šviestis laisvu nuo melžimo laiku.
Raudonas kampelis būdavo įrengiamas visur kur tik galima, ir negalima, mokyklose, darbovėtėse, ligoninėse, o dėl fermų ,gal manau kad....
Mums nebeaktualu raudonas, mes įrengsim mezgimo kampelį
Papildyta:
QUOTE(neringata @ 2008 03 04, 17:12)
nu kad buvau , bet kad tokiam dalyvaut neteko Matyt, prasta pionierė buvau... O tai čia gerai, ar blogai, tie kampeliai?
Nu ar gali mezgomo kampelis būti blogai:))))))
QUOTE(ingriduska @ 2008 03 04, 17:12)
Raudonas kampelis būdavo įrengiamas visur kur tik galima, ir negalima, mokyklose, darbovėtėse, ligoninėse, o dėl fermų ,gal manau kad....
Ai, bala nematė, gerai, dėl tokio tai sutinku
QUOTE(ingriduska @ 2008 03 04, 17:13)
Va čia tai jo, kaip pirštu į akį
Papildyta:
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 03 04, 17:14)
nuostabūs pūkuotukai. Kada nors ir aš prisiruošiu tokį nusimegzt, o tai kol moheriukui eilė ateina, tai ir žiema baigiasi. Nu, kitais metais prižadu , garbės žodis
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 03 04, 17:14)
Klausyk mergina, o kada tu čia taip daug nuveikia, ir sijonas sijonų temoje gražuoliukas, ir šaliai man "gražiuoju" rašteliu labai šaunūs.