sveikutes
as pabaigiau savo moherine tunika-suknele, noriu papuosti gele didesne, bet nenoriu nertos
gal kas zinot kaip virbalais numegstis pilnavidure gele??
grazus salis! Lusasita
QUOTE(qqte @ 2008 03 03, 16:10)
sveikutes
as pabaigiau savo moherine tunika-suknele, noriu papuosti gele didesne, bet nenoriu nertos
qqte, cia kazkur mergaites visai neseniai buvo sudejusios schemutes, paversk atgal sia temute, rasi tikrai saunuole kad pabaigei
Lusasita - kaip visada tobulai
QUOTE(dovyda @ 2008 03 03, 18:48)
qqte, cia kazkur mergaites visai neseniai buvo sudejusios schemutes, paversk atgal sia temute, rasi tikrai saunuole kad pabaigei
nu nerandu niekaip
o taip norisi ryt jau pasipuosti..
beje sumezgiau gal 70 gramu yarn art siuliuku tunikai trumpom rankovytem, dar ir trumpai liemenei liko
QUOTE(ingriduska @ 2008 03 03, 09:52)
Mėlyna,
labai gražus megztukėlis, toks pavasariškai žalias ir romantiškai pasigarbanavęs. Labai labai. Ten kas kas minėjo, kad laiku pasirodei.mano mintyse yra jau apgalvotas megztinis su tokiais kvarbatkuotais rankogaliais:)
labai gražus megztukėlis, toks pavasariškai žalias ir romantiškai pasigarbanavęs. Labai labai. Ten kas kas minėjo, kad laiku pasirodei.mano mintyse yra jau apgalvotas megztinis su tokiais kvarbatkuotais rankogaliais:)
Ačiū Tas kvarbatkėles labai smagu nert
QUOTE(Lusasita @ 2008 03 03, 11:05)
Lusasita labai baltas, labai greitai, labai gražus ir didelis ir dar su meile, nes MAMAI
QUOTE(eya @ 2008 03 03, 21:43)
Grazumelis O jau spalvyte Man kazkaip gal ir netruksta nieko. bet jei butu, tai tikriausiai tiktu
spalvyte tai tokia biski kitokia nei fotkej
tokia labiau raudona ir ryskesne
[quote=qqte,2008 03 03, 23:18]
Grazus daiktelis O gelyte gal ir nebutina ,nes ir taip grazu Ar daug siuliuku reikejo
Grazus daiktelis O gelyte gal ir nebutina ,nes ir taip grazu Ar daug siuliuku reikejo
QUOTE(qqte @ 2008 03 03, 23:18)
Man labai labai gražu, vykęs projektas, manau bus mylimas rūbas:)
[quote=qqte,2008 03 03, 22:19]
rodausi
kol kas be geles kol nesumasciau kaip
labai grazu gelytes gali ir nebuti, nors man ,atrodo, kad visai ji ir tiktu graziai atrodytu ir veltiniai karoliai
rodausi
kol kas be geles kol nesumasciau kaip
labai grazu gelytes gali ir nebuti, nors man ,atrodo, kad visai ji ir tiktu graziai atrodytu ir veltiniai karoliai
QUOTE(qqte @ 2008 03 03, 21:19)
Labai labai stilinga ir grazu