QUOTE(Mėlyna @ 2008 03 01, 22:17)
Turetu neblogai atrodyt ir is medvilnes, pavasarinukas butu As kazkodel noreciau is storesniu pukuotu siuliuku kriauklytes megzt, nors ir pavasaris...
Nieko nebesirodau, nes dabartiniai mezginiai sunkiai einasi, o ir senesni tokie, kad cia prisiziurejus tokiu puikiu darbu geda rodytis... Bet vistiek parodysiu senuka, lapkritinuka
Apsirengus ir atsegus "garbaneles", bet man nelabai patinka, nes kyla ir atsiranda per didelis laivumas ties pazastimis (garbaneles labai sunkios ir del to vercias i sonus) Gal kas kokiu geru patarimu del patobulinimo turi?
kaip tu cia laiku su savo garbanelem pasirodei. ka tik baigiau moherine tunika (liko susiut) ir mastau ka cia su apykakle daryt, ar paprata atnara, ar dar kazka. ir man tavo garbanos labai liuks atrodo.bet kai pasakei apie ta laisvuma tai irgi susimasciau. gal rimtai koki gumini siuliuka iverk. siaipp man tas guminis siuliuks yra pora beviltiskai atrodziusiu apykakliu isgelbejes.
as ir pati mastau kaip nugaros kaklo dali sutvirtint ir gal petukus. nes padariau giloka iskirpte ir tempias nuo peciu zmyn, o mann noris kad stroinai butu...arba lieka vaseliu apnert ir gal sutvirtetu. prasau ir as skubaus patarimo. kaip jus darot?