Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš moherio

[quote=janike1,2008 03 03, 23:16]
[quote=qqte,2008 03 03, 23:18]
Grazus daiktelis 4u.gif O gelyte gal ir nebutina ,nes ir taip grazu wub.gif Ar daug siuliuku reikejo ax.gif
[/quote]
siuliuku turbut 3 matkeliu po 25 gramus nesumezgiau smile.gif
Papildyta:
[quote=janike1,2008 03 03, 23:16]
[quote=qqte,2008 03 03, 23:18]
Grazus daiktelis 4u.gif O gelyte gal ir nebutina ,nes ir taip grazu wub.gif Ar daug siuliuku reikejo ax.gif
[/quote]

[quote=ingriduska,2008 03 04, 08:09]
Man labai labai gražu, vykęs projektas, manau bus mylimas rūbas:)
[/quote]

[quote=norali,2008 03 04, 08:26]
[quote=qqte,2008 03 03, 22:19]
rodausi
kol kas be geles kol nesumasciau kaip

labai grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gelytes gali ir nebuti, nors man ,atrodo, kad visai ji ir tiktu 4u.gif graziai atrodytu ir veltiniai karoliai 4u.gif
[/quote]

[quote=Mylia,2008 03 04, 09:26]
Labai labai stilinga ir grazu thumbup.gif
[/quote]

aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=qqte,2008 03 04, 10:33]
Papildyta:
aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tikrai esi verta visų pagyrų, rūbas labai labai , aš jaučiu, kad artimiausiu metu išeisiu iš proto.Kai kas pasirodo su savo nauju kūriniu, taip man jo reikia, tai tų "reikia" jau 4 ,čia kur labai labai ir dabar reikia, gal net vakar reikėjo:)
Va taip moteris "lengvu siūlų plevenimu,išeina ...iš proto:)
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 03 04, 09:33)

Tikrai dailu 4u.gif
o koks metražas siūliukų? mezgu iš Princes siūliukų suknutę- žalio supratimo neturiu, kiek gali siūlų sueiti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2008 03 04, 12:47)
Tikrai dailu  4u.gif 
o koks metražas siūliukų? mezgu iš Princes siūliukų suknutę- žalio supratimo neturiu, kiek gali siūlų sueiti biggrin.gif

Mezgu iš Princesės megztinį, tai tikrai netikėjau Lusasita, kai sakė, kad megztukui 3 matkeliai.O dabar turėsiu atsiprašyti už nepatiklumą, nes numezgiau prieki iš 2/3 matkelio.Tai reiskia ,kad trijų iš tiesų užteks.Mezgu 3.5 virbalais:)
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 03 04, 12:16)
Mezgu iš Princesės megztinį, tai tikrai netikėjau Lusasita, kai sakė, kad megztukui 3 matkeliai.O dabar turėsiu atsiprašyti už nepatiklumą, nes numezgiau prieki iš 2/3 matkelio.Tai reiskia ,kad trijų iš tiesų užteks.Mezgu 3.5 virbalais:)

blush2.gif o čia kaip mezgi ir kokiu raštu labai priklauso mirksiukas.gif Nes aš irgi iš Princesinių siūlų dabar bliuskytę narplioju, tai vien priekiui suėjo 1,5 matkelio. Tiesa nepatiko man storais virbalais išmegztas raštelis - gražiau atrodo 2 Nr. (nu bet čia kaip sakoma skonio reikalas biggrin.gif ), tai mezginio apačia pas mane kiauraraščiu ir iki krūtinės vien gerosiom. Tai tiek pat ir daugiau sueis nugarai, o rankovėms dar plius ax.gif Tiesa, viską bandau dėliot pati, tai nežinau kas galutiniam rezultate gausis hihihi.gif Jei ką, tai nebėda - gerai ardosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu kažkiek aiškiau tada smile.gif
Turiu 8 matkelius mėlynųjų margųjų. Vadinasi užteks. Planuoju megzti tik gerom, ties liemeniu tom žvaigždelėm/gėlytėm darysiu (populiarus šalių raštas), o paskui vėl gerom. Nr. 4 naudoju. Tik mezgu ir abejoju ar nekąs manęs... unsure.gif nes visko gali būti. Turiu 'kombinuką', bet ne visa po juo pasislėpsiu.
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2008 03 04, 14:00)
Nu kažkiek aiškiau tada smile.gif
Turiu 8 matkelius mėlynųjų margųjų. Vadinasi užteks. Planuoju megzti tik gerom, ties liemeniu tom žvaigždelėm/gėlytėm darysiu (populiarus šalių raštas), o paskui vėl gerom. Nr. 4 naudoju. Tik mezgu ir abejoju ar nekąs manęs...  unsure.gif  nes visko gali būti. Turiu 'kombinuką', bet ne visa po juo pasislėpsiu.

Aš mezgiau tik geromis prieki, nugarą, o rankoves nerti vašeliu turiu mintį, tai tuomet daugiau sueis, nes vašelis daugiau suvalgo:)
O kad kasti gali, man taip pat neramu.Kažkaip mezgant kanda kojas, kai mezginys gula ant jųsmile.gif
Atsakyti
va va, aš irgi apie šituos siūlus tokių prisiminimų turiu (kad kanda), be to, jau minėjau, kad mano mergička nenešioja megztuko iš Princesės. Bet neatsispyriau pirkimo manijai, tai teks nešiot... doh.gif Tokiu būdu, matyt, reiks išpirkt kaltę, kad siūlai eilinį kartą suviliojo lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 04 kovo 2008 - 13:51
QUOTE(qqte @ 2008 03 03, 19:22)
nu nerandu niekaip
o taip norisi ryt jau pasipuosti..
beje sumezgiau gal 70 gramu yarn art siuliuku tunikai trumpom rankovytem, dar ir trumpai liemenei liko thumbup.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
SB mamai mezgiau šalį iš princesės, tai irgi atrodė, kad aštroki ir gal "kąsti". mezginį išploviau su šampūnu (visus savo mezginius su juo plaunu, nes suminkštėja ir sušvelnėja mezginys), paskui dar dėl visa ko išskalavau su skalbinių minkštikliu. skirtumas pasijuto thumbup.gif
Atsakyti
as visada skalbiu su skalbikliu su lanolinu ir butinai su lenoru perskalauju mirksiukas.gif thumbup.gif mamos salis is princesiniu siulu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 03 03, 21:19)
rodausi
kol kas be geles kol nesumasciau kaip
user posted image

user posted image

jau kaip gražu user posted image
vaje, vaje, ir aš noriu rolleyes.gif

QUOTE(ingriduska @ 2008 03 04, 10:46)
Tikrai esi verta visų pagyrų, rūbas labai labai , aš jaučiu, kad artimiausiu metu išeisiu iš proto.Kai kas pasirodo su savo nauju kūriniu, taip man jo reikia, tai tų "reikia" jau 4 ,čia kur labai labai ir dabar reikia, gal net vakar reikėjo:)
Va taip moteris "lengvu siūlų plevenimu,išeina ...iš proto:)

Ne vienai čia tau taip drinks_cheers.gif
Atsakyti